Leighton Meester rátámadt édesanyjára?
2011. július 27. 11:48
|
|
MandyBraitvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 145772 offline
|
undorító,hogy ilyenekkel vádolja a saját lányát. ez biztos,hogy nem igaz!
2011. július 27. 11:53
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Ez a nő egy ribanc,a saját lányát vádolgatja olyannal,ami nem igaz?Tízezer százalék,hogy Leigh nem tett ilyet,az anyja viszont elköltötte a pénz,és csak kitalálta ezt-Leighton tényleg szereti az öccsét.Ja,és a legjobb,hogy börtönben szülte Leigh-et...
2011. július 27. 12:39
"ez nagyon szomorú, az ilyen nőt nem lehet anyának nevezni" Selena111 a számből vetted ki a szót!
2011. július 27. 12:40
|
|
lady gaga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 565 Csatolások: 0 Azonosító: 126318 offline
|
Ez a nő nem normális.
2011. július 27. 12:54
|
|
littlecartervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 230 Csatolások: 2 Azonosító: 147420 offline
|
ezt a nőt bekéne zárni az elmegyógyintézetbe..ez normális?
2011. július 27. 13:57
|
|
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline
|
Megint csak azt tudom mondani, hogy milyen anya az ilyen? Plasztikára költi a fiának küldött pénzt. Beperelik és erre ő visszaperel szerintem koholt vádakra. Nem hiszem, hogy Leighton megtámadta volna.
2011. július 27. 14:09
|
|
nore<P |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.01. Hozzászólás: 643 Csatolások: 0 Azonosító: 97587 offline
|
Elgondolkoztam azon hogy mit kéne csinálni egy ilyen "anyával", de nem tudtam olyat kitalálni ami elég finom lenne ahhoz hogy ide leírjam....először a fia pénzét költi plasztikára,és még ez is...ha kapott is pár pofont,tuti megérdemelte...undorító,remélem jól elveszti a pert,sőt,én be is zárnám pár évre...
Amúgy,én jogot tanulok,és egy "szóbeli szerződés"re nem hivatkozhat,hacsak a lánya nem ismeri el hogy volt iylen,sőt,az üveges támadás is semmi,hacsak nem maradt nyoma amivel be tudná bizonyítani....
Amúgy,én jogot tanulok,és egy "szóbeli szerződés"re nem hivatkozhat,hacsak a lánya nem ismeri el hogy volt iylen,sőt,az üveges támadás is semmi,hacsak nem maradt nyoma amivel be tudná bizonyítani....
2011. július 27. 14:13
Ez már annyira szánalmas és undorító, hogy olvasni is rossz. Hogy lehet valaki ilyen?
2011. július 27. 14:51
Szerintem ezek hamis vádak, nem nézem ki belőle, ő egy tündéri lány. Szerintem az anyja beteg, és minél hamarabb segítségre lenne szüksége.. :/
2011. július 27. 15:10
Az ilyen emberek minek szülnek gyereket egyáltalán?! o.O
Persze szerencsénk, hogy van egy csodálatos Leightonunk <3
Persze szerencsénk, hogy van egy csodálatos Leightonunk <3
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: