Katy nem hiszi el a VMA-jelöléseket
2011. július 25. 17:08
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
az idei videói tényleg jók lettek .. gondoltam, hogy az övé lesz most a legtöbb jelölés ..E.T. meg Last Friday Night tényleg szinte a legjobb klipek 2011 be szerintem
a cikkbe mondjuk azért katy kicsit túl van magasztalva .. még Eminemnek, Nickinek meg Gagának drukkolok ..ő remélem legalább azt a 3 jelölést megnyeri ..
2011. július 25. 17:13
Aki azt mondja,hogy nem tehetséges,az próbálja meg utánozni!
Kíváncsi vagyok,meddig jut el!
2011. július 25. 17:17
|
|
Ronetta001Mario Casas ... ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 4140 Csatolások: 537 Azonosító: 143253 offline
|
Katynak nagyon jó hangja van meg érdemelte azt a kilenc jelölést.
2011. július 25. 18:14
|
|
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline
|
...hát nekem az igényes videókról nem pont Katy jut eszembe, hanem mondjuk a 30 Seconds To Mars, Hurricane c. klipje, innen is köszi Jared vagyis Bart, upszii kicsúszott... xD na azért sok szerencsét Katynek...
1 felhasználónak tetszik:
Bogszics
2011. július 25. 19:14
Glamster:
plusz (lehet, hogy csak) én olvastam már több negatív kommentet ezzel kapcsolatban rihanna-, beyoncé-, britney spears- és egyéb rajongóktól is. tehát végül is tényleg csak gaga fanoknak nem tetszik ami van...
plusz (lehet, hogy csak) én olvastam már több negatív kommentet ezzel kapcsolatban rihanna-, beyoncé-, britney spears- és egyéb rajongóktól is. tehát végül is tényleg csak gaga fanoknak nem tetszik ami van...
2011. július 25. 20:16
Ez bizony nem kevés jelölés. Kíváncsi leszek, hogy ebből mennyit fog megnyerni.
2011. július 25. 20:18
Örülök a sikerének. ^^
Bár az ET klipje egyáltalán nem tetszett...
Bár az ET klipje egyáltalán nem tetszett...
2011. július 25. 21:28
|
|
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline
|
Grt neki
2011. július 26. 10:40
|
|
coke.r u mine ? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 2321 Csatolások: 85 Azonosító: 147979 offline
|
Én anno, amikor felbukkant, nagyon örültem neki, hogy végre, valaki, aki ha nem is teljesen az én stílusomat játsza, mégis meg tudja hallgattatni velem a számait. Mostanra már ez valamennyire alábbhagyott, és kezdek teljesen kiábrándulni a zenei pályafutásából. Az első ilyen, ami miatt nem tudtam hova tenni őt, az a California Gurls volt. Annyira utáltam azt a számot, hogy csak na. Ha meghallgatom példának okáért az I kissted Girl-t utána meg azt a gagyi számot, mintha egy teljesen más Katy-t látnék magam előtt. Szóval térjen vissza a régi önmagához (remélem, hogy az volt ő, nem pedig a California Gurlsben látott és hallott), és énekeljen olyan dalokat, mint amikor befutott.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.