21 sztár, aki 35 éves kora előtt halt meg
2011. július 30. 09:41
|
|
cintia8597bundáskenyér♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.03. Hozzászólás: 2781 Csatolások: 71 Azonosító: 128749 offline
|
Nagyon jó cikk jól megvan csinálva ! Én a legjobban Amyt és Aaliyah ott sajnálom de azért a többieket is . Nyugodjanak békében!
2011. július 30. 10:00
|
|
LittleVampireMissMagic™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline
|
Kedves szavy! Azt kell, hogy mondjam ennél jobb cikket még életemben nem olvastam. Összeszedett volt, a hangulata olyan "egyik szemem sír, a másik nevet volt", ugyanis elszomorító mennyi tehetséges embert veszítettünk/veszítünk el, de néha nagyon jó érzés megemlékezni róluk. Minden tiszteletem a tiéd, mert ennyi információt összekeresgélni nem lehet egyszerű, és gondolom nem 25 perces munka. Nagyszerű cikk, végre nem egy-két soros dizni sz*r. Gratulálok, és én szívesen olvasnék még ilyen hangulatú, formájú cikkeket. És szeretném megköszönni, ezt a kb. 10 percet neked.
2011. július 30. 11:47
LittleVampire egyet kell értsek, remek cikk, akép meg minden illusztráció, nagyon jó lett
Elég érdekes, hogy a híreségek 27 éves korukban haltak meg, de nagyon sajnálom, és Amy halálát egy ideig nem tudtam feldolgozni, mostánig sikerült elfogadnom, de nagyon szomorú vagyok
Elég érdekes, hogy a híreségek 27 éves korukban haltak meg, de nagyon sajnálom, és Amy halálát egy ideig nem tudtam feldolgozni, mostánig sikerült elfogadnom, de nagyon szomorú vagyok
1 felhasználónak tetszik:
szavy
2011. július 30. 13:07
Idézet (LittleVampire @ 2011.07.30. 10:00)
Kedves szavy! Azt kell, hogy mondjam ennél jobb cikket még életemben nem olvastam. Összeszedett volt, a hangulata olyan "egyik szemem sír, a másik nevet volt", ugyanis elszomorító mennyi tehetséges embert veszítettünk/veszítünk el, de néha nagyon jó érzés megemlékezni róluk. Minden tiszteletem a tiéd, mert ennyi információt összekeresgélni nem lehet egyszerű, és gondolom nem 25 perces munka. Nagyszerű cikk, végre nem egy-két soros dizni sz*r. Gratulálok, és én szívesen olvasnék még ilyen hangulatú, formájú cikkeket. És szeretném megköszönni, ezt a kb. 10 percet neked. 
Pontosan ezt akartam leírni én is
2011. július 30. 18:16
|
|
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline
|
Szomorú, h ennyi tehetség,ilyen fiatalon eltávozott az élők sorából!! inden tiszteletem az övék!! R.I.P. Mindegyiknek!! Jah és ez a cikk eszméletlen volt!!
2011. július 30. 23:59
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
szavy, fogadd elismerésem, nagyon jó cikk lett!
Pontos, összeszedett, információkkal teli. Több ilyet! Sokkal érdekesebb és értékesebb erről olvasni, minthogy szelenítácska mikor szarik a vécén. Ha már csak egy embernek felnyitotta a szemét, hogy hoppá érdemes lenne utánanézni ezeknek az embereknek, már érdemes volt. Az persze szánalmas, amit UnhappyMeals írt. Ezek nem rajongók. Csak mert látta a cikkben, hogy Jimi Hendrix mekkora név és bejelölte százezredik kedvencnek attól még nem rajongó. Az nem gáz, hogy most megszerette, de az más kérdés, hogy felszínesen vagy tényleg. Én például szerettem Amy Winehouse pár számát halála előtt is, de csak most hallgattam meg a többit, és rájöttem, hogy totál az én zeném. És azt nagyon sajnálom és szégyellem, hogy csak most néztem utána jobban, de remélem nem hiszik azt, hogy csak azért jelöltem be, mert felkapták. Nem, mert valóban megszerettem. Az itt felsoroltak legtöbbjét ismerem, legalábbis hallottam a nevüket. Már le is írtatok mindent előttem
Iszonyú, hogy mindig a legtehetségesebbek távoznak el. Bár kár lenne 'csak' tehetségnek nevezni őket. Ők profik, de ez túl gyér szó. Ikonok. Legendák. És tudjuk, hogy a legendák sosem halnak meg, legalábbis nem olyan értelemben. A nevük fenn fog maradni a jövő számára, mert valami színvonalasat, értékeset, igényeset, maradandót alkottak. Míg a tucatsztárok folyamatosan veszítenek el rajongókat, csak mert 'kimennek a divatból', addig ők máig képesek igazi rajongókat szerezni. Hiszen itt vagyunk mi is, és még sokan mások. Számomra mindkettő megrázó, ha öregen, természetesen, vagy ha fiatalon, a drogok, alkohol, baleset stb. által halnak meg. Az utóbbi mégis rosszab, hiszen az a tudat, hogy még előttük állt volna az élet, még annyi fantasztikus dolgot alkothattak volna, dühítő és elszomorító. Egymillió Katy Perry (mondhattam volna akárkit) sem tudná akár egyiküket is helyettesíteni. Ők pótolhatatlanok. Fölösleges akárkit kiemelni a listáról, mert mindannyian hatalmas veszteségek a világ számára. Mondjuk Gia Carangit én is beletettem volna, dehát nem lehet mindenkit.
Drága Liyah és Lisa, nekem a ti halálotok fáj a legjobban. Ha ti itt lennétek, az r'n'b biztos, hogy nem itt tartana. De egyáltalán azt is megköszönöm Istennek, hogy ti a földön voltatok és alkottatok. Hihetetlen erőt adtok.
Jó volt így megemlékezni mindannyiukról. Nyugodjanak békében!
Drága Liyah és Lisa, nekem a ti halálotok fáj a legjobban. Ha ti itt lennétek, az r'n'b biztos, hogy nem itt tartana. De egyáltalán azt is megköszönöm Istennek, hogy ti a földön voltatok és alkottatok. Hihetetlen erőt adtok.
2011. július 31. 14:42
Bogszics,igazad van 
sajnálom,hogy elhunytak :=( de mindenhol csak a kokain :S
sajnálom,hogy elhunytak :=( de mindenhol csak a kokain :S
2011. július 31. 16:33
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
remek cikk lett, kár, hogy ilyen hamar elhunytak !!!
2011. július 31. 16:45
|
|
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline
|
Idézet (Bogszics @ 2011.07.30. 23:59)
szavy, fogadd elismerésem, nagyon jó cikk lett! :meghajolo: Pontos, összeszedett, információkkal teli. Több ilyet! Sokkal érdekesebb és értékesebb erről olvasni, minthogy szelenítácska mikor szarik a vécén. Ha már csak egy embernek felnyitotta a szemét, hogy hoppá érdemes lenne utánanézni ezeknek az embereknek, már érdemes volt. Az persze szánalmas, amit UnhappyMeals írt. Ezek nem rajongók. Csak mert látta a cikkben, hogy Jimi Hendrix mekkora név és bejelölte százezredik kedvencnek attól még nem rajongó. Az nem gáz, hogy most megszerette, de az más kérdés, hogy felszínesen vagy tényleg. Én például szerettem Amy Winehouse pár számát halála előtt is, de csak most hallgattam meg a többit, és rájöttem, hogy totál az én zeném. És azt nagyon sajnálom és szégyellem, hogy csak most néztem utána jobban, de remélem nem hiszik azt, hogy csak azért jelöltem be, mert felkapták. Nem, mert valóban megszerettem. Az itt felsoroltak legtöbbjét ismerem, legalábbis hallottam a nevüket. Már le is írtatok mindent előttem :meghajolo: Iszonyú, hogy mindig a legtehetségesebbek távoznak el. Bár kár lenne 'csak' tehetségnek nevezni őket. Ők profik, de ez túl gyér szó. Ikonok. Legendák. És tudjuk, hogy a legendák sosem halnak meg, legalábbis nem olyan értelemben. A nevük fenn fog maradni a jövő számára, mert valami színvonalasat, értékeset, igényeset, maradandót alkottak. Míg a tucatsztárok folyamatosan veszítenek el rajongókat, csak mert 'kimennek a divatból', addig ők máig képesek igazi rajongókat szerezni. Hiszen itt vagyunk mi is, és még sokan mások. Számomra mindkettő megrázó, ha öregen, természetesen, vagy ha fiatalon, a drogok, alkohol, baleset stb. által halnak meg. Az utóbbi mégis rosszab, hiszen az a tudat, hogy még előttük állt volna az élet, még annyi fantasztikus dolgot alkothattak volna, dühítő és elszomorító. Egymillió Katy Perry (mondhattam volna akárkit) sem tudná akár egyiküket is helyettesíteni. Ők pótolhatatlanok. Fölösleges akárkit kiemelni a listáról, mert mindannyian hatalmas veszteségek a világ számára. Mondjuk Gia Carangit én is beletettem volna, dehát nem lehet mindenkit.
Drága Liyah és Lisa, nekem a ti halálotok fáj a legjobban. Ha ti itt lennétek, az r'n'b biztos, hogy nem itt tartana. De egyáltalán azt is megköszönöm Istennek, hogy ti a földön voltatok és alkottatok. Hihetetlen erőt adtok. :heart: Jó volt így megemlékezni mindannyiukról. Nyugodjanak békében! :(
Drága Liyah és Lisa, nekem a ti halálotok fáj a legjobban. Ha ti itt lennétek, az r'n'b biztos, hogy nem itt tartana. De egyáltalán azt is megköszönöm Istennek, hogy ti a földön voltatok és alkottatok. Hihetetlen erőt adtok. :heart: Jó volt így megemlékezni mindannyiukról. Nyugodjanak békében! :(
Azzal nekem sincs bajom, hogyha valaki utána nézett vagy csak nem tudta hogy van lapja (mondjuk akkor már ott van a kereső). De azért az érdekes, mikor egy diznis bejelöli, miközben a kedvencei között nincs egy olyan zenész sem, aki régebbóta játszik.
Kiemelném, hogy a régen nálam (és még sokaknál) nem azt jelenti, hogy 4 éve zenél. Persze nekem is van olyan kedvencem, aki nem is olyan régen kezdte és ők sajna nem is olyan felkapottak, mint sok más ma trendi sztár, aki jó ha 2 éve híres. Szóval nem ítélem el azokat akik kedvencnek jelölték és látszik rajtuk, hogy ismerik a hozzá hasonló sztárok munkásságát.
Egyébként, Én is a 22 rajongó közt voltam.
2011. augusztus 01. 08:26
Néhányat ismerek csak,így nem mindenkiről tudok véleményt mondani.Aaliyah és Amy nyugodjatok békében! A cikk remek.
2011. augusztus 01. 09:16
|
|
Badeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.13. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 152896 offline
|
A felsoroltak nagy részét ismerem.Heath Leadger hihetetlenül nagy kedvencem volt és marad is.A születésnapom előtt 2 nappal halt meg ami bizony beárnyékolta a felhőtlen ünneplést.
Amy hangja szuper volt,nem volt kedvencem,de azért a Rehab-et imádtam.James Dean remek színész volt,a kora bálványa.Igazi világsztár és fenomén lett volna ,ha nem éri túl hamar utol a halál.Nyugodjanak békében mindannyian.
A cikk írójának gratulálok!Remek lett!
Amy hangja szuper volt,nem volt kedvencem,de azért a Rehab-et imádtam.James Dean remek színész volt,a kora bálványa.Igazi világsztár és fenomén lett volna ,ha nem éri túl hamar utol a halál.Nyugodjanak békében mindannyian.
A cikk írójának gratulálok!Remek lett!
2011. augusztus 01. 13:13
|
|
Mereeeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.28. Hozzászólás: 311 Csatolások: 35 Azonosító: 151847 offline
|
Szerintem amiket kitaláltak, hogy Justin is majd meg hal, meg minden, szánalmas. mi lenne ha annak az embernek halna meg a kedvenc sztárja aki kitalálta ._. ráadásul SP-vel is csinálták.
Bár nem ismertem,nem hallottam ezekről az emberekről akik meghaltak. (idáig) Nyugodjanak békében.
Bár nem ismertem,nem hallottam ezekről az emberekről akik meghaltak. (idáig) Nyugodjanak békében.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.