Bemutatkozott a MusicPlus új műsorvezetője
2011. július 25. 16:19
Nekünk Music Channel van.. és nekem az tökéletesen megfelel jobb mint a víva
2011. július 25. 16:25
|
|
Vandeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 156430 offline
|
nekünk a VIVA meg az MTV meg a MusicMix van. Erről az új csatornáról még nem hallottam :S biztos jó lesz nem tudom... de szerintem a VIVA-nál, az MTV-nél és a MusicMix-nél nem lesz jobb
2011. július 25. 16:26
|
|
Bonnie_Wrightvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.31. Hozzászólás: 208 Csatolások: 318 Azonosító: 119035 offline
|
Erről én sem hallottam még pedig sok zenecsatornám van a tv-n...
2011. július 25. 16:27
|
|
Vandeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 156430 offline
|
élőben a csatorna: http://www.rocktv.hu/live/musicplus.html
2011. július 25. 16:30
|
|
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline
|
Remélem nem lesz olyan mint a VIVA, mert abból már egy is sok. Ez a zenecsatorna jelenleg elég jónak tűnik, remélem ilyen is marad
Az új műsorvezető lány is nagyon szimpatikus, sok sikert neki. Kíváncsian várom a csatorna rendes beindulását. Bízom benne, hogy végre lesz egy normális zenecsatornánk
2011. július 25. 16:36
|
avrildemihayleyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 140971 offline
|
igaza van aryanak
2011. július 25. 16:45
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Ha zenét fognak adni rajta, és nem a sok szutykot amire rámondják, hogy zene, akkor talán lehet belőle valami.
Szerencsére nem fogható a mi szolgáltatónknál a viva, mert valami megállapodási vita nem jól sült el. Bár eddig se néztem, na meg a MTV, amin zenét nem találok, csak a retardált valóságshow-kat meg limonádé sorozatokat. Van még ilyen musicmixtv vagy mi a fene, azon is csak a tüctüc megy egész nap.
Szerencsére nem fogható a mi szolgáltatónknál a viva, mert valami megállapodási vita nem jól sült el. Bár eddig se néztem, na meg a MTV, amin zenét nem találok, csak a retardált valóságshow-kat meg limonádé sorozatokat. Van még ilyen musicmixtv vagy mi a fene, azon is csak a tüctüc megy egész nap.
2011. július 25. 16:52
Remélem nem olyan lesz, mint a Viva, hanem igényes számot is adnak majd, nem olyat mint a Nyári Dallam.
2011. július 25. 16:56
Szimpatikus a lány, csak Lady Gagát ne említette volna!
Midnegy, am. kíváncsi vagyok az új adóra, nem tudom, mióta/mikortól létezik, sajnos nekem még egy hónapot várnom kell... Remélem, jobb lesz, mint a Viva
Még ha a külföldi divatos számokat játsszák, nem baj, csak a magyar csodáktól kíméljenek, és komolyan, ez lesz az új reggeli ébresztő-adóm
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: