Megjelent MM új klipje
2011. július 26. 21:56
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
az első 2 mp-ből meg tudtam ítélni, hogy sz@r.
"Vajon ez lesz a legújabb nyári sláger?" Csak azt ne!!!!
mondjuk ha nincsen lenyalva a haja akk ebben a klippben nem néz ki rosszul. de amugy :bleee
"Vajon ez lesz a legújabb nyári sláger?" Csak azt ne!!!!
mondjuk ha nincsen lenyalva a haja akk ebben a klippben nem néz ki rosszul. de amugy :bleee
2011. július 26. 22:06
|
|
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline
|
Sundance
mindenki ott forgat
már az első számától is a hányás kerülgetett
és maga zene tök olyan mint a másik. de a lényeg az h szöveg valami nagyon gáz
ha rajtam múlna tuti nem lenne belle sláger!
már az első számától is a hányás kerülgetett
és maga zene tök olyan mint a másik. de a lényeg az h szöveg valami nagyon gáz
2011. július 26. 22:17
|
|
HeyCassievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 471 Csatolások: 0 Azonosító: 155936 offline
|
mi ez a dalszöveg könyörgöm?? félig angol félig magyar?? ja bocsánat az angol benne annyi, hogy 'szánsájn bícs forevöör' O_O amit én egyébként is 'szánsán disznó forevör'nek értem xDDD de biztos én vagyok a süket xD és mi ez a klipp? 14 éves lánykák rázzák benne magukat elég gyenge koreográfiával.. ja és a rajongóknak (ha van egyáltalán) bocsi. de ez most nagyon nem jön be :|
2011. július 26. 22:22
hát,hát.nemrossz

de miért rázzák benne magukat mit tudom én hány éves lánykák? komolyan,mint valami sarkiak..azért ennél kicsit igényesebb is lehetett volna,de azért BALATONFÜRED ♥ az ottvan ♥
de miért rázzák benne magukat mit tudom én hány éves lánykák? komolyan,mint valami sarkiak..azért ennél kicsit igényesebb is lehetett volna,de azért BALATONFÜRED ♥ az ottvan ♥
2011. július 26. 23:29
|
|
puppymore.Lvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 132435 offline
|
esküüü h ha felvan zselézve a haja, egész szexii :DDD
2011. július 26. 23:49
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Miért nem látja be, hogy semmit sem érő kis mitugrász, aki a szintén ratyi bíbört másolja? Miért kell minden embernek internethozzáférést biztosítani?
2011. július 26. 23:54
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
Bubii én még addig sem!!x"DD
2011. július 27. 08:26
1 perc, 40 másodperc. Eddig bírtam. Nem is az, hogy halláskárosodást szenvedtem, csak uncsi. Nekem. Én a Te vagy az a lány-t favorizálom jobban, dehát...
2011. július 27. 08:46
|
|
Cappy Dalma Mileyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.26. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 153897 offline
|
sztem tök jó
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: