Ma temetik Amy Winehouse-t
2011. július 26. 19:24
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Még mindig hihetetlen számomra,hogy meghalt.Azóta folyamatosan az ő számait hallgatom és a pár évvel ezelőtti rajongásom ismét visszatért mert most látom igazán mennyire fantasztikus énekesnő volt.
2011. július 26. 20:16
még mindig nem tudom elhinni hogy meghalt
ma amikor az MTV-re kapcsoltam az ő zenéje ment :/
2011. július 26. 20:24
Számomra még mindig ugyan az a helyzet: Nem fogtam fel,nem hiszem el. Rest in Peace Amy! Forever!
2011. július 26. 20:25
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Én is csak azt tudom mondani amit az előttem hozzászólók!
Én sem tudom még mindig felfogni, hogy meghalt! Tényleg nagyon sajnálom, mert fantasztikus énekesnő volt! R.I.P Amy :|♥
Én sem tudom még mindig felfogni, hogy meghalt! Tényleg nagyon sajnálom, mert fantasztikus énekesnő volt! R.I.P Amy :|♥
2011. július 26. 22:18
"szombaton rejtélyes körülmények között elhunyt" de eddig még mindenhol azt mondták,hogy túladagolta magát,most meg már ismeretlen? na de inkább nem mondok semmit,mert az még rossz lenne..Amy :/
R.I.P
R.I.P
2011. július 26. 22:26
|
|
cintia8597bundáskenyér♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.03. Hozzászólás: 2781 Csatolások: 71 Azonosító: 128749 offline
|
Hát szegény Amy azt is olvastam hogy azért temetik el ilyen gyorsan mert a zsidóknál ez szokás és Amy az volt. Nagyon sajnálom őt nagyon tehetséges volt és az apja gyönyörű beszédett mondott a temetésén (másik cikkből olvastam)én nem lettem volna képes ilyen szép beszédet elmondani. Nyugodj Békében Amy
2011. július 26. 23:56
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
imádtam pedig!!♥ nagyon de nagyon sajnálom!!;'((
2011. július 26. 23:56
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
Nyugodj Békében Amy
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: