Farrah szerepet kapott a Charlie angyalaiban
2011. július 25. 17:09
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 online
|
Idézet (Cynthia @ 2011.07.25. 16:15)
Megkapta a szerepet, a twitteren kiírta, és nyilván nem azért, hogy ki legyen téve. De a cikkben is benne van, hogy arról nincs infó, hogy milyen szerep. Egyébként meg nem értem minek kell belekötni abba hogy róla van cikk, kikerült, akkor nyilván nem olyan nulla. Adatlapja meg fél Ázsiának van, meg ki tudja még hogy kiknek, akkor kérdem én, neki miért ne lehetne?
Jah, majd valami olyasmi lesz a szerepe, Egy lány aki a főszereplők mögött ült a bárban és cigit szívott ...
Az ázsiaiak meg zenészek, együttesek vagy színészek. Rá melyik jellemző? Jól teherbevágák azt lepaktált az emtivivel, hogy kövesse a kamera hogy legyen miből pelenkát venni - ez a sztárság.
2011. július 26. 20:58
|
|
CariDeefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.03. Hozzászólás: 820 Csatolások: 26 Azonosító: 89015 offline
|
érdekes...
2011. július 26. 21:38
benne volt a tinimamikban és már van itt is adatlapja
2011. július 27. 22:03
Farrah-nak miért van adatlapja? Mindegy én ezt már nem is fogom megérteni...
2011. július 28. 12:59
|
|
elistar.smilevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.04. Hozzászólás: 119 Csatolások: 3 Azonosító: 154610 offline
|
Fura. de hát ez van. akk sok sikert neki. mondjuk azt én se értem h neki miért van adatlapja :|
2011. július 28. 22:12
Valószínűleg egy statisztácska lesz, és egy autós-robbantós részben fog az úton heverni, mint kitörő színészi tehetséggel megáldott... nos, hulla.
2011. július 28. 22:14
ToTo mindigis tudtam hogy kifejezetten szórakoztató a pazar véleménynyilvánításaidat olvasni : DD
2011. július 29. 09:11
|
|
Alice-chanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 203 Csatolások: 276 Azonosító: 124670 offline
|
Ha Alekosznak is van adatlapja meg Veronikának akkor neki is kijár.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: