The Hunger Games / Az éhezők viadala (2012)
2013. augusztus 06. 15:25
|
|
MegaBibuskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.06. Hozzászólás: 294 Csatolások: 0 Azonosító: 182644 offline
|
Én nekem nagyon tetszett a könyv és a film is,de valahogy a könyv jobban megfogott. Fogalmam sincs miért. Talám mert Peetának iszonyat jó humora volt. Talán,nem tudom. De volt néhány rész a könyvben amit bele rakhattak volna,de hát nem elég az idő. Van aminek menni kell és van ami maradhat. A szinkronról nincs mit mondanom,szörnyű volt. Talán még Katniss szinkron hangja (Földes Eszter) még türhető volt. De Peetának a szinkron hangja pocsék volt. Kb. 16 éves,de a hangja van vagy 30 év körüli. A fordítás. Úgy ahogy van szörnyű. Olvásták már valaha a könyvet? Se a dalszöveg se Rue/Ruta név nem jó így. Bár már azon se lepődnék meg ha Peeta nevét átkeresztelték volna Pitára. A második részt várom az új rendező miatt,kíváncsi leszek tényleg annyira HŰ marad-e a könyvhöz mint mondja.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: