VV Szandika újra szerelmes
2011. július 25. 18:18
szerintem nem tudja mi az az igazi szerelem ami az ember életében legfeljebb kétszer jön el nem ennyiszer mint neki
2011. július 25. 18:28
|
|
June15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 612 Csatolások: 31 Azonosító: 141963 offline
|
"VV Szandika újra szerelmes"
-
EZT ÉN INKÁBB ÚGY FOGALMAZNÁM MEG ,HOGY VV SZANDIKA MEGINT HÍRNÉVRE VÁGYIK ,MERT LECSORÓSODOTT ÉS AZT HISZI ,HOGY EZZEL MEGTUD MAJD GAZDAGODNI .
Sok sikert hozzá !
-
EZT ÉN INKÁBB ÚGY FOGALMAZNÁM MEG ,HOGY VV SZANDIKA MEGINT HÍRNÉVRE VÁGYIK ,MERT LECSORÓSODOTT ÉS AZT HISZI ,HOGY EZZEL MEGTUD MAJD GAZDAGODNI .
Sok sikert hozzá !
2011. július 25. 18:49
|
Kerixyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 146649 offline
|
Én inkább úgy fogalmazok,Szandi megtalálta a kezesét,akit a hitel felvételéhez keresett,a süllyesztő kapuja kinyílt már számára,vagyis már átlépte a kapuját...
Nem tudnak már mit írni róla,tehetség 0 stb..
Nem tudnak már mit írni róla,tehetség 0 stb..
2011. július 25. 18:50
mert k*rvára fogja érdekelni a magyar társadalmat, hogy ki a szerelme és persze, azért mert ő a "NAGY" Szandika barátja majd biztos ujjal mutogatunk és autogramért nyüsztöljük -.- Bazeg... A csaj tényelg ennyire el van szállva magától? -.- pf.
2011. július 25. 19:29
|
|
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline
|
Nem értem a pasast, de az ő dolguk. Egyébként meg nem hiszem hogy az embereket annyira érdekli Szandika magánélete hogy egyből a címlapon szerepelne. Főleg mivel nem is akkora "híresség" hogy a címlapon szerepeljen, oda inkább Angelina Jolie való.
2011. július 25. 19:33
|
|
Francyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.17. Hozzászólás: 156 Csatolások: 31 Azonosító: 129395 offline
|
" Először is nem szeretném, ha minden összekapásunk és békülésünk címlapon szerepelne, mert ez tönkretenné a kapcsolatunkat. Másrészt a párom nem akarja, hogy az emberek felismerjék az utcán, és ujjal mutogassanak rá: ott megy a Szandika palija! "
ja..biztos mutogatnának...közben meg kiabálnák, hogy "Ez az a barom aki együtt van a Szandikával" te kiez...-.-"
ja..biztos mutogatnának...közben meg kiabálnák, hogy "Ez az a barom aki együtt van a Szandikával" te kiez...-.-"
2011. július 25. 19:39
|
|
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline
|
Idézet (Bella99 @ 2011.07.25. 18:12)
ki tudja talán ő lesz az igazi 
Az igazival nem 40 évre tervezünk, hanem egy életre
2011. július 25. 21:09
Amikor ránézek erre a képre, egyszerűen az a szó jut eszembe, hogy bálna. Nem azért, mert Szandika kövér, hanem mert mintha egy bálnát raktak volna az ajkába. Komolyan, idáig kellett csúfítani magát? Ez már a legtöbb férfinak sem jön be. Én megértem, ha valaki nem elégedett a külsejével, de én spec. akkor is csak a lehető legutolsó esetben fordulnék a plasztikához, de ez a nő már rutint csinál belőle. Nagyon gáz, ahogy kinéz, és biztos vagyok benne, hogy ezt nem csak csajok gondolják így.
2011. július 25. 21:10
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Csodálatos! ... Kit érdekel?!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: