Lady Gaga új kislemeze a Yoü and I lesz
2011. július 28. 04:56
|
zsolt1812új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 145619 offline
|
Ebbe is van valami h mi nem látjuk kívülről a többség már jó ideje de nálunk nem tűnik úgy ki ha úgy öltözik v olyasmit csinál mi azt látjuk ahogy a rajongóival bánik amit el kell ismerni példa értékű egy mai sztár sem annyira rajongóközpontú sokat foglalkozik velünk,meg azért van ez mert ő úgy van vele h a zene nem elég és valljuk be a mai világba egyszerűen nem elég és ő a túlzások híve de elérte amit akart ha valaki valami túlzót lát azt mondja "GAGÁS" és ez itt a lényeg h beszélnek róla ő ezt akarja a zenéjét meg az élvezi akinek akarja.
2011. július 28. 14:57
|
|
divaft |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 129459 offline
|
_ToTo_: 'Te sajnos nem látod a fától az erdőt, nem lendít fel semmit, nekem meg inkább elmegy az étvágyam tőle. Az asztalra meg a producerek és menedzserek tettek le bármit is, akik kiemelték őt a névtelenségből és azzá tették ami. Gaga egy báb a popiparban, semmi más. Soha nem írtam olyat, hogy a producerek írják a dalokat, Te nem vagy százas A producerek dolga nem a dalszerzés. Ők csk mesterségesen csinálják körülötte a felhajtást. ha mégegyszer hazugságot állítasz rólam megnézheted magad. Fröcsögsz csak értelmetlenül.'
2011. július 28. 15:10
|
|
divaft |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 129459 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2011.07.26. 16:27)
A többi is
Ez a klip is valami koppintás lesz Madonnától, mint a többi?
Ez a klip is valami koppintás lesz Madonnától, mint a többi?
Csak tudod az a baj _ToTo_ hogy Madonna egy nagy senki volt, igen hasonlítanak egymásra. Madonna mindenkivel lefeküdt hogy első legyen mindenhol, de ezt nem írták a nagy könyvbe.
Lady Gaga puszta tehetségével hatalmasat tarolt.
Nem azt mondom hogy Madonna nem volt tehetséges hanem azt hogy mindenkivel lefeküdt, ugyan majd ezt is ellenezni fogod meg többen is. Mondd csak miért lett olyan sikeres a drága madonna?
Én is szerettem, de aztán kiderült hogy egy büdös lotyó. Ennyit madonnáról. Most is olvastam egy cikket hogy vissza tér, megint lefekszik mindenkivel és ő lesz a legsikeresebb - már nem hiszem, és remélem nem is tér vissza. Az a múlt volt ez a jelen és a jövő keveréke baby!
2011. július 28. 16:28
Idézet (divaft @ 2011.07.28. 15:10)
Csak tudod az a baj _ToTo_ hogy Madonna egy nagy senki volt, igen hasonlítanak egymásra. Madonna mindenkivel lefeküdt hogy első legyen mindenhol, de ezt nem írták a nagy könyvbe.
Nem azt mondom hogy Madonna nem volt tehetséges hanem azt hogy mindenkivel lefeküdt, ugyan majd ezt is ellenezni fogod meg többen is. Mondd csak miért lett olyan sikeres a drága madonna?
Én is szerettem, de aztán kiderült hogy egy büdös lotyó. Ennyit madonnáról. Most is olvastam egy cikket hogy vissza tér, megint lefekszik mindenkivel és ő lesz a legsikeresebb - már nem hiszem, és remélem nem is tér vissza. Az a múlt volt ez a jelen és a jövő keveréke baby!
Madonna nem tehetséges? Ugye ezt te sem gondolod komolyan?
2011. július 28. 20:14
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Azt hittem a Scheiße-ból készül klipp! De ez is várós!
2011. július 28. 21:42
|
AmyVieLike a soldier.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.28. Hozzászólás: 21368 Csatolások: 1198286 Azonosító: 91559 offline
|
Idézet (divaft @ 2011.07.28. 20:12)
Holly Keller: Uram Isten kislányom!
Nem azt mondom hogy Madonna nem volt tehetséges '
Te nagyon félre néztél valamit!!
Nem azt mondom hogy Madonna nem volt tehetséges '
Te nagyon félre néztél valamit!!
Azt mondod, hogy Madonna úgy jutott előrébb é úgy tolta be magát a világba, hogy lefeküdt mindenkivel? Lady Gaga szerinted mit csinál? Értem én, hogy te igen nagy fan vagy, ha anyádnak szólítod Lady Gagát, áldásom rád, de ez már beteges. Lady Gaga tudod miből él meg? Hogy készíti a szexuális célzatú videoklipjeit, és hogy úgy öltözik fel, mintha a testét árulná, és te erre vagy büszke? Ha azt mondanám, hogy tehetséges lenne élő énekelésben, akkor kalapot emelnék neki, és azt mondanám, hogy igen, elismerem őt, és áldásom rá, de rá képtelen vagyok ezt mondani. Lady Gaga ugyanolyan mint a mai 21. századi énekesek többsége. Hihetetlenül jól táncol a fellépéseken, de hangja nem olyan, mint a CD-ken. Egy énekes énekeljen, egy táncos táncoljon.
Nem tudom, hány éves vagy, de Lady Gaga egy Madonna hasonmás, aki jóval előbb berobbant a számaival a köztudatba, mint a te Lady Gagád, akit három-négy éve kaptak fel. Abból él meg, hogy úgy öltözik mint egy utcalány, és hogy állandóan botrányai vannak - az imidzséből él meg, nem abból, hogy ő mennyire jó számokat csinál. Igen sajnálatos számomra, ha te a listádon olyat helyezel előrébb Madonnánál, mint Lady Gaga. Egy hamisítvány szó szerint, aki nem tett semmi érdemlegeset, hogy kivívja a tiszteletemet. Számomra emberileg visszataszító! Hogyhogy egyáltalán egy ilyen embert anyának lehet szólítani? Egyébként tudják otthon nálad, hogy Mother Monster Lady Gaga és te vagy a kis Little Monstere?
2011. július 29. 16:06
|
|
HorgiLady with an attitude |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.25. Hozzászólás: 5416 Csatolások: 41492 Azonosító: 35510 offline
|
divaft: Nem szép dolog Gaga-rajongóként Madonnát szidni, mivel ő a műfaj úttörője Michael Jacksonnal együtt. Ha ő nincs, ma nincs Lady Gaga sem...
2011. július 29. 19:14
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
Istenem, sok buta ember aki ilyenek miatt képes kisregényeket írni
Könyörgöm, ha nem szereted, akkor mit kell minden cikkénél osztani az észt? Bele döglenétek, ha egyszer nem lehetnétek ott mindenhol? Sok tudatlan ember aki nem néz utána semminek és úgy mondja, a hatalmas okosságait. Úgy megtudnám cáfolni nagy részét az itt elhangzott vádaknak, h hihetetlen, de mi értelme lenne?
2011. július 31. 02:08
|
|
Chrisstynahúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.30. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 156972 offline
|
Tuti jó lesz!
<3
2011. augusztus 01. 15:06
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (divaft @ 2011.07.28. 14:57)
_ToTo_: 'Te sajnos nem látod a fától az erdőt, nem lendít fel semmit, nekem meg inkább elmegy az étvágyam tőle. Az asztalra meg a producerek és menedzserek tettek le bármit is, akik kiemelték őt a névtelenségből és azzá tették ami. Gaga egy báb a popiparban, semmi más. Soha nem írtam olyat, hogy a producerek írják a dalokat, Te nem vagy százas A producerek dolga nem a dalszerzés. Ők csk mesterségesen csinálják körülötte a felhajtást. ha mégegyszer hazugságot állítasz rólam megnézheted magad. Fröcsögsz csak értelmetlenül.'

Látod, evvel a vigyorgással is a saját hülyeségedet támasztod alá. Hiába idézted be ezt a hozzászólást. Ebben a hozzászólásban azt írtam, hogy producerek megcsinálták őt, kitalálták az imidzsét meg a felhajtást körülötte, hogy eladható legyen. Ez tény. A menedzserek nélkül és producerek nélkül valami harmadosztályú pincesöröző zongorája mögött klimpirozna még ma is.
Ennyire beszűkült a látóköröd és ennyire fogalmatlan vagy, hogy nem tudsz értelmezni mondatokat. Csak a fröcsögés megy, de gondolkozás nélkül.
Idézet (divaft @ 2011.07.08. 11:19)
Lady Gaga magának írja dalokat + 2 legjobb dalszerző még segít aki a barátai RedOne és Fernando Garibay.
Ők ketten segítik Gagát a dalszerzésben, de hát ők a producerei is!!! Miről is beszélsz megint? Mégiscsak a producerek írják a dalokat? Saját magad hozod kínos helyzetbe tudatlanságoddal ...
Látod, én nem tudtam, mégsem írtam hülyeséget, te meg tudtad és még is baromságot írsz és engem vádolsz ... Nőjj már fel.
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2011. augusztus 01. 16:06
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
MI A F--z?
MADONNA EGY SENKI?
Ő már akkor a csúcson volt, ő már akkor a pop örökös királynője volt, amikor még meg sem születtél, baszki! Mi a...
Ne legyél már ennyire elvakult litölmonszter, mert lekaparom a falat, komolyan.
Szerinted Gagát nem segítette senki, hogy híres legyen? F---T! Ugyanúgy felkarolták, mint bárki mást! Tudhatnád, ha megvetted volna 5000ft-ért "anyád" hivatalos könyvét.
Ha nem fogták volna meg Lady kezét, tök ugyanúgy füvezne a NY-i lakásában totális ismeretlenség hiányában. Ezzel tisztában kell lenned.
Gaga sem szent. Gaga sem egyedülálló. Vannak más énekesek is. Hogy jössz te ahhoz, hogy te senkibe vegyél egy előadót, mert Gaga fan vagy?
Gratulálok.
Érdekes, hogy más énekesek rajongói nem szitkozódnak és néznek semmibe mást, és elismerik, ha egy énekes tehetséges. Egyedül a LittleMonstereknek kell gerjeszteni a vitát... -.-"
2011. augusztus 01. 16:22
Csak tudod az a baj hogy Madonna egy nagy senki volt!
Szerinted ha egy senki lett volna,hogy maradt volna ilyen sokáig a zene iparban?Tudod engem nem is az dühít igazán hogy ilyet mondotok rá hanem az hogy ha bezzeg mi Gagát szídjuk akkor mi vagyunk a rosszak,de ti bezzeg szidhatjátok más kedvencét,ugye?Nem vetted még ezt észre?Mert én már igen.Én meg Gagát nem szeretem és én is írhatnék róla sok szépet és jót,mégsem teszem mert igyekszem tekintettel lenni a rajongóira.Ezt ti miért nem teszitek meg?Azért ezen tényleg elgondolkodhatnátok,és ezt nem rosszindulatból mondom,de nem tartom túl fer dolognak az ilyesmit
Idézet
Uram Isten kislányom!
Ez a stílus meg a másik...normális megszólítás nincs?
2011. augusztus 07. 10:20
Úr isten o.O Micsoda nevetséges, gyerekes vita megy itt, te jó isten! Én egyszerűen ki vagyok tőle, hogy Gagát úgy kezelik az emberek, mintha maga a megváltó lenne, az aki megváltoztatja az emberek gondolkodását, életfelfogását meg tudom is én, hogy mit még!
Arra nem gondoltok, hogy ez mind nem is Gaga? Eszetekbe se jut, hogy az akit ajnároztok, az csak egy kitaláció? Pedig simán megeshet, akármennyire is őszintének tűnik! Nevetséges!
Mintha Isten lenne vagy nem tudom..
Az meg, hogy így bele vonjátok Madonnát, megint csak szánalmas, egy lapon se lehet említeni őket, nem, hogy azt állítani, hogy Gaga fényévekkel jobb mint Madonna. Atyám..
Én meghallgatom Gaga számait de Isten ments, hogy MotherMonsternek meg tudom én, hogy minek szólítsam, az eszem megáll ettől..
Inkább egy sztárra hallgattok, akiről sz*rt se tudtok, csak azt hogy drogozott, ivott és mikor még nem volt sztár egy didibárban énekelt (!) mint a saját szüleidre vagy barátaidra?! Ez valahogy nem fér a fejembe
Arra nem gondoltok, hogy ez mind nem is Gaga? Eszetekbe se jut, hogy az akit ajnároztok, az csak egy kitaláció? Pedig simán megeshet, akármennyire is őszintének tűnik! Nevetséges!
Az meg, hogy így bele vonjátok Madonnát, megint csak szánalmas, egy lapon se lehet említeni őket, nem, hogy azt állítani, hogy Gaga fényévekkel jobb mint Madonna. Atyám..
Én meghallgatom Gaga számait de Isten ments, hogy MotherMonsternek meg tudom én, hogy minek szólítsam, az eszem megáll ettől..
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.