Lady Gaga új kislemeze a Yoü and I lesz
2011. július 26. 17:01
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
Szerintem egyáltalán nem baj, hogy egy lassú számhoz is készít klipet. Nekem tetszik a You and I, egyik kedvencem a lemezről, és kiváncsian várom a klipet. biztos jó lesz!
<3
2011. július 26. 17:13
|
|
belieber11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.30. Hozzászólás: 488 Csatolások: 19 Azonosító: 151974 offline
|
kiváncsi vagyok rá
2011. július 26. 17:19
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Én nagyon szeretem Gagát! Várom a klipet!
2011. július 26. 17:20
Idézet (Nellie777 @ 2011.07.26. 17:10)
Ne szórakozzatok már a Yoü and I címén.. olyan baromságokat írtok... Milyen magyar helyesírás? Ez a címe a számnak, nehéz feldolgozni?
Az albumán You and I van, csak megjegyzem. Jogosan van feltételezve az, hogy el lett gépelve, mert először jó magam is azt hittem. Aki meg nem megszállott rajongó alias litlömonszter, az honnan tudja? Én is csak onnan tudtam meg, miért ü az u, mert itt valaki leírta. Célszerű lett volna alapból a cikkbe beleírni a gyengeelméjűek kedvéért, mint pl. én magam. Bár arra kíváncsi leszek, hogy hogyan fogja kiejteni, mert az angol ABC-ben nincsen ü betű. Mindenesetre régen én is nagyon szerettem Gagát, de amit most csinál, nekem nagyon nem jön be. Valahogy az Alejandro óta nem önmaga. Nem a zenéért és a rajongóiért csinálja, hanem a pénzért. Ugyanazt a divat zenét játssza, mint a többi énekes és pop együttes. Ettől függetlenül megnézem az új videóklipet, de most már Gaga régi számait sem nagyon hallgatom. Nem voltam nagy rajongója, de csodáltam a tehetségét és a zenei stílusát. Viszont amit ő manapság művel az nekem minden, csak nem zene. Az új albumában nagyot csalódtam, ahogyan benne is. Nem ugyanaz a Gaga, akit anno a The fame-nél megismerhettünk. De annyira szeretem, amikor egyesek ledegradálják azt, aki mondjuk nem tudja.
2011. július 26. 17:21
|
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 offline
|
ezt a számot útálom egyedül az albumról, tehát ez nekem derült égből villámcsapás.
2011. július 26. 17:27
|
|
Nellie777visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.13. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 145368 offline
|
@Holly Keller Tudod bóknak veszem, hogy folyamatosan reagálsz bármire, amit írok, bármilyen cikkhez.
Csak jelezném, hogy nem írtam, hogy bárki gyengeelméjű lenne, aki nem tudja, csak nem értem miért kell ennyire fennakadni ezen. Ha pedig meghallgattad már a számot, tudod, hogy hogy ejti ki.
Számomra Gaga nem változott, de természetesen, egyénfüggő, sokaktól hallom, hogy az "új" Gaga nem olyan jó, mint régen. Én nem látom a különbséget, sok erős dal van az új lemezen, de gyengék is, mint pl a Yoü and I, vagy az Americano.
Én meg egy olyan topicot szeretnék, ahol végre nem kötsz belém.
Számomra Gaga nem változott, de természetesen, egyénfüggő, sokaktól hallom, hogy az "új" Gaga nem olyan jó, mint régen. Én nem látom a különbséget, sok erős dal van az új lemezen, de gyengék is, mint pl a Yoü and I, vagy az Americano.
Én meg egy olyan topicot szeretnék, ahol végre nem kötsz belém.
2011. július 26. 17:29
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (Holly Keller @ 2011.07.26. 17:20)
Az albumán You and I van, csak megjegyzem.
Holly, szívem, most nincs igazad. Az albumán Yoü and I van. Tudom, meg van az eredeti, elsők között vettem meg. Most ez Gaga heppje. Pl.: ezt írta a kis füzetbe: this album for Ü.
Itt is így írja:
2011. július 26. 17:33
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
lehet, hogy tényleg bele kellett volna írni miért is Yoü ..de szerintem nem olyan fontos a cikk szempontjából.. az album megjelenése előtt kiderült már, hogy Yoü and I lesz a címe Lüc Carl miatt..de a dal attól még nem változik ...
2011. július 26. 17:34
Idézet (Glamster @ 2011.07.26. 17:29)
Holly, szívem, most nincs igazad. Az albumán Yoü and I van. Tudom, meg van az eredeti, elsők között vettem meg. Most ez Gaga heppje. Pl ezt írta a kis füzetbe: this album for Ü. 
Hát a letöltési albumlistán nekem You and I van írva. Mármint a szám címe You and I, nem pedig ü-vel. Most én ezen nem fogok vitatkozni, de sok más embernek sem esett le.
2011. július 26. 17:36
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (Holly Keller @ 2011.07.26. 17:34)
Hát a letöltési albumlistán nekem You and I van írva. Mármint a szám címe You and I, nem pedig ü-vel. Most én ezen nem fogok vitatkozni, de sok más embernek sem esett le.
Én nem tudtam, és lehet, hogy mások sem. El lett magyarázva pár hozzászólással ezelőtt, hogy miért. Egyéb iránt, meg 10 emberből 9 letölti. Most, ha az albumon úgy van, akkor úgy van. Csupán csak tudom, ha én nem fogtam fel ezt, akkor a többi fórumozó sem fogja. 
Persze, tudom, hogy így van. Igen, a cikkben nem tiszta, de ezt a litölmonszterek természetesnek veszik, hisz ez alapintelligencia, nem tudtad?
2011. július 26. 17:37
|
|
Crissykevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.01. Hozzászólás: 115 Csatolások: 69 Azonosító: 44997 offline
|
jesszus...ezt hogy lehet utálni ezt a számot???
egyik legjobb az albumról ... Gaga szerint is ez a legjobb, amit írt ... imáádom, alig várom a klipet (L)
2011. július 26. 17:38
|
AmyVieLike a soldier.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.28. Hozzászólás: 21368 Csatolások: 1198286 Azonosító: 91559 offline
|
Idézet (Freeze @ 2011.07.26. 16:53)
1. de van
2. a magyar helyesírás szabályai szerint így kell írni
2. a magyar helyesírás szabályai szerint így kell írni
Én, amit láttam Lady Gagától, sehol nem úgy volt feltüntetve, hogy ü-vel, ebből adódik, hogy igen, nagy elírásra tudtam benne. Nem vagyok túlzottan LG fan ahhoz, hogy minden lépését nyomon kövessem ezáltal tudjam, hogy eredeti-e vagy sem. YouTube-on egy olyat sem adott ki, amilyen ü-vel lett volna írva, a feltételezésem tehát ezért lett az elírás mellett, mert sehol máshol nem láttam Ü-ként írva.
A T betű... nem tudom, hogy beszélsz-e angolul, hiába követeli meg a magyar helyesírás-t, ha a szónak, teljes más jelentése lesz. Mert most ésszerűen lefordítva te meg én a címe, de ha azt veszed, hogy you and it? Az már teljesen más! Ilyen esetekben, szerintem, még ha nem is ad okot rá a magyar helyesírási szabály, el lehetne választani, mert értelmet zavaró, ha nincs elválasztva.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: