Lauryn Hill hatodik babáját hordja a szíve alatt, de párja, Rohan Marley már nincs jelen, ugyanis egy szupermodellel folytat iszonyt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Elhagyták az állapotos Lauryn Hillt
2011. július 25. 12:36
|
|
belieber11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.30. Hozzászólás: 488 Csatolások: 19 Azonosító: 151974 offline
|
Szegény Lauryn , ez a Rohan jókor akarja elhagyni ...:S
2011. július 25. 12:48
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (silenc @ 2011.07.25. 12:41)
Az nincs ott, hogy Rohan az apa, csak annyi, hogy Lauryn párja.
Hát de nem logikus lépés, hogy ha valakinek a párja, akkor a gyereke is az övé legyen? Egyébként miért lenne kötelessége Lauryn mellett lennie, ha nem is házasok, és a gyerek sem övé?
2011. július 25. 13:06
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Én nagyon sajnálom, Lauryn annyira nem ezt érdemli. Szerintem igenis mellette kellene lennie, mivel elég sokáig együtt voltak és van is közös gyerekük, nem is egy. Ráadásul most is terhes... Jó, most nem azt mondom, hogy maradjon vele csak azért, mert eddig vele volt, de Laurynt elhagyni bármilyen szupermodell miatt? Ez nekem bizarr, pedig szeretem a modelleket, de Lauryn Hill mégiscsak Lauryn Hill. Mondjuk elfogult is vagyok, mert imádom őt. Sajnálom, hogy ez van, mert ő fantasztikus. A szívem megszakad érte ilyenkor, nem akarom, hogy egyedül legyen. Remélem azért minden rendben van vele, nagyon remélem. Annyira örülnék, ha visszatérne. Jó, mondjuk erre kb. nulla esély van, de annyira hiányzik, üdítő színfolt lenne a mai "zenei" piacon.
2011. július 25. 13:08
Szegény Lauryn feláldozta a karrierjét,hogy gyereket szüljön erre ez elhagyja.És naná hogy egy szupermodellért.Pedig szerintem aki Laurynt szereti az szebbnek látja bármelyik modellnél.Gyönyörű nő.Remélem egyszer még újra elkezd énekelni,már olyan szinten hogy lemezt ad ki.
2011. július 25. 13:11
|
|
Bonnie_Wrightvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.31. Hozzászólás: 208 Csatolások: 318 Azonosító: 119035 offline
|
hát ez durva. :S
2011. július 25. 13:11
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Idézet (prézli @ 2011.07.25. 12:48)
Hát de nem logikus lépés, hogy ha valakinek a párja, akkor a gyereke is az övé legyen? Egyébként miért lenne kötelessége Lauryn mellett lennie, ha nem is házasok, és a gyerek sem övé?
Azt nem mondtam, hogy kötelessége mellette maradnia, de azért egy állapotos nőt magára hagyni..
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. július 25. 14:51
|
|
Vattacukor96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.08. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 134494 offline
|
Milyen kedves eza Rohan..
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.