Amy édesanyja: „A drog végezett a lányommal”
2011. július 25. 11:07
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Szép cikket írtál, gratulálok!
Azt hiszem ahova tudtam, oda leírtam a véleményemet, az érzéseimet a tragédiával kapcsolatban. Sajnos nem tudok Többet mondani.
Mindig hiányozni fogsz! RIP, darling!
Azt hiszem ahova tudtam, oda leírtam a véleményemet, az érzéseimet a tragédiával kapcsolatban. Sajnos nem tudok Többet mondani.
Mindig hiányozni fogsz! RIP, darling!
2011. július 25. 11:08
|
|
tengericsillagComme ci, comme ça |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1187 Csatolások: 4569 Azonosító: 139069 offline
|
A cikk tényleg nagyon jól sikerült. Én is gratulálok hozzá!
Ami pedig Amy-t illeti, csak annyit tudok mondani, hogy remélem, most már jobb helyen van.
Ami pedig Amy-t illeti, csak annyit tudok mondani, hogy remélem, most már jobb helyen van.
2011. július 25. 11:14
|
|
sziszuska29 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 130811 offline
|
2011. július 25. 11:21
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
nos igen erre számítani lehetett h legfőképp drog miatt és az alkohol miatt halt meg
na de megégyszer is sajnálom és nyugodjon békében !
am meg ha járt volna ilyen kezelésekre ..h ki gyógyítják őt a drogozásból akkor szerintem még mai napig élne
2011. július 25. 11:43
nagyon sajnálom őt
igazán tehetséges volt
Nyugodj békében Amy!
igazán tehetséges volt
Nyugodj békében Amy!
2011. július 25. 11:48
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
Az első topikban ami a haláláról szólt, kifejtettem a véleményem.SugarGirl azért értékes ember nem volt, ugyanis ilyen dolgokkal tette tönkre magát.Russell-nek igaza van, az anyja meg szép hogy gyászolja ha a lánya volt.
2011. július 25. 11:49
egy anya legnagyobb fájdalma ha elveszíti a gyerekét 
Annyira sajnálom,hogy így alakult de sajnos az ilyen betegséget nagyon nehéz legyőzni.
Annyira sajnálom,hogy így alakult de sajnos az ilyen betegséget nagyon nehéz legyőzni.
2011. július 25. 11:52
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
A cikket olvasva rettenetesen megsajnáltam az édesanyját! Milyen szépeket mondott! Őszinte részvétem az egész családjának és az összes rajongójának. 
Nyugodj békében, Amy!
Nyugodj békében, Amy!
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2011. július 25. 12:04
|
|
oroszlánkaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.26. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 133948 offline
|
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.