Miley Cyrus elárverezi turnéruháit
2011. július 25. 13:33
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
Mégis mit akarna ezzel elfeledtetni? Nem értem miét kell állandóan mindent bemagyarázni a dolgok mögé. Jótékonykodik. Pont. Miért kell a sajtónak rögtön mögé biggyesztenie, hogy persze biztos azért teszi, hogy így jó színben tűnjön fel és visszaszerezze a rajongót stb. Miért nem lehet elhinni, hogy tényleg csak a jó szándék hajtja és segíteni szeretne az embereken? Örülök, hogy ő önzetlenül teszi ezt, és nem is nyilatkozik folyton mint egyes "tinisztárok", hogy éppen megváltotta a világot. Örülök, hogy végre jó színben tüntetik fel.
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
2011. július 25. 13:37
|
|
RiaRia14Wica |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 2116 Csatolások: 118 Azonosító: 132049 offline
|
egyetértek Lucy-chan véleményével. Miley mindig is jószívű volt.
hibákat pedig mindenki követ el az élete során. csak a sztároknál ezt botránynak hívják.
hibákat pedig mindenki követ el az élete során. csak a sztároknál ezt botránynak hívják.
Cassie3
2011. július 25. 13:48
Örülök, h jó dolgokra fordítja az idejét, és önzetlenül segít a rászorulókon!
2011. július 25. 13:51
|
|
FuNkYpUnKy27 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 603 Csatolások: 4 Azonosító: 125109 offline
|
Az egy dolog, hogy jótékonykodik, ahogy még sok más sztár is. Az hogy a sajtó egyből elkezd kombinálni, az meg egy másik..
2011. július 25. 13:59
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Miley nem akarja tisztázni magát.. ő mindig is jótékonykodott és segített a rászorulókon, csak a médiát azt nagyon nem érdekelte. Őket csak az érdekelte, hogy milyen botrányokat követett el és, hogy minél rosszabb színben tüntethessék fel. Sok embernél ez be is jött, de most legalább kiderült, hogy kik az igazi rajongói, akik kiállnak mellette. Egyébként is tisztázta már azzal magát, hogy bocsánatot kért, mert nem volt jó példakép. Miért kéne ennél több? Ezzel nem az volt a célja, hogy felhívja magára a figyelmet, hogy ő most jót tett. Nem. Csak szeretne segíteni.. nem értem miért olyan nehéz ezt elhinni. Annak, hogy mondjuk megváltozott és sok a botránya, egyáltalán nincs köze ahhoz, hogy jó szíve van-e. Igenis jó szíve van és büszke vagyok rá, hogy egy ilyen lányt tartok a példaképemnek!
Ezt nem értem.. rögtön pénzt adna? Pénzt adott édesem. Eladta a koncertruháit és az abból befolyt pénzt a jótékonysági célokra fordította..
A fellépőruháira úgyse lesz már szüksége.. így ennél jobbat nem tehetett volna velük..
Idézet (Fanni0325 @ 2011.07.25. 10:10)
szerintem egyszerűbb lenne ha már rögtön pénzt adna, ha annyira segíteni akar. Soha sem értettem minek akármelyik énekesnek és énekesnőnek turnéruha, miért nem tudnak normális ruhában koncertet adni? Na mind1 azért ez ekdves tőle... 
Ezt nem értem.. rögtön pénzt adna? Pénzt adott édesem. Eladta a koncertruháit és az abból befolyt pénzt a jótékonysági célokra fordította..
2011. július 25. 14:07
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
Cassie3 teljesen jól elmondtad! De mindenki nagyon jól mondta, Miley eddig is jótékonykodott, de a média mindig csak a botrányairól írt, hogy rossz színben tüntesse fel -.-
Cassie3
2011. július 25. 14:21
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Cassie3 teljesen igazad van.
Cassie3
2011. július 25. 14:30
|
Lizzie Stewartúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.11. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 149118 offline
|
aranyos tőle
2011. július 25. 14:51
|
|
PinkIce Newsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 153126 offline
|
A média azért ír a botrányairól, mert mindenkit az érdekel... ha nem lennének botrányok, akkor nem lenne hír! Nekik ez a dolguk... De az a lényeg, hogy minket, Miley rajongókat nem érdekel..Mi tudjuk hogy milyen Miley, és több nem is kell...
2011. július 25. 14:56
|
|
kovicseni14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 270 Csatolások: 0 Azonosító: 141922 offline
|
aanyosak a képek láttam őket. am kezdi visszalopni magát aszívembe. hisz még ő is csak keresi önmagát
Cassie3
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.