Starity

21 sztár, aki 35 éves kora előtt halt meg

17 oldal 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. július 30. 01:42 #241
- törölt felhasználó -    
Érdekes cikk, nagyon jól össze lett szedve:)
2011. július 30. 09:41 #242
cintia8597
cintia8597
bundáskenyér♥
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2781
Csatolások: 71
Azonosító: 128749
Nagyon jó cikk jól megvan csinálva ! Én a legjobban Amyt és Aaliyah ott sajnálom de azért a többieket is . Nyugodjanak békében!
2011. július 30. 10:00 #243
LittleVampire
LittleVampire
MissMagic™
Hozzászólás: 1548
Csatolások: 554
Azonosító: 149870
Kedves szavy! Azt kell, hogy mondjam ennél jobb cikket még életemben nem olvastam. Összeszedett volt, a hangulata olyan "egyik szemem sír, a másik nevet volt", ugyanis elszomorító mennyi tehetséges embert veszítettünk/veszítünk el, de néha nagyon jó érzés megemlékezni róluk. Minden tiszteletem a tiéd, mert ennyi információt összekeresgélni nem lehet egyszerű, és gondolom nem 25 perces munka. Nagyszerű cikk, végre nem egy-két soros dizni sz*r. Gratulálok, és én szívesen olvasnék még ilyen hangulatú, formájú cikkeket. És szeretném megköszönni, ezt a kb. 10 percet neked. meghajolo.gif
3 felhasználónak tetszik: szavy, Bogszics, janet7
2011. július 30. 11:47 #244
- törölt felhasználó -    
LittleVampire egyet kell értsek, remek cikk, akép meg minden illusztráció, nagyon jó lett taps.gif
Elég érdekes, hogy a híreségek 27 éves korukban haltak meg, de nagyon sajnálom, és Amy halálát egy ideig nem tudtam feldolgozni, mostánig sikerült elfogadnom, de nagyon szomorú vagyok sorry.gif
1 felhasználónak tetszik: szavy
2011. július 30. 13:07 #245
- törölt felhasználó -    
Idézet (LittleVampire @ 2011.07.30. 10:00)
Kedves szavy! Azt kell, hogy mondjam ennél jobb cikket még életemben nem olvastam. Összeszedett volt, a hangulata olyan "egyik szemem sír, a másik nevet volt", ugyanis elszomorító mennyi tehetséges embert veszítettünk/veszítünk el, de néha nagyon jó érzés megemlékezni róluk. Minden tiszteletem a tiéd, mert ennyi információt összekeresgélni nem lehet egyszerű, és gondolom nem 25 perces munka. Nagyszerű cikk, végre nem egy-két soros dizni sz*r. Gratulálok, és én szívesen olvasnék még ilyen hangulatú, formájú cikkeket. És szeretném megköszönni, ezt a kb. 10 percet neked.  meghajolo.gif

Pontosan ezt akartam leírni én is
2011. július 30. 15:59 #246
ebihal
ebihal

StátuszI've told you time and time again I'm not as think as you drunk I am
Hozzászólás: 798
Csatolások: 96
Azonosító: 150583
LittleVampire teljes mértékben egyetértek!!!smileeee.gif
Amúgy sad.gif
2011. július 30. 18:16 #247
Miley Cyrus 17
Miley Cyrus 17

StátuszBelieve Tour. Justin Bieber, eszméletlen volt!! Életem legszebb estéje volt *--*
Hozzászólás: 937
Csatolások: 0
Azonosító: 123558
Szomorú, h ennyi tehetség,ilyen fiatalon eltávozott az élők sorából!! inden tiszteletem az övék!! R.I.P. Mindegyiknek!! Jah és ez a cikk eszméletlen volt!!
2011. július 30. 23:59 #248
Bogszics
Bogszics

Státuszjobbára ártalmatlan
Hozzászólás: 915
Csatolások: 439
Azonosító: 143956
szavy, fogadd elismerésem, nagyon jó cikk lett! meghajolo.gif Pontos, összeszedett, információkkal teli. Több ilyet! Sokkal érdekesebb és értékesebb erről olvasni, minthogy szelenítácska mikor szarik a vécén. Ha már csak egy embernek felnyitotta a szemét, hogy hoppá érdemes lenne utánanézni ezeknek az embereknek, már érdemes volt. Az persze szánalmas, amit UnhappyMeals írt. Ezek nem rajongók. Csak mert látta a cikkben, hogy Jimi Hendrix mekkora név és bejelölte százezredik kedvencnek attól még nem rajongó. Az nem gáz, hogy most megszerette, de az más kérdés, hogy felszínesen vagy tényleg. Én például szerettem Amy Winehouse pár számát halála előtt is, de csak most hallgattam meg a többit, és rájöttem, hogy totál az én zeném. És azt nagyon sajnálom és szégyellem, hogy csak most néztem utána jobban, de remélem nem hiszik azt, hogy csak azért jelöltem be, mert felkapták. Nem, mert valóban megszerettem. Az itt felsoroltak legtöbbjét ismerem, legalábbis hallottam a nevüket. Már le is írtatok mindent előttem meghajolo.gif Iszonyú, hogy mindig a legtehetségesebbek távoznak el. Bár kár lenne 'csak' tehetségnek nevezni őket. Ők profik, de ez túl gyér szó. Ikonok. Legendák. És tudjuk, hogy a legendák sosem halnak meg, legalábbis nem olyan értelemben. A nevük fenn fog maradni a jövő számára, mert valami színvonalasat, értékeset, igényeset, maradandót alkottak. Míg a tucatsztárok folyamatosan veszítenek el rajongókat, csak mert 'kimennek a divatból', addig ők máig képesek igazi rajongókat szerezni. Hiszen itt vagyunk mi is, és még sokan mások. Számomra mindkettő megrázó, ha öregen, természetesen, vagy ha fiatalon, a drogok, alkohol, baleset stb. által halnak meg. Az utóbbi mégis rosszab, hiszen az a tudat, hogy még előttük állt volna az élet, még annyi fantasztikus dolgot alkothattak volna, dühítő és elszomorító. Egymillió Katy Perry (mondhattam volna akárkit) sem tudná akár egyiküket is helyettesíteni. Ők pótolhatatlanok. Fölösleges akárkit kiemelni a listáról, mert mindannyian hatalmas veszteségek a világ számára. Mondjuk Gia Carangit én is beletettem volna, dehát nem lehet mindenkit.

Drága Liyah és Lisa, nekem a ti halálotok fáj a legjobban. Ha ti itt lennétek, az r'n'b biztos, hogy nem itt tartana. De egyáltalán azt is megköszönöm Istennek, hogy ti a földön voltatok és alkottatok. Hihetetlen erőt adtok. heart.gif Jó volt így megemlékezni mindannyiukról. Nyugodjanak békében! sad.gif
3 felhasználónak tetszik: janet7, UnhappyMeals, szavy
2011. július 31. 14:42 #249
- törölt felhasználó -    
Bogszics,igazad van smileeee.gif
sajnálom,hogy elhunytak :=( de mindenhol csak a kokain :S
2011. július 31. 15:14 #250
brigi0528
brigi0528

StátuszMonster.
Hozzászólás: 526
Csatolások: 3
Azonosító: 130147
rip
2011. július 31. 16:33 #251
Lilly-chan
Lilly-chan

StátuszBooks are a uniquely portable magic. /Stephen King/
Hozzászólás: 1048
Azonosító: 139065
remek cikk lett, kár, hogy ilyen hamar elhunytak !!! sad.gif
2011. július 31. 16:45 #252
UnhappyMeals
UnhappyMeals
Woodstock. Peace & Music.
Hozzászólás: 2095
Csatolások: 446
Azonosító: 151319
Idézet (Bogszics @ 2011.07.30. 23:59)
szavy, fogadd elismerésem, nagyon jó cikk lett! :meghajolo: Pontos, összeszedett, információkkal teli. Több ilyet! Sokkal érdekesebb és értékesebb erről olvasni, minthogy szelenítácska mikor szarik a vécén. Ha már csak egy embernek felnyitotta a szemét, hogy hoppá érdemes lenne utánanézni ezeknek az embereknek, már érdemes volt. Az persze szánalmas, amit UnhappyMeals írt. Ezek nem rajongók. Csak mert látta a cikkben, hogy Jimi Hendrix mekkora név és bejelölte százezredik kedvencnek attól még nem rajongó. Az nem gáz, hogy most megszerette, de az más kérdés, hogy felszínesen vagy tényleg. Én például szerettem Amy Winehouse pár számát halála előtt is, de csak most hallgattam meg a többit, és rájöttem, hogy totál az én zeném. És azt nagyon sajnálom és szégyellem, hogy csak most néztem utána jobban, de remélem nem hiszik azt, hogy csak azért jelöltem be, mert felkapták. Nem, mert valóban megszerettem. Az itt felsoroltak legtöbbjét ismerem, legalábbis hallottam a nevüket. Már le is írtatok mindent előttem :meghajolo: Iszonyú, hogy mindig a legtehetségesebbek távoznak el. Bár kár lenne 'csak' tehetségnek nevezni őket. Ők profik, de ez túl gyér szó. Ikonok. Legendák. És tudjuk, hogy a legendák sosem halnak meg, legalábbis nem olyan értelemben. A nevük fenn fog maradni a jövő számára, mert valami színvonalasat, értékeset, igényeset, maradandót alkottak. Míg a tucatsztárok folyamatosan veszítenek el rajongókat, csak mert 'kimennek a divatból', addig ők máig képesek igazi rajongókat szerezni. Hiszen itt vagyunk mi is, és még sokan mások. Számomra mindkettő megrázó, ha öregen, természetesen, vagy ha fiatalon, a drogok, alkohol, baleset stb. által halnak meg. Az utóbbi mégis rosszab, hiszen az a tudat, hogy még előttük állt volna az élet, még annyi fantasztikus dolgot alkothattak volna, dühítő és elszomorító. Egymillió Katy Perry (mondhattam volna akárkit) sem tudná akár egyiküket is helyettesíteni. Ők pótolhatatlanok. Fölösleges akárkit kiemelni a listáról, mert mindannyian hatalmas veszteségek a világ számára. Mondjuk Gia Carangit én is beletettem volna, dehát nem lehet mindenkit. 
Drága Liyah és Lisa, nekem a ti halálotok fáj a legjobban. Ha ti itt lennétek, az r'n'b biztos, hogy nem itt tartana. De egyáltalán azt is megköszönöm Istennek, hogy ti a földön voltatok és alkottatok. Hihetetlen erőt adtok. :heart: Jó volt így megemlékezni mindannyiukról. Nyugodjanak békében! :(

Azzal nekem sincs bajom, hogyha valaki utána nézett vagy csak nem tudta hogy van lapja (mondjuk akkor már ott van a kereső). De azért az érdekes, mikor egy diznis bejelöli, miközben a kedvencei között nincs egy olyan zenész sem, aki régebbóta játszik.
Kiemelném, hogy a régen nálam (és még sokaknál) nem azt jelenti, hogy 4 éve zenél. Persze nekem is van olyan kedvencem, aki nem is olyan régen kezdte és ők sajna nem is olyan felkapottak, mint sok más ma trendi sztár, aki jó ha 2 éve híres. Szóval nem ítélem el azokat akik kedvencnek jelölték és látszik rajtuk, hogy ismerik a hozzá hasonló sztárok munkásságát.
Egyébként, Én is a 22 rajongó közt voltam.
2 felhasználónak tetszik: janet7, Bogszics
2011. augusztus 01. 08:26 #253
- törölt felhasználó -    
Néhányat ismerek csak,így nem mindenkiről tudok véleményt mondani.Aaliyah és Amy nyugodjatok békében! A cikk remek. smileeee.gif
2011. augusztus 01. 09:16 #254
Bade
Bade
új tag
Hozzászólás: 96
Azonosító: 152896
A felsoroltak nagy részét ismerem.Heath Leadger hihetetlenül nagy kedvencem volt és marad is.A születésnapom előtt 2 nappal halt meg ami bizony beárnyékolta a felhőtlen ünneplést.
Amy hangja szuper volt,nem volt kedvencem,de azért a Rehab-et imádtam.James Dean remek színész volt,a kora bálványa.Igazi világsztár és fenomén lett volna ,ha nem éri túl hamar utol a halál.Nyugodjanak békében mindannyian.

A cikk írójának gratulálok!Remek lett!
2011. augusztus 01. 13:13 #255
Mereeee
Mereeee
visszatérő vendég

StátuszMereee nem tud állapotot beállítani ;)
Hozzászólás: 311
Csatolások: 35
Azonosító: 151847
Szerintem amiket kitaláltak, hogy Justin is majd meg hal, meg minden, szánalmas. mi lenne ha annak az embernek halna meg a kedvenc sztárja aki kitalálta ._. ráadásul SP-vel is csinálták.
Bár nem ismertem,nem hallottam ezekről az emberekről akik meghaltak. (idáig) Nyugodjanak békében.
2011. augusztus 01. 13:33 #256
Kitti.14
Kitti.14
visszatérő vendég
Hozzászólás: 127
Azonosító: 155215
nagyon kár értük.sad.gif
Amy-t nagyon szeretem/szerettem.<3
2011. augusztus 01. 16:59 #257
pinkgirl