21 sztár, aki 35 éves kora előtt halt meg
2011. július 28. 19:03
|
|
Elizabeth.85visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 139 Csatolások: 3 Azonosító: 153156 offline
|
nyugodjanak békében!!
2011. július 28. 19:09
|
|
Marcsycicusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 344 Csatolások: 5 Azonosító: 132585 offline
|
R.I.P.
2011. július 29. 10:52
Már 3. hozzászólásom lesz ehhez a cikkhez, csak nem tudom megállni hogy ne írjak. Ez a cikk, tényleg példa arra, hogy mennyi tehetség hal meg évente. És van aki 60-70 évesen hal meg, még is sokkolja a világot. Innen Brit, Kurt, 2Pac, Aaliyah és Amy bánt engem nagyon. Amy csak most vesztette életét. Nem volt soha kedvencem, bevallom hogy mindig egy botrányos nőnek tartottam. De sajnálom hogy nem él, a családjának most a legrosszabb. És most mennyien "nyalizhatnak" a hozzátartozóinak. Amúgy biztos sok idő volt összehozni a cikket, de gratulálok mert tényleg jó.
Nyugodjatok békében!
Nyugodjatok békében!
1 felhasználónak tetszik:
Bogszics
2011. július 29. 11:45
|
|
Gummybear 5. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.14. Hozzászólás: 583 Csatolások: 0 Azonosító: 152952 offline
|
DiscoDiva-teljes mértékben egyetértek veled!
2011. július 29. 14:42
|
|
Lillith66új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.23. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 118241 offline
|
Nem hiszem el, hogy ennyire tehetséges emberek ennyire fiatalon távozzanak
. Nagyon sajnálom őket. Nem igazán ismerem mindegyiküket, de sokukat igen és nagyon sajnálom.
A legutóbbi, aki meghalt és szerettem az Ryan volt. Még most sem hiszem el, hogy meghalt
. Szerettem az ököködéseit a Jackassban, a Viva La Bamben és az összes filmjében.
Sajnálom a családokat és a barátaikat is
.
R.I.P
( Amúgy nagyon tetszik ez a cikk, gratulálok hozzá!
)
A legutóbbi, aki meghalt és szerettem az Ryan volt. Még most sem hiszem el, hogy meghalt
Sajnálom a családokat és a barátaikat is
R.I.P
( Amúgy nagyon tetszik ez a cikk, gratulálok hozzá!
szavy
2011. július 29. 15:21
|
|
Selena Gomez 20visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 256 Csatolások: 11 Azonosító: 153878 offline
|
Én kedvelem Kurt Cobain -et...és azt tudom hogy a hírnév és a feleségével való gondok ölték meg. 
A cikkhez én is annyit fűzök hozzá hogy nagyon jó!!!Remélem több ilyennel is fogok találkozni.
A cikkhez én is annyit fűzök hozzá hogy nagyon jó!!!Remélem több ilyennel is fogok találkozni.
szavy
2011. július 29. 16:58
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (UnhappyMeals @ 2011.07.28. 14:01)
Csak egy kis érdekesség : a cikk előtt Hendrix-nek azt hiszem 22 rajongója volt, most meg van 40 
Na ez viszont szerintem egyszerűen szánalmas. Az jó, ha szeretik, szeressék is minnél többen. DE ez nem rajongás, hogy látom egy cikkben a nevét, és hoppá de jól hangzik, biztos jó volt, és bejelölöm. Én egyik kedvencemet sem jelöltem be úgy, hogy fogalmam sincs, hogy ki ő, mit csinált, de szép/jól hangzik a neve/cikk van róla.
2011. július 29. 18:05
|
|
June15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 612 Csatolások: 31 Azonosító: 141963 offline
|
Szörnyű ilyent olvasni
,de ugyanakkor jó is ...,ennyit megérdemelnek ...legendák voltak és maradnak is !!!
És köszönöm ,hogy végre nem disney sztárokról,rebecca blackről ,vv szereplőkről kell olvasnom ,valósággal felüdülés a lelkemnek...már ha lehet ilyet mondani egy ilyen témájú cikkre.
Szóval csak köszönni tudom.
Nem szeretnék belekötni senkibe...,de egy kicsit már kezdi szúrni a szemem a sok R.I.P. felirat ,szerintem azért annyi telhetne néhány felhasználótól ,hogy legalább egy kerek mondatot ír ,és nem arra koncentrál legalább egy ilyen tematikájú cikknél ,hogy minél több hozzászólása legyen .Ez szerintem egy kicsit pofátlan dolog ,tisztelet a kivételnek !Megértem ,hogy trendi nyelv az angol ,de akkor legalább az használja aki érti is ,hogy mit ír, van egy enyhe sejtésem ,hogy 8-10 éves gyerekek azt sem tudják ,hogy egyáltalán minek a rövidítése,csak oda írják ,mert hiszen minden "halál cikknél " ezt olvasta.
A másik meg ,hogy "elvileg" magyarok vagyunk úgyhogy szerintem már az is fantasztikus dolog lenen ,hogyha egy Nyugodjék békében ! ,mondatra futna egyesek agykapacitása .
UnhappyMeals írta:
Csak egy kis érdekesség : a cikk előtt Hendrix-nek azt hiszem 22 rajongója volt, most meg van 40
Erről pedig az a véleményem,hogy : nem hiszem ,hogy ebből bármi nyeresége is származna ,úhygogy nem is értem ,hogy mi értelme van annak ,hogy minden sztárt bejelölgetünk kedvencnek aztán azt sem tudjuk ,hogy valójában kicsoda.De viszont a sztár adatlapjának a szerkesztőjének jól jön még plusz 18 rajongó .
Még egyszer elnézést kérek minden felhasználótól,de ezt már a xy. ilyen cikknél nem hagyhattam szó nélkül,elnézést!
Nyugodjon békében mind a 21 sztár !
És köszönöm ,hogy végre nem disney sztárokról,rebecca blackről ,vv szereplőkről kell olvasnom ,valósággal felüdülés a lelkemnek...már ha lehet ilyet mondani egy ilyen témájú cikkre.
Szóval csak köszönni tudom.
Nem szeretnék belekötni senkibe...,de egy kicsit már kezdi szúrni a szemem a sok R.I.P. felirat ,szerintem azért annyi telhetne néhány felhasználótól ,hogy legalább egy kerek mondatot ír ,és nem arra koncentrál legalább egy ilyen tematikájú cikknél ,hogy minél több hozzászólása legyen .Ez szerintem egy kicsit pofátlan dolog ,tisztelet a kivételnek !Megértem ,hogy trendi nyelv az angol ,de akkor legalább az használja aki érti is ,hogy mit ír, van egy enyhe sejtésem ,hogy 8-10 éves gyerekek azt sem tudják ,hogy egyáltalán minek a rövidítése,csak oda írják ,mert hiszen minden "halál cikknél " ezt olvasta.
A másik meg ,hogy "elvileg" magyarok vagyunk úgyhogy szerintem már az is fantasztikus dolog lenen ,hogyha egy Nyugodjék békében ! ,mondatra futna egyesek agykapacitása .
UnhappyMeals írta:
Erről pedig az a véleményem,hogy : nem hiszem ,hogy ebből bármi nyeresége is származna ,úhygogy nem is értem ,hogy mi értelme van annak ,hogy minden sztárt bejelölgetünk kedvencnek aztán azt sem tudjuk ,hogy valójában kicsoda.De viszont a sztár adatlapjának a szerkesztőjének jól jön még plusz 18 rajongó .
Még egyszer elnézést kérek minden felhasználótól,de ezt már a xy. ilyen cikknél nem hagyhattam szó nélkül,elnézést!
Nyugodjon békében mind a 21 sztár !
2011. július 29. 18:11
|
|
allyangelchicken-y.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 2143 Csatolások: 97 Azonosító: 133609 offline
|
Nekem Brittany Murphy és Heath Ledger nagy kedvencem volt, és iszonyatosan megrázott a halálhírük pár évvel ezelőtt... emlékszem: csak ültem a tévéhíradó előtt és sírtam... ehhez nem tudok sokat hozzáfűzni, de így volt. Nyugodjanak békében!
2011. július 29. 18:54
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Idézet (UnhappyMeals @ 2011.07.28. 14:01)
Akkor én most büszke vagyok, mert az első 22be tartozom.
UnhappyMeals
2011. július 29. 18:59
ez szomorúú. nagyon fiatal halál sokkoló és fájdalmas is.:S
2011. július 29. 21:52
|
|
JuanMiguelMarichuyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 254 Csatolások: 0 Azonosító: 144531 offline
|
Szegények!Én a legjobban Amy Winehouse-t és Brittany Murphy-t sajnálom!R.I.P
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.