Búcsúzik a 30 Seconds to Mars
2011. július 27. 11:38
Nem,ez nem lehet igaz!Ilyen nincs!Mi lesz,ha nem lesz többé 30STM???Miért kell egy ilyen jó bandának feloszlani??
(
2011. július 27. 11:38
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Na ne...
2011. július 27. 11:50
|
|
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline
|
Nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni. Nagyon régóta turnéznak már és nagyon elfáradtak, megérdemlik a pihenést. Hihetetlenül fájna, ha vége lenne, még több millió echelonnak és Nekik is, de nem hinném, hogy búcsút mondanának. Szurkoljunk nekik, hogy nyerjenek a VMA-n és annak is, hogy a döntés ne a feloszlás legyen.
2011. július 27. 11:51
Annyira jó lenne ha tényleg csak szünetelnének. Akár évekig is de utána vissza kell, hogy térjenek Nem lehet örökre vége. :/ Az nem lehet igaz. :/
2011. július 27. 11:52
Johinna nagyon igazad van. Én szurkolok nekik nagyon.
2011. július 27. 11:54
|
|
LIlla323visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.15. Hozzászólás: 262 Csatolások: 6 Azonosító: 138796 offline
|
Aki tényleg rajongó az megérti, hogy nekik is kell pihenés. Már az együttes fenn állása óta nagyon sokat turnéznak évekig alig találkoznak a családjukkal és már ők sem valami fiatalok. Megérteném ha szünetet tartanak én kitartanék mellettük és szerintem nem csak én hanem minden igazi rajongó/echelon. És mivel ők igazi művészek biztos nem adnák fel örökre a zenélést.
2011. július 27. 11:54
Nem tehetik ezt???!!
Az oké, hogy esetleg pihenőt tartanak, de a feloszlás nekem egy naggyon kicsit drasztikus!!
Remélem kitartanak még úgy 10-15 évig!!
2011. július 27. 12:22
Ez nem lehet igaz! A tehetséges előadók vagy feloszlanak vagy meghalnak vagy mittudjamén és jönnek a kis görcsök
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: