Starity

Lady Gaga új kislemeze a Yoü and I lesz

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. július 28. 04:56 #161
zsolt1812
zsolt1812
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 70
Csatolások: 0
Azonosító: 145619
Ebbe is van valami h mi nem látjuk kívülről a többség már jó ideje de nálunk nem tűnik úgy ki ha úgy öltözik v olyasmit csinál mi azt látjuk ahogy a rajongóival bánik amit el kell ismerni példa értékű egy mai sztár sem annyira rajongóközpontú sokat foglalkozik velünk,meg azért van ez mert ő úgy van vele h a zene nem elég és valljuk be a mai világba egyszerűen nem elég és ő a túlzások híve de elérte amit akart ha valaki valami túlzót lát azt mondja "GAGÁS" és ez itt a lényeg h beszélnek róla ő ezt akarja a zenéjét meg az élvezi akinek akarja.
2011. július 28. 14:57 #162
divaft
divaft

StátuszI'm certain that Jesus must love everybody!
Hozzászólás: 747
Csatolások: 1
Azonosító: 129459
_ToTo_: 'Te sajnos nem látod a fától az erdőt, nem lendít fel semmit, nekem meg inkább elmegy az étvágyam tőle. Az asztalra meg a producerek és menedzserek tettek le bármit is, akik kiemelték őt a névtelenségből és azzá tették ami. Gaga egy báb a popiparban, semmi más. Soha nem írtam olyat, hogy a producerek írják a dalokat, Te nem vagy százas A producerek dolga nem a dalszerzés. Ők csk mesterségesen csinálják körülötte a felhajtást. ha mégegyszer hazugságot állítasz rólam megnézheted magad. Fröcsögsz csak értelmetlenül.'
smileeee.gif
2011. július 28. 15:10 #163
divaft
divaft

Idézet (_ToTo_ @ 2011.07.26. 16:27)
A többi is pardon.gif
Ez a klip is valami koppintás lesz Madonnától, mint a többi?

Csak tudod az a baj _ToTo_ hogy Madonna egy nagy senki volt, igen hasonlítanak egymásra. Madonna mindenkivel lefeküdt hogy első legyen mindenhol, de ezt nem írták a nagy könyvbe.
Lady Gaga puszta tehetségével hatalmasat tarolt.
Nem azt mondom hogy Madonna nem volt tehetséges hanem azt hogy mindenkivel lefeküdt, ugyan majd ezt is ellenezni fogod meg többen is. Mondd csak miért lett olyan sikeres a drága madonna?
Én is szerettem, de aztán kiderült hogy egy büdös lotyó. Ennyit madonnáról. Most is olvastam egy cikket hogy vissza tér, megint lefekszik mindenkivel és ő lesz a legsikeresebb - már nem hiszem, és remélem nem is tér vissza. Az a múlt volt ez a jelen és a jövő keveréke baby!
2011. július 28. 16:28 #164
- törölt felhasználó -    
Idézet (divaft @ 2011.07.28. 15:10)
Csak tudod az a baj _ToTo_ hogy Madonna egy nagy senki volt, igen hasonlítanak egymásra. Madonna mindenkivel lefeküdt hogy első legyen mindenhol, de ezt nem írták a nagy könyvbe. 
Nem azt mondom hogy Madonna nem volt tehetséges hanem azt hogy mindenkivel lefeküdt, ugyan majd ezt is ellenezni fogod meg többen is. Mondd csak miért lett olyan sikeres a drága madonna?
Én is szerettem, de aztán kiderült hogy egy büdös lotyó. Ennyit madonnáról. Most is olvastam egy cikket hogy vissza tér, megint lefekszik mindenkivel és ő lesz a legsikeresebb - már nem hiszem, és remélem nem is tér vissza. Az a múlt volt ez a jelen és a jövő keveréke baby!

Madonna nem tehetséges? Ugye ezt te sem gondolod komolyan? blink.gif Kit érdekel, ha mindenkivel lefekszik? Attól még őt szeretik 20 éve, nem a ti általatok imádott mádörmonsztert. blink.gif Talán majd akkor lehet ezt a két nőt lapra venni, ha a mádörötök 20 év múlva is ugyanolyan sikeres lesz, mint most. Napról napra egyre jobban megdöbbenek... unsure.gif
2 felhasználónak tetszik: AmyVie, Glamster
2011. július 28. 20:12 #165
luca28
luca28
Hozzászólás: 573
Csatolások: 415
Azonosító: 152353
én imádom
2011. július 28. 20:12 #166
divaft
divaft

Holly Keller: Uram Isten kislányom!
Nem azt mondom hogy Madonna nem volt tehetséges '
Te nagyon félre néztél valamit!!
2011. július 28. 20:12 #167
luca28
luca28
Hozzászólás: 573
Csatolások: 415
Azonosító: 152353
bíztos jó lesz
2011. július 28. 20:14 #168
LadyAlba88
LadyAlba88

Státusz"A man who dares to waste one hour of time has not discovered the value of life"
Hozzászólás: 1140
Csatolások: 200
Azonosító: 142600
Azt hittem a Scheiße-ból készül klipp! De ez is várós!
2011. július 28. 21:42 #169
AmyVie
AmyVie
Like a soldier.♥

Státusz"Azt, hogy néha megpillanthatjuk a hiányzó részt valaki másban is." - Kartik
Hozzászólás: 21368
Csatolások: 1198286
Azonosító: 91559
Idézet (divaft @ 2011.07.28. 20:12)
Holly Keller: Uram Isten kislányom!
Nem azt mondom hogy Madonna nem volt tehetséges '
Te nagyon félre néztél valamit!!

Azt mondod, hogy Madonna úgy jutott előrébb é úgy tolta be magát a világba, hogy lefeküdt mindenkivel? Lady Gaga szerinted mit csinál? Értem én, hogy te igen nagy fan vagy, ha anyádnak szólítod Lady Gagát, áldásom rád, de ez már beteges. Lady Gaga tudod miből él meg? Hogy készíti a szexuális célzatú videoklipjeit, és hogy úgy öltözik fel, mintha a testét árulná, és te erre vagy büszke? Ha azt mondanám, hogy tehetséges lenne élő énekelésben, akkor kalapot emelnék neki, és azt mondanám, hogy igen, elismerem őt, és áldásom rá, de rá képtelen vagyok ezt mondani. Lady Gaga ugyanolyan mint a mai 21. századi énekesek többsége. Hihetetlenül jól táncol a fellépéseken, de hangja nem olyan, mint a CD-ken. Egy énekes énekeljen, egy táncos táncoljon.
Nem tudom, hány éves vagy, de Lady Gaga egy Madonna hasonmás, aki jóval előbb berobbant a számaival a köztudatba, mint a te Lady Gagád, akit három-négy éve kaptak fel. Abból él meg, hogy úgy öltözik mint egy utcalány, és hogy állandóan botrányai vannak - az imidzséből él meg, nem abból, hogy ő mennyire jó számokat csinál. Igen sajnálatos számomra, ha te a listádon olyat helyezel előrébb Madonnánál, mint Lady Gaga. Egy hamisítvány szó szerint, aki nem tett semmi érdemlegeset, hogy kivívja a tiszteletemet. Számomra emberileg visszataszító! Hogyhogy egyáltalán egy ilyen embert anyának lehet szólítani? Egyébként tudják otthon nálad, hogy Mother Monster Lady Gaga és te vagy a kis Little Monstere?
4 felhasználónak tetszik: Holly Keller, _ToTo_, Glamster, Horgi
2011. július 28. 22:29 #170
mebjuty
mebjuty
visszatérő vendég
Hozzászólás: 440
Azonosító: 145886
varom mar!
2011. július 29. 16:06 #171
Horgi
Horgi
Lady with an attitude

Státuszwords like violence, break the silence
Hozzászólás: 5416
Csatolások: 41492
Azonosító: 35510
divaft: Nem szép dolog Gaga-rajongóként Madonnát szidni, mivel ő a műfaj úttörője Michael Jacksonnal együtt. Ha ő nincs, ma nincs Lady Gaga sem...
2011. július 29. 16:16 #172
brigi0528
brigi0528

StátuszMonster.
Hozzászólás: 526
Csatolások: 3
Azonosító: 130147
you you and i ♥♥♥♥
2011. július 29. 19:14 #173
sewenteen
sewenteen
Kapitány Úr

Státuszvakarom a végbelem nánánáná
Hozzászólás: 1138
Csatolások: 632
Azonosító: 129210
Istenem, sok buta ember aki ilyenek miatt képes kisregényeket írni biggrin.gif Könyörgöm, ha nem szereted, akkor mit kell minden cikkénél osztani az észt? Bele döglenétek, ha egyszer nem lehetnétek ott mindenhol? Sok tudatlan ember aki nem néz utána semminek és úgy mondja, a hatalmas okosságait. Úgy megtudnám cáfolni nagy részét az itt elhangzott vádaknak, h hihetetlen, de mi értelme lenne?
2011. július 31. 02:08 #174
Chrisstynah
Chrisstynah
új tag
Hozzászólás: 60
Azonosító: 156972
Tuti jó lesz! smileeee.gif <3
2011. július 31. 18:10 #175
Florahh
Florahh
~ρяเи¢εss*~

StátuszMindent akarok én...♥♪
Hozzászólás: 4619
Csatolások: 71
Azonosító: 129076
várom <3
2011. augusztus 01. 15:06 #176
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12633
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (divaft @ 2011.07.28. 14:57)
_ToTo_: 'Te sajnos nem látod a fától az erdőt, nem lendít fel semmit, nekem meg inkább elmegy az étvágyam tőle. Az asztalra meg a producerek és menedzserek tettek le bármit is, akik kiemelték őt a névtelenségből és azzá tették ami. Gaga egy báb a popiparban, semmi más. Soha nem írtam olyat, hogy a producerek írják a dalokat, Te nem vagy százas  A producerek dolga nem a dalszerzés. Ők csk mesterségesen csinálják körülötte a felhajtást. ha mégegyszer hazugságot állítasz rólam megnézheted magad. Fröcsögsz csak értelmetlenül.'
smileeee.gif

Látod, evvel a vigyorgással is a saját hülyeségedet támasztod alá. Hiába idézted be ezt a hozzászólást. Ebben a hozzászólásban azt írtam, hogy producerek megcsinálták őt, kitalálták az imidzsét meg a felhajtást körülötte, hogy eladható legyen. Ez tény. A menedzserek nélkül és producerek nélkül valami harmadosztályú pincesöröző zongorája mögött klimpirozna még ma is.
Ennyire beszűkült a látóköröd és ennyire fogalmatlan vagy, hogy nem tudsz értelmezni mondatokat. Csak a fröcsögés megy, de gondolkozás nélkül.

Idézet (divaft @ 2011.07.08. 11:19)
Lady Gaga magának írja dalokat + 2 legjobb dalszerző még segít aki a barátai RedOne és Fernando Garibay.

Ők ketten segítik Gagát a dalszerzésben, de hát ők a producerei is!!! Miről is beszélsz megint? Mégiscsak a producerek írják a dalokat? Saját magad hozod kínos helyzetbe tudatlanságoddal ...
Látod, én nem tudtam, mégsem írtam hülyeséget, te meg tudtad és még is baromságot írsz és engem vádolsz ... Nőjj már fel.
1 felhasználónak tetszik: Glamster
2011. augusztus 01. 16:06 #177
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418

MI A F--z? mellow.gif mellow.gif mellow.gif mellow.gif mellow.gif mellow.gif mellow.gif mellow.gif mellow.gif mellow.gif
MADONNA EGY SENKI? mellow.gif mellow.gif Hány éves vagy?
Ő már akkor a csúcson volt, ő már akkor a pop örökös királynője volt, amikor még meg sem születtél, baszki! Mi a...
Ne legyél már ennyire elvakult litölmonszter, mert lekaparom a falat, komolyan.
Szerinted Gagát nem segítette senki, hogy híres legyen? F---T! Ugyanúgy felkarolták, mint bárki mást! Tudhatnád, ha megvetted volna 5000ft-ért "anyád" hivatalos könyvét.
Ha nem fogták volna meg Lady kezét, tök ugyanúgy füvezne a NY-i lakásában totális ismeretlenség hiányában. Ezzel tisztában kell lenned.
Gaga sem szent. Gaga sem egyedülálló. Vannak más énekesek is. Hogy jössz te ahhoz, hogy te senkibe vegyél egy előadót, mert Gaga fan vagy? mellow.gif Ráadásul a Pop Királynőjét.
Gratulálok. taps.gif taps.gif taps.gif taps.gif Az ilyen ostoba fanok miatt kezd elegem lenni Gagából, akármennyire is tehetséges.
Érdekes, hogy más énekesek rajongói nem szitkozódnak és néznek semmibe mást, és elismerik, ha egy énekes tehetséges. Egyedül a LittleMonstereknek kell gerjeszteni a vitát... -.-"
4 felhasználónak tetszik: _ToTo_, Grace Benning, Horgi, Holly Keller
2011. augusztus 01. 16:22 #178
- törölt felhasználó -    
Csak tudod az a baj hogy Madonna egy nagy senki volt!

Szerinted ha egy senki lett volna,hogy maradt volna ilyen sokáig a zene iparban?Tudod engem nem is az dühít igazán hogy ilyet mondotok rá hanem az hogy ha bezzeg mi Gagát szídjuk akkor mi vagyunk a rosszak,de ti bezzeg szidhatjátok más kedvencét,ugye?Nem vetted még ezt észre?Mert én már igen.Én meg Gagát nem szeretem és én is írhatnék róla sok szépet és jót,mégsem teszem mert igyekszem tekintettel lenni a rajongóira.Ezt ti miért nem teszitek meg?Azért ezen tényleg elgondolkodhatnátok,és ezt nem rosszindulatból mondom,de nem tartom túl fer dolognak az ilyesmit mellow.gif
Idézet
Uram Isten kislányom!

Ez a stílus meg a másik...normális megszólítás nincs? rolleyes.gif
2011. augusztus 01. 18:03 #179
Horgi
Horgi
Lady with an attitude

Státuszwords like violence, break the silence
Hozzászólás: 5416
Csatolások: 41492
Azonosító: 35510
Glamster meghajolo.gif meghajolo.gif
2011. augusztus 07. 10:20 #180
- törölt felhasználó -    
Úr isten o.O Micsoda nevetséges, gyerekes vita megy itt, te jó isten! Én egyszerűen ki vagyok tőle, hogy Gagát úgy kezelik az emberek, mintha maga a megváltó lenne, az aki megváltoztatja az emberek gondolkodását, életfelfogását meg tudom is én, hogy mit még!
Arra nem gondoltok, hogy ez mind nem is Gaga? Eszetekbe se jut, hogy az akit ajnároztok, az csak egy kitaláció? Pedig simán megeshet, akármennyire is őszintének tűnik! Nevetséges! blink.gif Mintha Isten lenne vagy nem tudom..

Az meg, hogy így bele vonjátok Madonnát, megint csak szánalmas, egy lapon se lehet említeni őket, nem, hogy azt állítani, hogy Gaga fényévekkel jobb mint Madonna. Atyám.. mellow.gif
Én meghallgatom Gaga számait de Isten ments, hogy MotherMonsternek meg tudom én, hogy minek szólítsam, az eszem megáll ettől.. blink.gif Inkább egy sztárra hallgattok, akiről sz*rt se tudtok, csak azt hogy drogozott, ivott és mikor még nem volt sztár egy didibárban énekelt (!) mint a saját szüleidre vagy barátaidra?! Ez valahogy nem fér a fejembe ohmy.gif
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Brian May Brian May 2373.