Augusztus 30-án jön az I'm With You című album, ősszel pedig a RHCP Európába érkezik.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Red Hot Chili Peppers Európában
2011. július 25. 09:09
Jöhetnének Pestre is elvégre mostanában milyen elfogadott lett piciny országunk fővárosa!!
2011. július 25. 11:01
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Yay, de jó!
2011. július 25. 11:51
szeretem a zenéjüket,jó lenne ha Magyarországra is jönnének. (:
Bella99 : nézd meg az adatlapjukat,esetleg
Bella99 : nézd meg az adatlapjukat,esetleg
2011. július 25. 12:29
|
|
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline
|
Idézet (Bella99 @ 2011.07.25. 11:17)
ezek kik?? már bocsánat minden kedves rajongótol!
Mi mást várnánk egy olyan idiótától, aki Hayley Williams-re és Ozzy Osbourne-ra 1-1-1-el szavazott, míg Erdély Mónikára 10-10-10-el?
Egyébként örülök a hírnek :]
2011. július 25. 12:43
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
zenészek bammeg, ZENÉSZEK, akik zenélnek, akik hangszeren játszanak, akik koncerteznek és nem pléjbekelnek mint a diznicsatornáról szabadult hangtalan tehetségtelen ratyimatyik. Ott az adatlap, utánuk lehet nézni, már akkor is zenéltek amikor még tervbe sem voltál véve ...
Jó lenne egy budapesti koncert ismét ... hátha eltévednek erre is.
2011. július 25. 13:43
|
|
MarsGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.02. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 135555 offline
|
Szerintem ha nem ismered őket, nem kell ide írni, mert ilyenkor inkább feldühíted a rajongókat.Inkább nem írtál volna semmit.
2011. július 25. 14:51
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Mennyire szerettem a zenéjüket megboldogult kamasz koromban! Ordítottuk a Californicationt, ahogy a torkunkon kifért. Tudom, az egy kicsit kommerszebb slágerük volt, de attól még jó volt az!
Amúgy azt a lemezüket rongyosra hallgattam, anyám a haját tépte. Hmm...jó lenne egy koncert, csak úgy, nosztalgiából.
Ja, a kislányt meg, aki tudatlanul idetévedt és közölte tudatlanságát, ne bántsátok! Baukó Éva a második legnagyobb kedvence.
Ja, a kislányt meg, aki tudatlanul idetévedt és közölte tudatlanságát, ne bántsátok! Baukó Éva a második legnagyobb kedvence.
2011. július 25. 15:08
Imádom őket,főként,mikor megtudtam,hogy nagy támogatójuk a Sea Shepherd-nek,ők legalább foglalkoznak a jövővel.
2011. július 25. 15:41
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
Én is örülnék egy budapesti koncertnek, hátha
Az új szám meg nagyon jó lett, már rongyosra hallgattam:D Hozták a szokásos chilis hangzást, de azért mégis új, a basszus nagyon tetszik benne. Nagyon várom az új lemezt, egy kis üdítő hír a sok kommersz között.
Ezt inkább nem is kommentálom. Nincs kedvem felhúzni magam.
Idézet
Ezt inkább nem is kommentálom. Nincs kedvem felhúzni magam.
1 felhasználónak tetszik:
UnhappyMeals
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.