Megjelent MM új klipje
2011. július 26. 18:24
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
*az a hányós smiley aminek mindig elfelejtem a kódját, ugyanis ez KRITIKÁN ALULI*
2011. július 26. 18:41
Egyébként megtudhatnám hogy mégis mióta lett divat angol szavakat szőni egy magyar dalba?Na nem mintha anélkül jobb lenne ez a dal...
2011. július 26. 18:50
|
|
miley-stars.gpúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.05. Hozzászólás: 39 Csatolások: 1 Azonosító: 148741 offline
|
ez nagyon rossz...ez a géphang, meg ez a borzalmas szöveg....az előző száma normálisabb volt. kár érte, pedig egész helyes srác.
2011. július 26. 18:56
pfúúúúú....mikor meghallottam MM első számt,azt hittem a szar nem lehet fokozni mégszarabbra...most meghallgattam ez,és elkezdtem üvölteni:"Mégis lehet fokozni!!!!!!!!"
és a magyarok ez hallgatják...ezaz futtassuk a szerencsétlen nyominger tehetségtelen kis nyálgépeket...Ezaz magyarország!!Jobbat nem találtak ebben a mesés országban???sorry fanok,de ez van...
és a magyarok ez hallgatják...ezaz futtassuk a szerencsétlen nyominger tehetségtelen kis nyálgépeket...Ezaz magyarország!!Jobbat nem találtak ebben a mesés országban???sorry fanok,de ez van...
2011. július 26. 18:57
egyet értek Esztii77. !!!!!bizony...hova süllyedtünk...
2011. július 26. 19:00
|
|
FanniLambertúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.05. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 142667 offline
|
Na tessék Magyarország!
Amerikába is vannak olyan sztárok akiktől öngyilkos lesz az ember, ha meg halja, de ez, ez katasztrófa!És ezért rajonganak GRAT!!!Még ha ő énekelne az is gép vannak olyan énekesek akinek gépel ki lehet javítani a hangját és van olyan akinek már azzal sem na ez a gyerek azok közé tartozik akiknek nem!
Amerikába is vannak olyan sztárok akiktől öngyilkos lesz az ember, ha meg halja, de ez, ez katasztrófa!És ezért rajonganak GRAT!!!Még ha ő énekelne az is gép vannak olyan énekesek akinek gépel ki lehet javítani a hangját és van olyan akinek már azzal sem na ez a gyerek azok közé tartozik akiknek nem!
2011. július 26. 19:01
|
|
Victoria Rainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.01. Hozzászólás: 499 Csatolások: 0 Azonosító: 152071 offline
|
szánsájn bícs forevör ?? omg xxd
2011. július 26. 19:15
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
Gááááááz xD
2011. július 26. 19:15
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
28 másodpercig bírtam és kikapcsoltam.Komolyan nem értem azt a néhány rajongót aki szereti igazán kíváncsi lennék,hogy miért.Tudom jönnének a tehetséges és jól néz ki kommentek,de hahó egy sztárt nem azért kell isteníteni mert jól néz ki,hanem azért értsen is már ahhoz amit csinál..
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.

0 felhasználónak tetszik: