Megjelent MM új klipje
2011. július 26. 15:47
|
|
palacsinta_hercegnovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.07. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 150727 offline
|
ezzel a sráccal akarják kiszúrni a magyar zenei ipar szemét!!??? ugyan már!! ez még viccnek is rossz!! :S
2011. július 26. 15:49
|
|
LarissaClaireúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 156471 offline
|
jesszus! ezt valami rossz viccnek szánták? megsüketül az ember! Az előző klipjében is egy jó dolog volt, a StreetDanceSchool a háttérben. Áhh, gány az egész gyerek!
2011. július 26. 15:50
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Úhh...!!! Végignéztem! Azt hiszem ma már bármi jöhet, elviselem!
2011. július 26. 15:51
|
|
Brigitta1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.09. Hozzászólás: 165 Csatolások: 34 Azonosító: 130909 offline
|
Anyám, nem igaz, hogy egyszer az életben valami jó zenét összedobjanak. Nagyon béna lett.
2011. július 26. 15:52
fúú hát elkezdtem hallgatni de amint az elején meghallottam a nyávogását ki is kapcsoltam..
" xdxdxd szánalmas..
2011. július 26. 15:55
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
2:40-nél az inkább Elvis Presley akar lenni, mint bíbor.
2011. július 26. 15:56
Nos kezdenék egy szép hozzászólást írni ehhez a cikkhez.Nos számomra a srác az egy tehetségtelen sztárocska ki jókor volt jó helyen,mint Sp.Különösképpen nem izgat,hogy mi van a magyar celebekkel és,hogy már a szomszédom is az.Magyarországon nagyon sok ember mondhatja magát "sztárnak" aztán közben nem is azok.A számmal kapcsoltban a szöveg és a dalama aranyos,de a srác hangja eszméletlen béna még úgy is,hogy fellett eg kicsit turbozva.Nem értettem soha,hogy miért futnak utána a lányok mikor még nem is helyes és ugyan ezt tudom elmondani Sp-ről is.Egy szó,hogy ez borzalmas,de jobb,mint az elösző száma.
2011. július 26. 15:56
|
AmyVieLike a soldier.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.28. Hozzászólás: 21368 Csatolások: 1198286 Azonosító: 91559 offline
|
Az első benyomáson az volt, hogy kicsoda az MM, és hogy hány éves. A klipben eszméletlenül jól van felöltöztetve, és úgy néz ki, mint egy húsz éves.
Szerintem eléggé megdöbbentő, hogy mindössze 14 éves, és már ilyen komoly ambícióval rendelkezik az iránt, hogy az éneklés terén szeretne elhelyezkedni. Van tehetséges, fiatal énekes, mert tényleg van, azonban azokat sohasem karolják fel, és soha nem hallasz róluk. A véleményem még mindig az, hogyha nem lenne rá vevő, aki hallgatná őt, akkor nem adna ki klipeket és számokat sem. Szerintem igen elkeserítő, hogy van olyan ember, aki tényleg ezt a borzadalmat hallgatja, több szempontból is.
Maga a srác... olyan, mintha a Justin 2-öt látnék magam előtt. Nincs benne semmi egyediség semmi olyan, amitől azt mondanám, igen, ez a fiú, tényleg megéri a pénzét, még akkor is, ha fiatal, azonban itt semmi ilyesmiről nincsen szó.
Számomra tehetségtelen MM, mert nem tud semmi olyat felmutatni, amely kiszedni őt a skatulyából. MM gyerekcipőben jár, minden téren - nem csak a zeneiparban, hanem az életben is, ezt el kell fogadni, Akármennyi vakolatot kennek rá - mert férfiakra is kennek rá kellő sminket, akármennyire öltöztetik fel Armani vagy nem tudom milyen ingbe, akkor is gyerek marad, mert még az.
"partizzunk most bátran" " hogy leszünk te meg én" - Az ő szájából furán hangzik, hogy a partikról és a szerelemről énekel. Valahogy, ez olyan, mintha valaki bort iszik és vizet prédikál. Majd ha egy 18 évet betöltő személy énekel a partikról, és a szerelemről, akkor arra azt mondom jó, az igen, lehetett életében szerelemes, de egy 14 éves, kisfiú? Miről beszélünk?
"lejátszunk a csajokon minden akkordot" - Egy 14 éves kisfiú? Olyan... ellentétes érzelmet vált ki belőlem, ahogyan elképzelem őt, hogy tényleg lejátszik egy lányon minden akkordot. Minden, amit énekel, olyan hamisan cseng az ő szájából, mert fiatal! Ez ugyanolyan, hogy egy komoly számot, hiába is van tehetsége valakinek az énekléshez, egy fiatal énekes képtelen ugyanolyan jól előadni, mint egy idősebb, tapasztaltabb énekes. Ha normális dalszövege lenne a számnak, azt mondanám, hogy egy tíz év múlva lenne rá tehetsége és lehetősége ahhoz, hogy énekeljen, de nem most. Jobb lenne szerintem, ha MM visszaülne az iskolapadba, ahelyett, hogy ilyen hulladékkal károsítja a a zeneipart, mert erre jó indulatból sem lehet azt mondani, hogy igényes, minőségi zene. Inkább tanulna helyette valami okosat, amelyet az életében később hasznosítani tud majd valahol, mert ezt biztos, hogy nem.
Az a baj, hogy mostanság mindenki azt hiszi - ha van elég pénze, és össze tud valamit hozni, máris sztár válik belőle, azonban itt kellene megálljt stoppolni. Régebben, a sztárok tanult emberek voltak! Aki tényleg a zene szakmában akart elhelyezkedni, egy zenei hangszeren biztos, hogy játszott, mindamellett olyan főiskolára, vagy egyetemre ment. Szégyen, hogy a mai sztárok közül, akik zenei pályára léptek, még egy érettségijük sincsen, nemhogy főiskolai, vagy egyetemi végzettségük. Manapság meg az a divat, hogy otthagyják az iskolát, és semmi tudás, vagy intelligencia nélkül lépnek újból és újból színpadra. Számomra igen csak meglepő, mikor sztárok közül azt hallom, hogy egyetemre szeretne menni, mert manapság, az ilyen kis feltörekvő csillagok, otthagyják az iskolát.
Szerintem eléggé megdöbbentő, hogy mindössze 14 éves, és már ilyen komoly ambícióval rendelkezik az iránt, hogy az éneklés terén szeretne elhelyezkedni. Van tehetséges, fiatal énekes, mert tényleg van, azonban azokat sohasem karolják fel, és soha nem hallasz róluk. A véleményem még mindig az, hogyha nem lenne rá vevő, aki hallgatná őt, akkor nem adna ki klipeket és számokat sem. Szerintem igen elkeserítő, hogy van olyan ember, aki tényleg ezt a borzadalmat hallgatja, több szempontból is.
Maga a srác... olyan, mintha a Justin 2-öt látnék magam előtt. Nincs benne semmi egyediség semmi olyan, amitől azt mondanám, igen, ez a fiú, tényleg megéri a pénzét, még akkor is, ha fiatal, azonban itt semmi ilyesmiről nincsen szó.
Számomra tehetségtelen MM, mert nem tud semmi olyat felmutatni, amely kiszedni őt a skatulyából. MM gyerekcipőben jár, minden téren - nem csak a zeneiparban, hanem az életben is, ezt el kell fogadni, Akármennyi vakolatot kennek rá - mert férfiakra is kennek rá kellő sminket, akármennyire öltöztetik fel Armani vagy nem tudom milyen ingbe, akkor is gyerek marad, mert még az.
"partizzunk most bátran" " hogy leszünk te meg én" - Az ő szájából furán hangzik, hogy a partikról és a szerelemről énekel. Valahogy, ez olyan, mintha valaki bort iszik és vizet prédikál. Majd ha egy 18 évet betöltő személy énekel a partikról, és a szerelemről, akkor arra azt mondom jó, az igen, lehetett életében szerelemes, de egy 14 éves, kisfiú? Miről beszélünk?
"lejátszunk a csajokon minden akkordot" - Egy 14 éves kisfiú? Olyan... ellentétes érzelmet vált ki belőlem, ahogyan elképzelem őt, hogy tényleg lejátszik egy lányon minden akkordot. Minden, amit énekel, olyan hamisan cseng az ő szájából, mert fiatal! Ez ugyanolyan, hogy egy komoly számot, hiába is van tehetsége valakinek az énekléshez, egy fiatal énekes képtelen ugyanolyan jól előadni, mint egy idősebb, tapasztaltabb énekes. Ha normális dalszövege lenne a számnak, azt mondanám, hogy egy tíz év múlva lenne rá tehetsége és lehetősége ahhoz, hogy énekeljen, de nem most. Jobb lenne szerintem, ha MM visszaülne az iskolapadba, ahelyett, hogy ilyen hulladékkal károsítja a a zeneipart, mert erre jó indulatból sem lehet azt mondani, hogy igényes, minőségi zene. Inkább tanulna helyette valami okosat, amelyet az életében később hasznosítani tud majd valahol, mert ezt biztos, hogy nem.
Az a baj, hogy mostanság mindenki azt hiszi - ha van elég pénze, és össze tud valamit hozni, máris sztár válik belőle, azonban itt kellene megálljt stoppolni. Régebben, a sztárok tanult emberek voltak! Aki tényleg a zene szakmában akart elhelyezkedni, egy zenei hangszeren biztos, hogy játszott, mindamellett olyan főiskolára, vagy egyetemre ment. Szégyen, hogy a mai sztárok közül, akik zenei pályára léptek, még egy érettségijük sincsen, nemhogy főiskolai, vagy egyetemi végzettségük. Manapság meg az a divat, hogy otthagyják az iskolát, és semmi tudás, vagy intelligencia nélkül lépnek újból és újból színpadra. Számomra igen csak meglepő, mikor sztárok közül azt hallom, hogy egyetemre szeretne menni, mert manapság, az ilyen kis feltörekvő csillagok, otthagyják az iskolát.
2011. július 26. 15:59
most meghallgassam vagy ne hallgassam?
félek a következményektől...
áhh, egye fene belehallgatok....
félek a következményektől...
áhh, egye fene belehallgatok....
2011. július 26. 16:01
|
|
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline
|
Emberek, valamiben nagyon bűnösek vagyunk, ha Isten ilyennel büntet!
1 felhasználónak tetszik:
hana001
2011. július 26. 16:02
|
|
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline
|
szentem nem rossz de nem is jó! a reppes rész azért tetszett!!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.