2016.03.08-án a forgatáson.
Zac Efron - Personal Photos (HQ)
2016. március 17. 12:16
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Az első kép 2016.03.16-án készült
Ekkor ünnepelték Alexandra Daddario 30.születésnapját Savannah-ban.
A másodikat nem tudom.Lil'C "C Gutta" tette ki tegnap,az is lehet,hogy éppen tegnapi kép,mert a srác tegnap Atlantában volt egy koncerten és Zac tegnap rakta ki ugye a magángépes képet,tehát lehet,hogy azzal átutazott Atlantába a koncertre majd vissza,az nem sok idő repülővel (1 óra),szóval lehet,hogy éppen tegnapi kép,de ezt tényleg nem tudom.
Az is lehet,hogy éppen tavalyi,de hátha kiderül még.
A srác amúgy ezt írta a képhez:
Me and the homie @ZacEfron coolin in the lab
A másodikat nem tudom.Lil'C "C Gutta" tette ki tegnap,az is lehet,hogy éppen tegnapi kép,mert a srác tegnap Atlantában volt egy koncerten és Zac tegnap rakta ki ugye a magángépes képet,tehát lehet,hogy azzal átutazott Atlantába a koncertre majd vissza,az nem sok idő repülővel (1 óra),szóval lehet,hogy éppen tegnapi kép,de ezt tényleg nem tudom.
A srác amúgy ezt írta a képhez:
Me and the homie @ZacEfron coolin in the lab
2016. március 25. 10:40
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Zac és Dwayne 2016.03.24-én a Baywatch forgatásán Tybee Islandon,Savannah-ban.
Zac tette ki és ezt írta hozzá:
Our faces say it all @baywatchmovie is NO JOKE! Beastmode @therock #Baywatch
Jó kép lett,imádom
Our faces say it all @baywatchmovie is NO JOKE! Beastmode @therock #Baywatch
Jó kép lett,imádom
2016. március 31. 12:16
|
|
|
Dwayne tegnap tette ki,de 2016.03.29-én készült a Baywatch forgatásán Tybee Islandon.Zac,Dwayne,Alexandra Daddario,Kelly Rohrbach,Ilfenesh Hadera és Jon Bass.
Először Dwayne tette ki ezzel a kiírással:
EXCLUSIVE FIRST LOOK: Our entire #BAYWATCH squad.
Are we bad ass? Yes.
Do we save lives? All day.
Are we a dysfunctional family? Epically.
Do we have fun? F*CK YES.
We work hard, we play hard. @thejonbass @alexannadaddario @kellyrohrbach @ilfenator @zacefron
#BAYWATCH Get ready world... MAY 19, 2017.
(and yes, I'm the king of the #FargoStrut.. squared circle historians know what that means.. #OurBelovedMemphisTerritory woo!)
Aztán Alexandra is kitette,ő ennyit írt hozzá: #baewatch
Szerintem nagyon jó kép lett.
Először Dwayne tette ki ezzel a kiírással:
EXCLUSIVE FIRST LOOK: Our entire #BAYWATCH squad.
Are we bad ass? Yes.
Do we save lives? All day.
Are we a dysfunctional family? Epically.
Do we have fun? F*CK YES.
We work hard, we play hard. @thejonbass @alexannadaddario @kellyrohrbach @ilfenator @zacefron
#BAYWATCH Get ready world... MAY 19, 2017.
(and yes, I'm the king of the #FargoStrut.. squared circle historians know what that means.. #OurBelovedMemphisTerritory woo!)
Aztán Alexandra is kitette,ő ennyit írt hozzá: #baewatch
Szerintem nagyon jó kép lett.
2016. április 03. 11:53
|
|
|
2016.04.01-én Zac egy rajongója FaceTime-ján boldog születésnapot kívánt neki.Mostanában Zac nagyon aktív ezeken az oldalakon és nagyon jó kedve van,hisz rengeteget foglalkozik a rajongóival is.
2016. április 10. 11:58
|
|
|
Zac és Seth Rogen 2016.04.08-án.
Zac tette ki a képet és ezt írta hozzá:
@Sethrogen & I presenting at #movieawards tomorrow. Get ready- Never know whut's gon happen w/ #neighbors2 crew
Nagyon jó kép lett.
@Sethrogen & I presenting at #movieawards tomorrow. Get ready- Never know whut's gon happen w/ #neighbors2 crew
Nagyon jó kép lett.
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2016. április 10. 12:09
|
|
|
2016.04.09 MTV Movie Awards Los Angelesben.A képen látható srác ezt írta a képhez:
IM CRYING OMG just met my king @zacefron im still trying to swim out of my lake of tears. He was so nice
Ez a srác tök aranyos.
Na meg hát Zac is...
IM CRYING OMG just met my king @zacefron im still trying to swim out of my lake of tears. He was so nice
Ez a srác tök aranyos.
2016. április 10. 12:18
|
|
|
2016.04.09 MTV Movie Awards Los Angelesben.Zac,Rebel Wilson,Dwayne Johnson és Kevin Hart!
Rebel Wilson tette ki a következő kiírásokkal:
What a great night!@KevinHart4real & @TheRock crushed it! Zac’s a babe & I got a light saber
Jó kép lett.
Rebel Wilson tette ki a következő kiírásokkal:
What a great night!@KevinHart4real & @TheRock crushed it! Zac’s a babe & I got a light saber
Jó kép lett.
2016. április 10. 12:52
|
|
|
Idézet (SmileyZ @ 2016.04.10. 11:58)
Zac és Seth Rogen 2016.04.08-án.
Nagyon jó kép lett.
Nagyon jó kép lett.
Véletlen kitöröltem a képet..
2016. április 11. 19:59
|
|
|
Plusz képek!Az elsőt Sami Miró tette közé.Mint egy jó paparazzi hátulról fotóz.
szerintem a másodikat is ő tette ki..
Zac-nek azért megy a szív.
Zac-nek azért megy a szív.
2016. április 11. 20:03
|
|
|
Zac-nek még vasárnap azaz 2016.04.10-én sem volt pihenője,hanem folyamatosan készítették a promóciós videókat a Neighbors 2-höz Seth Rogen-el és Chloe Grace Moretz-el!
A fekete ruha nagyon jól áll Zac-nek.
Amúgy nem csak képeket,de videókat is megosztottak amiket Zac készített.
A fekete ruha nagyon jól áll Zac-nek.
Amúgy nem csak képeket,de videókat is megosztottak amiket Zac készített.
2016. április 11. 20:11
|
|
|
Tegnap osztotta meg Zac,de 2016.04.09-én készült az MTV Movie Awards-on Adam DeVine-el.Zac ezt írta hozzá:
#mikeanddaveneedweedingdates Stangle bros goin beast mode 2night @mtv #movieawards Shake and bake baby
#mikeanddaveneedweedingdates Stangle bros goin beast mode 2night @mtv #movieawards Shake and bake baby
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.