Búcsúzik a 30 Seconds to Mars
2011. július 27. 16:41
|
|
Sacc16új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 26 Csatolások: 1 Azonosító: 152310 offline
|
Nagyon remélem, hogy csak szünet lesz ebből és nem feloszlás. Mindenképp kell nekik egy kis szünet, mert ha most nem állnak le, később már nem lehet visszaállítani a tagok egészségét. Addig is bőszen hallgatjuk a zenéjüket:))
2011. július 27. 16:44
Sacc: Mi mindig azt csináljuk. <3 És igazad van.Én is remélem.
2011. július 27. 18:34
|
|
linsey.96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.05. Hozzászólás: 628 Csatolások: 115 Azonosító: 104038 offline
|
Ez nem lehet hogy akármit/akárkit megszeretek pár éven belül meghal feloszlik szünetel csak nem fogják abba hagyni a zenélést remélem hogy Jared azért annál jobban szereti a rajongóit
2011. július 27. 18:40
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
A rohadt élet 
Ezzel most lesokkoltak, de remélem Jared megint csak drámai önmagát hozza elő, (mint pl Olaszországban kórházba vitték, és azt posztolta, hogy milyen retro hangulatúak ezek az olasz kórházak
) és ez csak egy pihenő lesz. Akkor szerintem millió lány és fiú lelkében lesz egy törés, ha végleg feloszlanak, mert ez nem csak egy banda, az Echelon egy nagy család, ezt minden IGAZI tagja tudja! Nemzetközi, nem ismer határokat, és ezt nem bonthatják fel! Bár valóban, nagyon-nagyon elfáradtak, lassan két éve meg sem álltak, pár évet nyugodtan pihenhetnének. De.. áh, most aztán lehet min rettegni.
Ezzel most lesokkoltak, de remélem Jared megint csak drámai önmagát hozza elő, (mint pl Olaszországban kórházba vitték, és azt posztolta, hogy milyen retro hangulatúak ezek az olasz kórházak
2011. július 27. 18:52
|
|
Trxaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 415 Csatolások: 0 Azonosító: 154419 offline
|
Hát nem tom,én nem hallgatok 30 seconnds To Mars-ot,szal annyira nincs mit hozzá fűznöm.
Viszont annyi,h azért nem kéne abbahagyniuk,mert tv-be hallottam pár számot ami tetszetős,szal ne menjenek!
Viszont annyi,h azért nem kéne abbahagyniuk,mert tv-be hallottam pár számot ami tetszetős,szal ne menjenek!
2011. július 27. 18:58
|
|
manocska17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.15. Hozzászólás: 130 Csatolások: 7 Azonosító: 122869 offline
|
neeeeeeeeeeeee
2011. július 27. 20:24
|
|
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline
|
Trxaa, egyet értek!
2011. július 27. 20:47
|
|
Lovegirllovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.17. Hozzászólás: 368 Csatolások: 0 Azonosító: 149497 offline
|
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. július 27. 21:06
|
|
raspberryeсħelon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.07. Hozzászólás: 1601 Csatolások: 434 Azonosító: 71013 offline
|
Szünet biztos, hogy lesz ez nem kérdés. Mindenki ezt akarja a rajongok és a srácok is.
A képek nézegetése közben arra is ráébredhetek, hogy az életük ez az egész, hogy mennyi ember áll mögöttük, mennyi rajongó támogatja őket. Nem tudom elképzelni, hogy kibírnák zene nélkül.
A pálya amit eddig befutottak bámulatos, rengetegünket változtattak meg. Megköszönni ezt nem lehet nekik.
Most pihenniük kell, x év után az igazi Echelon ugyanúgy megmarad. (az igazi)
Tomo gondolom szeretne többet lenne újdonsült feleségével, egy Mars baba is összejöhetne. Jared producerkedhetne, esetleg egy új film. Shan randizhatna a motorjával.
Pihenő.
Én az eddig dalokkal és albumokkal elleszek a következő harminc évben.
Szerintem egy kis pihenő után megfogalmazódik bennük a következő album, a háborút megnyerték folytassák.
A képek nézegetése közben arra is ráébredhetek, hogy az életük ez az egész, hogy mennyi ember áll mögöttük, mennyi rajongó támogatja őket. Nem tudom elképzelni, hogy kibírnák zene nélkül.
A pálya amit eddig befutottak bámulatos, rengetegünket változtattak meg. Megköszönni ezt nem lehet nekik.
Most pihenniük kell, x év után az igazi Echelon ugyanúgy megmarad. (az igazi)
Tomo gondolom szeretne többet lenne újdonsült feleségével, egy Mars baba is összejöhetne. Jared producerkedhetne, esetleg egy új film. Shan randizhatna a motorjával.
Pihenő.
Én az eddig dalokkal és albumokkal elleszek a következő harminc évben.
Szerintem egy kis pihenő után megfogalmazódik bennük a következő album, a háborút megnyerték folytassák.
2011. július 27. 21:33
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
most okosabbak lettünk
de am kár lenne
2011. július 28. 02:40
Nem szerettem őket, de azért sajnálom a helyzetet. Van pár, 30STM fan barátom szóval már csak ezért is, na meg azért mert most kevesebbet hallat magáról Jared
2011. július 28. 10:27
kár,pedig sok jó számuk volt,de én nem vagyok fanatikus,szóval nem érint annyira,de azért kár
2011. július 28. 12:33
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
ne
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: