Lady Gaga új kislemeze a Yoü and I lesz
2011. július 26. 19:45
|
|
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline
|
hát sztem ez egy k**va jó szám nekem ez tetszik a legjobban
2011. július 26. 19:46
|
|
LemonadeGagaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.05. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 154719 offline
|
Wáá ezt a nőt imádom!!
Várom a klippet.
2011. július 26. 19:52
|
|
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline
|
Brian :'( Ne tedd ezt velünk :'( Amúgy, már gondoltam is rá, hogy gatya arról a fantasztikus dalról lopta a nevét. Na és még ő az eredeti..
2011. július 26. 19:53
Idézet (divaft @ 2011.07.26. 18:41)
Johinna: Hey Baby! Sosem koppanok, mert előre nézek. Igen kijelentem Little Monster vagyok a Szörny Anyám Lady Gaga és kurvára szeretem. Tudom ki vagyok baby, és te nem tudod ez a bökkenő. Ő igen Zene királynő bármennyire is fáj, nem csak egy egyszerű Pop-ban nyomja ő bármiben jó. Élőben már halottad gondolom még nem, még egy bökkenő. Ó baby semmit nem tudsz rólam, Szólj be nyugodtan, szúrj meg és Isten megbüntet!
Azért ez már durva, erre tényleg nem lehet mást mást mondani. Perpill annyira le vagyok döbbenve ettől a kommenttől, hogy nem tudok többet írni..
2011. július 26. 19:59
|
|
CrazyAngelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.26. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 133917 offline
|
hat erre kivancsi vok:d
2011. július 26. 20:05
|
|
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline
|
Idézet (divaft @ 2011.07.26. 18:41)
Johinna: Hey Baby! Sosem koppanok, mert előre nézek. Igen kijelentem Little Monster vagyok a Szörny Anyám Lady Gaga és kurvára szeretem. Tudom ki vagyok baby, és te nem tudod ez a bökkenő. Ő igen Zene királynő bármennyire is fáj, nem csak egy egyszerű Pop-ban nyomja ő bármiben jó. Élőben már halottad gondolom még nem, még egy bökkenő. Ó baby semmit nem tudsz rólam, Szólj be nyugodtan, szúrj meg és Isten megbüntet!
Kíváncsi vagyok, hogy metálban vagy ragge-ben hogy produkál. Sokoldalú tehetség? Na ne. Persze tudom-tudom, fellép néha zongorával, de ettől még nem lesz sokoldalú. Egyhangú, unalmas és polgárpukkasztó az egész nő.
Nem tudok különbséget tenni egy klipje között, mert mind nemes egyszerűséggel undorító, semmi változatossággal. Mikor belenéztem a Born This Way-be (első gatya klip amit láttam) csak néztem, hogy ez meg mi? Hol van ez pl. ehhez képest : Linkelt szöveg ?
Na, ezen aztán tényleg dolgoztak, nem fél óra alatt dobták össze.
Te pedig jól bemutatod a Little Monsterek-et : istenként imádnak egy halandó embert aki HÁROM ÉVE zenél. Már ha ezt a tömegcucct annak lehet egyáltalán nevezni. Ez a baby-zés amúgy lédi gatyától, vagy Pussy Bieber-től van?
Csak mert nagyon szánalmas, ezt remélem tudod.
2011. július 26. 20:14
|
|
JuanMiguelMarichuyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 254 Csatolások: 0 Azonosító: 144531 offline
|
biztos jó lesz a klip..bár nekem a szám nem tetszik..
2011. július 26. 20:16
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Idézet (UnhappyMeals @ 2011.07.26. 20:05)
Kíváncsi vagyok, hogy metálban vagy ragge-ben hogy produkál. Sokoldalú tehetség? Na ne. Persze tudom-tudom, fellép néha zongorával, de ettől még nem lesz sokoldalú. Egyhangú, unalmas és polgárpukkasztó az egész nő.
Nem tudok különbséget tenni egy klipje között, mert mind nemes egyszerűséggel undorító, semmi változatossággal. Mikor belenéztem a Born This Way-be (első gatya klip amit láttam) csak néztem, hogy ez meg mi? Hol van ez pl. ehhez képest : Linkelt szöveg ?
Van hangja, persze, de az egész egy összerakott imidzs, a számai az egyszerű funkciós körre épülnek, mint minden mai sláger szar, nincs benne semmi különleges, egyedül attól jegyzi meg az ember, hogy absztrakt ruhákat vesz fel. És a legfájóbb az, hogy ezt direkt csinálja, hogy megbotránkozzanak, nem pedig azért, mert valóban elvont művész, mint pl Björk. Na ennyit erről.
2011. július 26. 20:21
|
|
Kitty Andrews |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.30. Hozzászólás: 722 Csatolások: 1778 Azonosító: 51029 offline
|
divaft rocks! Jól megmondtad! Ez az,ami kell a Monstereknek! Nem tetszik valakinek Gaga és a zenéje? Nem hallgatja. Ennyi. De mi LM-ek (akiknek sokat segített maga Gaga és a zenéje is,- tudom,sokak hülyének néznek minket emiatt - kiállunk az mellett,akit szeretünk. És mi az,hogy három éve zenél - ez nem neked szól divaft - 4 éves kora óta zongorázik, és nem három éve zenél,csak három éve ismerjük. Különbség van! Nem kicsi. De hát ezt azoknak magyarázhatjuk,akik nem szeretik őt.
2011. július 26. 20:24
|
|
Kitty Andrews |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.30. Hozzászólás: 722 Csatolások: 1778 Azonosító: 51029 offline
|
A Yoü & I pedig nagyon jó dal. Imádom. És persze,majd megint jönnek azok,akik szerint blah,meg sz*r,meg f*s,meg stb. -.- Kezd ebből elegem lenni. Most őszintén. Mit ártott nektek Gaga?
2011. július 26. 20:26
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Idézet (Kitty Andrews @ 2011.07.26. 20:21)
divaft rocks! Jól megmondtad! Ez az,ami kell a Monstereknek! Nem tetszik valakinek Gaga és a zenéje? Nem hallgatja. Ennyi. De mi LM-ek (akiknek sokat segített maga Gaga és a zenéje is,- tudom,sokak hülyének néznek minket emiatt - kiállunk az mellett,akit szeretünk. És mi az,hogy három éve zenél - ez nem neked szól divaft - 4 éves kora óta zongorázik, és nem három éve zenél,csak három éve ismerjük. Különbség van! Nem kicsi. De hát ezt azoknak magyarázhatjuk,akik nem szeretik őt.
Figyelj nincs azzal baj, hogy így zongorázik úgy zongorázik, elismerem én, hogy nagyon tehetséges nő énekben és zongorában is, de nekem a SOKOLDALÚ TEHETSÉG az Trent Reznor, aki szintén 4 éves kora óta zongorázik, valamint tud játszani trombitán, gitáron, dobon, hegedűn, csellón, malimbán és még sorolhatnám! Több, mint tizenöt hangszeren, méghozzá kiválóan! Ennyit erről, nem akarok veszekedni, mert mindenkinek megvan a maga kedvence és megértem maximálisan, hogy szeretitek, mert dallamosak a zenéi és mondom, jó hangja van, csak nem mindenkinek jön be, ennyi.
2011. július 26. 20:30
Kitty Andrews
ezt én is megszoktam kérdezni amikor Justint szekálják
" Gaga legújabb klipje nagyon bejön
úgy hogy már várom az új klipet
ezt én is megszoktam kérdezni amikor Justint szekálják
2011. július 26. 20:33
|
|
Kitty Andrews |
|
tya04 végre valaki,aki nem akar veszekedni,és normálisan tud válaszolni! Meghajolok az ilyen emberek előtt! Becsülök minden ilyen embert!
CsokisMuffin én is nagyon várom az új klipet!
1 felhasználónak tetszik:
tya04
2011. július 26. 20:35
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (TweedyFiddle @ 2011.07.26. 19:30)
Bírom ezt a nőt
Már most imádom a számot 
Ez kész, komolyan végigolvasva a kommenteket több helyen hangosan kitört belőlem a röhögés.
Ennyi
Nem is avval van baj, hogy hallgatjátok, hanem amit köré műveltek. Anyátoknak szólitjátok )otthon mit szólnak hozzá?), angyalnak, istennőnek, királynőnek képzeltitek - elment a józan eszetek? Csak egy átlagos énekesnő, semmi több. Csak a cirkusz és a felhajtás nagyobb körülötte, de az is mesterséges - nem azért mert jobb vagy több bárkinél.
7 felhasználónak tetszik:
UnhappyMeals,
tya04,
Grace Benning,
Nashine,
janet7,
Holly Keller,
Ronetta001
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.