Megjelent MM új klipje
2011. július 26. 16:30
Utálom ezt a gyereket, (nem azért mert nincs hangja, mert senkise mondja nekem h nem tehetséges mert az) azért mert koppintja Justint, és még ő mondja h nem akar rá hasonlítani mikor mindig úgy öltözik mind ő. Nah de mind1, a klipp nem tetszik, de a szám elég jó.
2011. július 26. 16:34
|
|
coke.r u mine ? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 2321 Csatolások: 85 Azonosító: 147979 offline
|
Idézet (MarsGirl @ 2011.07.26. 16:25)
Számítógéppel fel van javítva a hangja és nagyon hallatszik is rajta.
Én meg akartam hallgatni, de bevallom csak a feléig jutottam mert nem bírtam.
Én meg akartam hallgatni, de bevallom csak a feléig jutottam mert nem bírtam.
Nem is merek belegondolni, hogy milyen lehet a hangja, ha nincs fel"javítva". Ha már maga a feljavított hang is ilyen gagyi, akkor milyen lehet az igazi?
2011. július 26. 16:37
Nem merem megnézni.
Mi lesz vele ha elkezd mutálni? Arra leszek ám kíváncsi...
2011. július 26. 16:41
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
ez nagyon gáz lett ..a klip is szám is .. nem tudom miért kell erőltetni ezt a Justin Bieber stílust ..pozitív komment szinte nincs is a cikk alatt..akkor ez kinek tetszik :S és akkor még Rebecca Black - Friday a legrosszabb szám ..
2011. július 26. 16:53
|
|
k.renátavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.12. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 134717 offline
|
Az a baj h a sok magyar tininek ez jön be mert az amerikai példát akarják követni. Én is csak 16 vagyok még de mikor először láttam a tv-ben a gyereket szét röhögtem magam rajta h mégis mitől legújabb tini szenzáció 14 évesen. Szomorú h Magyarországon ott tartunk h egy ilyen kis 14 éves senkiből azért mert a bátyja (v.mi ugyan olyan szar együttesnek a v.kije) "híres" és ez által ő is tud érvényesülni! Szánalmas!!
2011. július 26. 16:55
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
Igazán inspirál valamire... valami mélyről, igazán mélyről jövő dologra... kedvem lenne tőle.. HÁNYNI :S
2011. július 26. 16:58
|
|
manocska17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.15. Hozzászólás: 130 Csatolások: 7 Azonosító: 122869 offline
|
nekem a hangja nem jön be:( ez van
2011. július 26. 16:58
|
|
KittyJustinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.14. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 133204 offline
|
Most fogom megnézni,de előre félek...:S Nagyon ratyi ez a gyerek,már bocsánat...:S
2011. július 26. 16:59
Semmi hangja sincs ennek a gyereknek,a klip meg elég béna..
2011. július 26. 17:01
|
|
KittyJustinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.14. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 133204 offline
|
Szánalmas gyökér....Justin sokkal jobb,pedig már Justin-t sem bírom annyira,ez égő...én nem égetném le magam ennyire a helyében,ne csodálkozzon,ha így folytatja,és nem lesznek menő számai,akkor soha nem lesz komolyabb kapcsolata,mert mindenki égőnek fogja tartani...szerintem...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.

0 felhasználónak tetszik: