Miley Cyrus elárverezi turnéruháit
2011. július 25. 21:32
|
|
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline
|
egy hírességnek kell is sztem egy picit változni aminek a rajongói örülnek
2011. július 25. 22:39
|
|
miley-stars.gpúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.05. Hozzászólás: 39 Csatolások: 1 Azonosító: 148741 offline
|
Miley mindig is rengeteget jótékonykodott és semmivel sem volt rosszabb ember akkor sem, amikor a média megpróbálta lejáratni. Folyamatosan többszáz jótákonysági szervezettel áll kapcsolatban...aki igazi rajongó az ezt tudja. Aki meg csak 1-1 staritys (khmm..) cikkből tájékozódik, az inkább ne ítéljen meg senkit...
2011. július 26. 09:15
|
Dorottya Lorettavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 423 Csatolások: 2 Azonosító: 131681 offline
|
Nagyon aranyos Miley, helyes cselekedett a jótékonykodás.
))
miley-stars.gp egyet értek
miley-stars.gp egyet értek
2011. július 26. 11:06
|
|
BabyGirl97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.20. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 153400 offline
|
Szép tőle!!
)
2011. július 26. 14:20
|
Bella00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 156076 offline
|
An_d_a írta:
nekem nem kell visszalopnia magát a szívembe,nálam 4 éve folyamatosan ott van.ő egy vadóc,öntörvényű lány,aki ugyanakkor nagyon jószívű is.lehet elfogultság,de én így látom.10-11 éves korom óta hallgatom,követem őt figyelemmel,egyszerűen nem tud olyat tenni,ami miatt ne szeretném.amióta már nem diznis,azóta mégjobban szeretem.szeretem benne,hogy a saját útját járja,és nem azzal a jókislányos hülye mintával akar rajongókat szerezni magának.a botrányaiból pedig csak méginkább az látszik,hogy nem hazudozik,hanem neki is vannak hibái.aki más véleményen van,elfogadom,de remélem,sokan legalább annyira szeretik,mint én.egyszerűen miley nem akar senkit megvezetni,elismeri,hogy hibázott,ami azért nagy szó,átlagembereknél is.nekem ő a példaképem,mindigis az volt és az is marad.bárki bármit mond.
Köszi hogy leírtad legalább nekem nem kell
Egyetértek !!!
nekem nem kell visszalopnia magát a szívembe,nálam 4 éve folyamatosan ott van.ő egy vadóc,öntörvényű lány,aki ugyanakkor nagyon jószívű is.lehet elfogultság,de én így látom.10-11 éves korom óta hallgatom,követem őt figyelemmel,egyszerűen nem tud olyat tenni,ami miatt ne szeretném.amióta már nem diznis,azóta mégjobban szeretem.szeretem benne,hogy a saját útját járja,és nem azzal a jókislányos hülye mintával akar rajongókat szerezni magának.a botrányaiból pedig csak méginkább az látszik,hogy nem hazudozik,hanem neki is vannak hibái.aki más véleményen van,elfogadom,de remélem,sokan legalább annyira szeretik,mint én.egyszerűen miley nem akar senkit megvezetni,elismeri,hogy hibázott,ami azért nagy szó,átlagembereknél is.nekem ő a példaképem,mindigis az volt és az is marad.bárki bármit mond.
Köszi hogy leírtad legalább nekem nem kell
2011. július 26. 16:01
|
|
lady gaga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 565 Csatolások: 0 Azonosító: 126318 offline
|
Szerintem jácca az eszét.
2011. július 26. 21:27
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
elmondanám hogy Miley Ray Cyrus soha az életben nem játszotta az eszét!!!!....Miley a rosszakat is és a jókat is egyaránt nyiltan felválalja...ezért szeretem olyan nagyon...Miley páratlan thetség...
2011. július 27. 16:50
kedves tőle. nem bírom, igaz, de ez nagyon példamutató magatartás az adományozás
2011. július 27. 20:31
|
|
krisztiselenavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.20. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 151446 offline
|
Olyan szívesen megvenném az egyiket az uncsitesómnak aki nagy Miley fan.
2011. július 27. 20:31
|
|
krisztiselenavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.20. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 151446 offline
|
Csak az a kár hogy tök drága és nem tom hogyan kell.
2011. július 28. 08:17
Hát ez kedves tőle, annyi biztos.
De én ezt nem értem... Egyszer jókislány, aztán elkezd lázadni, de aztán megint példamutató akar lenni... Ki érti ezt??
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: