Idézet (Christo @ 2012.03.16. 12:33)
Szinkronos tv-spot:
http://ehezokviadala.blogspot.com/2012/03/magyar-szinkronos-tv-spot.html
De ne tojjatok be, a tv-spotokat sokszor utólag magyarosítják ilyen gyatra felolvasással. 95 %, hogy nem ezek lesznek a magyar hangok és nem ilyen lesz a szinkron. Ennél már csak jobb lehet.
Egyébként olvastam, hogy Gary Ross direkt nem 3D-ben fogja forgatni a Futótüzet, mert szerinte akkor olyanná válnának, mint a kapitóliumiak.

Mondjuk én nem bánom, úgyis nagyon nagy divat lett ez a 3D.
Én ma láttam meg ezt a szinkront és... és sírva röhögni kezdtem. Érdekes, mert akárhányszor nézem meg az eredeti előzetest mindig kiráz a hideg. Nem tudom, van valami abban, ahogy Prim sikít, ahogy Katniss önkéntesnek jelentkezik, ahogy Effie felolvassa a nevet. Csak rágondolok és megborzongok. Na ehhez képest megnéztem ezt az előzetest, és komolyan sírva röhögtem. Katniss kicsit nagyon nyugodt amikor önkéntesnek megy, én álmos fejjel szoktam így beszélni reggelente. Hát én is nagyon remélem, hogy ez csak valami vicc, és a moziban nem ezt kell látnom. A leginkább annak örülnék ha a moziban is feliratos lenne, és hát bízom benne hogy így lesz, még ha tartok is tőle, hogy valószínűleg végig fogom remegni az egészet.
Egyébként mától lehet venni a jegyeket. Én ma rendeltem barátnőmmel, és már most nincs is hely középre. Nem tudom más mozikban hogy van, de azért érdemes hamar lecsapni rájuk.

Már csak pár nap emberek, kitartás! Sose hagyjon el benneteket a Remény!