Lady Gaga új kislemeze a Yoü and I lesz
2011. július 26. 21:02
|
|
amandaaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 888 Csatolások: 0 Azonosító: 134198 offline
|
juhu
2011. július 26. 21:06
|
|
CariDeefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.03. Hozzászólás: 820 Csatolások: 26 Azonosító: 89015 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2011.07.26. 20:35)
Ez kész, komolyan végigolvasva a kommenteket több helyen hangosan kitört belőlem a röhögés.
Ennyi
Nem is avval van baj, hogy hallgatjátok, hanem amit köré műveltek. Anyátoknak szólitjátok )otthon mit szólnak hozzá?), angyalnak, istennőnek, királynőnek képzeltitek - elment a józan eszetek? Csak egy átlagos énekesnő, semmi több. Csak a cirkusz és a felhajtás nagyobb körülötte, de az is mesterséges - nem azért mert jobb vagy több bárkinél.
érdkes egy nőszemély én nagyon bírom, és nincs igazad _ToTo_ lady gagagával nincs semmi baj, semmi amitől óvni kéne a majdani gyerekeimet. Nem őrült. nem csinált semmi rosszat. csupán egyedi a stílusa. ezért ítéled el?? olyan mintha egy kövér nőt elítélnél mert jól érzi magát a bőrében és nem változtatna magán...
2011. július 26. 21:11
|
|
MarsGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.02. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 135555 offline
|
Szétnéztem a kommentek között és meg kell, hogy mondjam tátva maradt a szám.Nem tudom, hogy nevessek-e, vagy sírjak. Szerintem beteges amit pár ember itt mondott O_o.
2011. július 26. 21:36
Idézet (CariDeefan @ 2011.07.26. 21:06)
érdkes egy nőszemély én nagyon bírom, és nincs igazad _ToTo_ lady gagagával nincs semmi baj, semmi amitől óvni kéne a majdani gyerekeimet. Nem őrült. nem csinált semmi rosszat. csupán egyedi a stílusa. ezért ítéled el?? olyan mintha egy kövér nőt elítélnél mert jól érzi magát a bőrében és nem változtatna magán...
Nem ez a lényeg, szerintem. Hanem hogy Gagát az anyátoknak nevezitek, és szinte istenként tisztelitek. Hát már megbocsásson minden "little monster", de ez nem normális..
2011. július 26. 21:50
Én már várom.
Biztosan jó lesz.
De azért jobban örültem volna hogyha az Americano-hoz készült volna a klipp.
De azért jobban örültem volna hogyha az Americano-hoz készült volna a klipp.
2011. július 26. 22:47
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
http://www.youtube.com/watch?v=qel9YgtkZtY a szám már megjelent csak a klipet kell várni hozzá ..mert ahogy nézem a kommenteket lehet h nem volt teljesen világos ..és szerintem pont ez nem tucatszám most..ilyesmit még nem adott ki kislemeznek és megmutathatja hogy ilyet is tud ..a klip meg remélem végre tényleg jó lesz mert az alejandro klip nagyon gusztustalan lett és azóta már nincsenek olyan jó klipjei mint régen (Bad Romance,Paparazzi) ...meg attól hogy van pár olyan rajongója aki az anyjának, istennőnek meg ilyeneknek nevezi és teljesen elfogult vele kapcsolatban még nem az összes rajongója ilyen ... de szerintem akkoris kitűnik azért a tehetségével meg dalszövegeivel a sok tucatelőadó közül ... a következő klipje remélem a Scheiße lesz
2011. július 26. 23:11
|
|
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline
|
Idézet (CariDeefan @ 2011.07.26. 21:06)
Egy napon talán megérted, hogy van aki nem szeretné, ha egy polgárpukkasztó nőszemély lenne a gyereke példaképe, akit az anyjának hív.
Sokak példaképe ő, de milyen példát mutat? Mert a biztonságos szex mellett kampányol már jó ember lesz?
És amikor félig pucérra vetkőzik? Az milyen? Példaértékű? Nem. Inkább szánalmas.
2011. július 26. 23:11
Idézet (divaft @ 2011.07.26. 22:39)
Holly Keller: Megkérlek nagyon hogy az édesanyámat ilyen dologba a jó életbe ne vond bele!! Én is megtisztellek hogy nem vonom bele az anyucidat ilyenbe. Pusz Pusz Baby !
Konkrétan én nem kevertem bele az anyukádat, de kb. úgy beszélsz Lady Gagáról, mintha ő szült volna meg téged és ő nevelne jelen pillanatban is. Anya csak egy van. Az, aki az életét áldozta azért, hogy téged nevelhessen. Mi az, hogy mádörmonszter?
Volt itt szó Lady Gaga tehetségéről is. Én sem mondanám sok oldalúnak. Sokoldalú gyerekek az, aki nem csak egy műfajban, hanem többen is tud kiválóan teljesíteni. Gagától hallottál bármit is, ami nem pop? Én nem nagyon. Lady Gaga sosem volt akkora őstehetség, mert a hangjával sosem tudta magát leénekelni élőben. Csupán én is azért hallgattam, mert az első két albuma egyszerűen perfekt volt. Imádtam. Most meg a Born this way-jel eléd dobott egy húscafatnak kinéző valamit. Nekem nem jött be az, hogy őt is elragadta a divathullám. Hallottam már Gagát élőben énekelni, nagy mániám is live videókat nézegetni, de, ha nagyon kötözködni szeretnék, akkor azt tudnám mondani, hogy ő sem a legprofibb. Számomra meg most már teljesen Madonna klón lett. Én mindig is nagy rajongója voltam Madonnának elismertem, mint énekesnőt és nagyon sokat hallgattam pár évvel ezelőtt. Totálisan átvette a stílusát. Erre pl. az apukám is bizonyíték. Ő olyan visszamaradott. Ismeri a nagyokat, de amikor meglátta Gagát koncertezni az HBO-n az első ami megfogalmazódott a fejében azaz volt, hogy ez a nő tiszta Madonna kopi. Először nem adtam neki igazat, de ahogy haladtunk előre az időben, kezdtem rájönni, hogy nincsen benne nagyon egyediség. Egyediségnek lehet azt nevezni, hogy kipakolja mindenét? Vagy éppen felvesz mindenféle parókát? Akarjon inkább kitűnni a tehetségével, ne a külsejével! Lehetne vitatkozni Gagán, de úgy gondolom, ha nem építették volna köré a polgárpukkasztó imidzset, akkor már a süllyesztőben szagolhatná az ibolyákat. Az emberek nem a tehetsége és a zenéje miatt beszélnek róla, hanem a polgárpukkasztó imidzse miatt. Én fel is háborodtam, amikor azt mondták, hogy Gaga lesz Madonna utódja. Már akkoriban sem értettem, hogy hogy lehet egy lapra tenni ezt a két nőt. Madonna már akkor énekelt és lett világhírű énekes, amikor ő még talán csak írni tanult. Hihetetlen, hogy mennyire el vannak hanyagolva az igazi nagy sztárok. Mindig megkapom a fórumon, hogy nekem csak a rock bandák léteznek. De hol van Madonna, Kylie Minogue, Whitney Houston, Enya és a többi fantasztikus énekesnő, akiknek egyszerűen gyönyörű a hangjuk? A felsoroltak közül mindegyik normálisan öltözködött. Nem dobta ki a mindenét, nem meztelenkedett a klipekben, hanem önmagukat adták és a tehetséggel fogták meg az embereket. Mondom, én anno nagyon szerettem Gagát, de sosem voltam elfogult vele szemben. Nagyon színes a világ zenei palettája és talán, ha megismerkednétek más stílusú zenékkel (mert nem csak olyanok vannak, amiket manapság a rádiókban nyomatnak), akkor lehet, hogy nem csak a zenei ízlésedet, de akár a személyiségedet is átformálná. Gaga zenéje mindig is tömeg volt. Poptömeg. Mondanivalója sosem volt. Talán a Born this way az, amivel üzenni is akart a nagy világnak. De, ha visszanézed a régi (de jó számait), pl. a Poker face, Love game vagy a Telephone, egyiknek sincs üzenni való értéke. Persze ezen lehetne sokat vitatkozni, de, ha Gagának átlagos imidzse lenne, akkor az emberek egy nyár alatt megemésztették volna.
2011. július 26. 23:18
Nem azért de a cikk címét át lehetne írni Ki utálja jobba Lady Gagátra de amúgy aki nem szereti az minek ír ide? bár erre a válasz tuti az lesz hogy joga van mindenkinek írni és nem csak jót ez igaz is csak ti már nem utáljátok gyűlölitek de nem értem miért talán ismeritek beszéltetek vele nem hinném
2011. július 26. 23:53
|
|
Kitty Andrews |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.30. Hozzászólás: 722 Csatolások: 1778 Azonosító: 51029 offline
|
zsófi1997 teljesen igazad van. A válasz az,hogy mert mindenkinek joga van írni. És ezzel az indokkal van tele a padlás. Ha én valakit utálok,akkor nem írok oda. Nem olvasok Rihannás vagy akár milyen más cikket. Nem megyek szitkozódni. De hát arctalanul könnyű ám szidni Gagát és a szörnyeket. De azért arra kíváncsi lennék,hogy ha akármelyik utálója szembe kerülne vele vagy velünk,a szemébe/szemünkbe merné e mondani azt,amit itt felsorolnak. Nem hiszem. Ott volt november hetedike,akkor megvolt a lehetőség. Senki nem jött oda. Na azt hiszem,ezzel elmondtam mindent.
1 felhasználónak tetszik:
zsófi1997
2011. július 27. 00:39
Idézet (Kitty Andrews @ 2011.07.26. 23:53)
zsófi1997 teljesen igazad van. A válasz az,hogy mert mindenkinek joga van írni. És ezzel az indokkal van tele a padlás. Ha én valakit utálok,akkor nem írok oda. Nem olvasok Rihannás vagy akár milyen más cikket. Nem megyek szitkozódni. De hát arctalanul könnyű ám szidni Gagát és a szörnyeket. De azért arra kíváncsi lennék,hogy ha akármelyik utálója szembe kerülne vele vagy velünk,a szemébe/szemünkbe merné e mondani azt,amit itt felsorolnak. Nem hiszem. Ott volt november hetedike,akkor megvolt a lehetőség. Senki nem jött oda. Na azt hiszem,ezzel elmondtam mindent.
Jaj.. Nekem például az égvilágon semmi bajom veletek, de van egy-két Gaga rajongó, akik egyszerűen betegesen rajonganak érte. Na most szerinted ez normális? Nekem is megannyi kedvencem van, de nem mondom azt, hogy "ő az anyukám", mert azért ez már..
Mindegy, lényegtelen. Holly Keller mindent leírt előttem,nem koptatom a számat. Csak engem pl. az zavar, hogy annyira elvakultan szeretitek, hogy ha valaki normálisan elmondja a véleményét, rögtön le van ugatva, hogy mekkora p@raszt, mert neki nem tetszik Gaga zenéje.
(És szerintem igenis írhatnak azok is véleményt, akik nem rajongók. Nem lehet mindenkit szeretni, ez van.)
2011. július 27. 06:16
|
zsolt1812új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 145619 offline
|
Nashine igazad van de nem mi találtuk ki azt hogy az "anyánk" hanem ő mondja és elég ismert az hogy Mother Monsternek hívja magát illetve mi őt meg közvetlen áhh egyszerűen nem ismeritek nem is akarjátok de ítélkezni lehet a normális kritikákkal nincs bajom csak a paraszt hangvételűekkel
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.