Búcsúzik a 30 Seconds to Mars
2011. július 27. 13:10
Se nekik, sem nekünk nem érné meg a feloszlás... Szerintem inkább válasszanak egy kis szabadságot, hiszen tényleg ki kell pihenniük a sok év fáradalmát, de azt hiszem, ez után a pihenő után még jobb Thirty Seconds To Marsot kapnánk vissza, mint eddig!
2011. július 27. 13:10
ezt most tragédiaként élem meg
úgy imádom őket de remélem ez azért nem örökre szól .
2011. július 27. 13:18
|
|
kriszti03Lannister |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.08. Hozzászólás: 5879 Csatolások: 150 Azonosító: 116943 offline
|
Nem nem nem és nem ha pihenő akkor oké akkor nincs semmi baj csak az derül majd ki kik az igazi rajongók szóval mindenki számára egy teszt lesz de ha végleg feloszlanak-kétlem de ha így van-akkor fogalmam sincs hogy mi lesz vagy mit csinálok :'(:'(
2011. július 27. 13:18
|
|
omgszandiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.26. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 139612 offline
|
nagyon remélem nem lesz szünet, feloszlás meg VÉGKÉPP NEM!
kedvenc bandám,példaképeim,róluk van a szobám kiposzterezve,jelképükről van tetoválásom
szíven szúrt!
kedvenc bandám,példaképeim,róluk van a szobám kiposzterezve,jelképükről van tetoválásom
2011. július 27. 13:24
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Én úgy vagyok ezzel az egésszel, hogy szerintem biztosan nem oszlanak fel. Az más dolog, hogy szünetre mennek (akár évekre is), mert ez elmúlt időszakot irgalmatlanul végigdolgozták, de egymást meg ezt az egészet, ami a zenéléssel jár, ezt nem tudnák eldobni.
Viszont akármennyire is egyetértek a döntésükkel, hogy szünetet tartanak, nem tudom elképzelni a jövőt, hogy alig lesz valami információ róluk, semmi koncert, semmi "30 Seconds to Mars", mert annyira hozzám nőttek ezek a dolgok az évek folyamán, nagyon fognak hiányozni.
Most érzem azt, hogy a Szigeten muszáj ott lennem!
Viszont akármennyire is egyetértek a döntésükkel, hogy szünetet tartanak, nem tudom elképzelni a jövőt, hogy alig lesz valami információ róluk, semmi koncert, semmi "30 Seconds to Mars", mert annyira hozzám nőttek ezek a dolgok az évek folyamán, nagyon fognak hiányozni.
Most érzem azt, hogy a Szigeten muszáj ott lennem!
2011. július 27. 13:36
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Ó ne már!!!! Minden normális, értelmes zenét játszó banda feloszlik??? És maradnak az ilyen bíbor, meg szelenaféle szarok??? Nem hiszem el!!!
2011. július 27. 13:41
|
|
alcoholicillusionúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 156196 offline
|
Sajnálnám, de nagyon :( De reménykedem, hogy mindössze egy hosszabb szünetről van szó, nem pedig a feloszlásról. Mármint... imádják a zenélést mind a hárman, nem hiszem, hogy csak olyan könnyen megtudnának tőle válni. Ha szünetre mennek, akkor meg tudom érteni. Lassan két éve turnéznak (a VOLT-on azt mondták, hogy 20 hónapja), szóval igenis rájuk férne a pihenés.
Ezek miatt reménykedem abban, hogy csak szünetről lesz szó, mert valahogy... nem tudom elképzelni, hogy nincs több hír, koncert... és 30STM.
Ezek miatt reménykedem abban, hogy csak szünetről lesz szó, mert valahogy... nem tudom elképzelni, hogy nincs több hír, koncert... és 30STM.
2011. július 27. 13:51
Az egyik nagy kedvencem a 30STM, szóval jobban tennék, ha folytatnák...
2011. július 27. 14:45
|
|
lokiscsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.07. Hozzászólás: 491 Csatolások: 2 Azonosító: 95317 offline
|
nagyon szeretem őket, és bízok benne h nem oszlanak fel, hanem tovább folytatják együtt...
egy kis pihenés lehet h rájuk férne, de feloszlás remélem nincs a pakliban lenne.. egy nagyon jó bandát veszítenénk el az tuti....
én még bízok abban h marad minden ((:
egy kis pihenés lehet h rájuk férne, de feloszlás remélem nincs a pakliban lenne.. egy nagyon jó bandát veszítenénk el az tuti....
én még bízok abban h marad minden ((:
2011. július 27. 15:01
Nem szeretném, ha feloszlanának. Viszont muszáj pihenniük, muszáj eltűnniük egy vagy pár évre, mert amit eddig csinálnak az nem csak hihetetlen és tiszteletre méltó, de rájuk nézve káros is. Shannon mondta valamelyik interjúban, hogy sokszor betegek, Jarednek pedig nem lesz hangja, ha így folytatják. Muszáj leállniuk, nagyon örülnék ha most minimum egy évig nem csinálnának semmi ilyesmit. Ugyanakkor szeretném, ha valamikor visszatérnének, ha feloszlanának, az nagy veszteség lenne
1 felhasználónak tetszik:
Bogszics
2011. július 27. 15:04
Nem vagyok nagy 30TM fan.De voltak jó számaik és remélem nem oszlanak fel..
2011. július 27. 15:25
Sajnálatos dolog lenne ha feloszlanának,mert annyira jó ez a banda,hogy kár lenne érte. 
Persze azt is meglehet érteni,hogy pihenni szeretnének vagy egész mással foglalkozni.
Az is előfordulhat,hogy kisebb szünetet fognak tartani és utána újra együtt fognak zenélni.
Mindenesetre én akkor is szeretni fogom őket.
Persze azt is meglehet érteni,hogy pihenni szeretnének vagy egész mással foglalkozni.
Az is előfordulhat,hogy kisebb szünetet fognak tartani és utána újra együtt fognak zenélni.
Mindenesetre én akkor is szeretni fogom őket.
2011. július 27. 16:03
|
|
smiley-lemonadeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 55 Csatolások: 3 Azonosító: 130571 offline
|
NEM NEM NEM NEM NEM NEM NEM!! Nem igaz!!
:'( Csak szünet lesz ebben biztos vagyok! egy jó hosszú és kiérdemelt szünet. Jared meg csak hülyít minket mint mindig
igaza van..nagyon kéne nekik ez a pihenő..de ők és a zene elválaszthatatlanok..mégis mire készülnek? meghalni vagy mi? még hátra van a fél életük, mit csinálnának, ha nem zenélnének? oké húzzanak a szemem elől akár 10 évre de nem hagyhatják abba ezt az egészet.ez volt az álmuk és valóra vált. akkor most rögtön el is kell dobniuk? nem olyan hülyék... az Echelon mindenben támogatja őket itt vagyunk nekik mi, csak gondolnak ránk is! mi lesz veleeem??? (MELLESLEG: november 26. koncert Bécsben:D) és a szünetben se tűnnének el teljesen...visszavonulnak hogy összedobjanak egy mégjobb albumot...igenigen ez lesz...én érzem a csakráimban:))
1 felhasználónak tetszik:
Bogszics
2011. július 27. 16:12
|
|
ZiLLee.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.30. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 151982 offline
|
Egyrészről megértem, mert kell nekik a pihenés, tényleg rengeteget dolgoztak...megérdemlik!
De a rajongó énem meg azt mondja, hogy ne ne ne!
Kevés igazán tehetséges zenekar van sajnos a mostani zeneiparban (szerintem) kár lenne elveszíteni Őket...akkor is ha csak pár évre mennének pihenőre...
De a rajongó énem meg azt mondja, hogy ne ne ne!
Kevés igazán tehetséges zenekar van sajnos a mostani zeneiparban (szerintem) kár lenne elveszíteni Őket...akkor is ha csak pár évre mennének pihenőre...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.