Miley Cyrus elárverezi turnéruháit
2011. július 25. 12:08
|
|
luloohvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 197 Csatolások: 4 Azonosító: 141536 offline
|
Ja... Írjátok, hogy rendes tőle, csinál valami kisebb botrányt, és akkor hogy milyen ribanc, meg hogy így mutat példát, stb. Én kiállok mellette, mindig, hiszen ő az egyik példaképem
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
2011. július 25. 12:11
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
Miley mindig is jótékonykodott, pl. ha megnézel egy egy-két éves Bravo-t, vagy Girl-t.A 'pályafutása' alatt mindig írták hogy rákos gyerekeket látogatott, aktívan adakozik, stb...A turnéruha pedig normális ruha, de általában olyat vesznek fel amit a klipekben hordanak.És ha megnézel egy MJ.-t, vagy akár Britney-t, egyik sem koncertezett melegítőben, nem is lenne illendő, meg sztm. nem mondják a 'sztájlíztjuknak' hogy most melegítőben, meg pizsama felsőben lépek fel...
2011. július 25. 12:18
|
|
Lovegirllovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.17. Hozzászólás: 368 Csatolások: 0 Azonosító: 149497 offline
|
Szerintem ez nagyon rendes tőle.
2011. július 25. 12:35
|
|
itsjulcsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.26. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 153923 offline
|
Évike12: egyetértek...
és tényleg nagyon szép dolog tőle. jó lenne már ha az emberek ezt is figyelembe vennék nem csak az idegesítő botrányokat és pletykákat...
Cassie3
2011. július 25. 13:00
|
|
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline
|
Én nem is tartottam nagy lázadónak, meg provokatívnak és nem botránkoztam meg. Kedvelem Miley-t és örülök, hogy ilyen jó szívű.
Cassie3
2011. július 25. 13:25
|
|
Zsuviii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.24. Hozzászólás: 1386 Csatolások: 51 Azonosító: 110782 offline
|
Na ez már érettebb viselkedést takar. Nagyon kedves gesztus ez tőle.
Örülök, hogy csak "kiderült" h a holmiait eladja, és nem ő adott interjút, hogy reklámozza magát
Örülök, hogy csak "kiderült" h a holmiait eladja, és nem ő adott interjút, hogy reklámozza magát
Cassie3
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.