Farrah szerepet kapott a Charlie angyalaiban
2011. július 25. 12:35
Nem bírom a csajt.. Tök mindegy mibe fog bele elcseszi! (Y)
2011. július 25. 14:27
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Ez meg mi a jó *******? Tinimami? Ez is foglalkozás már? Modell? Mert csinált magáról egy portfoliót? Hagyjuk már. Javaslom legyen a szomszédom kutyakozmetikusának is adatlapja, ő legalább csinál is valamit ... Aki ismer olyan valakit aki tini korában szült, csináljon neki lapot, lehet magyar, külföldi, rokon, ismerős, szomszéd, kissebbség bárki ... pliz pliz pliz - én kérem, hogy csináljátok - eskű az összes szart jóváhagyom mostmár.
2011. július 25. 14:31
Idézet (_ToTo_ @ 2011.07.25. 14:27)
Ez meg mi a jó **? Tinimami? Ez is foglalkozás már? Modell? Mert csinált magáról egy portfoliót? Hagyjuk már. Javaslom legyen a szomszédom kutyakozmetikusának is adatlapja, ő legalább csinál is valamit ... Aki ismer olyan valakit aki tini korában szült, csináljon neki lapot, lehet magyar, külföldi, rokon, ismerős, szomszéd, kissebbség bárki ... pliz pliz pliz - én kérem, hogy csináljátok - eskű az összes szart jóváhagyom mostmár.
Nyugalom drága, meg is érdemelte azt a helyet. Egy ilyen remake-be? Menjen csak, pont neki való.
És egyetértek az adatlapokról
2011. július 25. 15:01
Totonak igaza van tényleg miért kell neki is csinálni adatlapot ;/?
2011. július 25. 15:05
|
|
Bonnie_Wrightvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.31. Hozzászólás: 208 Csatolások: 318 Azonosító: 119035 offline
|
Grat neki.
2011. július 25. 15:29
Idézet (Big.Hair.Girl. @ 2011.07.25. 15:10)
_ToTo_ imádlak!!
Akartad mondani, imádUNk TOTO
2011. július 25. 16:09
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (kateblock @ 2011.07.25. 14:31)
Nyugalom drága, meg is érdemelte azt a helyet. Egy ilyen remake-be? Menjen csak, pont neki való.
Az sincs megerősítve, direkt rákerestem. Az imdb-n nyoma sincs, ahol meg egy cikkben szerepel a neve és a Charlie's Angels szavak, azoknak a weboldalaknak úgy kezdődik a cime, hogy www.gossipakármi.tökömtudjamicsoda - ennyi.
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2011. július 25. 16:14
|
|
lizzy_starúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.12. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 155235 offline
|
örülök < 3 imádom a csajt
2011. július 25. 16:15
Idézet (_ToTo_ @ 2011.07.25. 16:09)
Az sincs megerősítve, direkt rákerestem. Az imdb-n nyoma sincs, ahol meg egy cikkben szerepel a neve és a Charlie's Angels szavak, azoknak a weboldalaknak úgy kezdődik a cime, hogy www.gossipakármi.tökömtudjamicsoda - ennyi.
Megkapta a szerepet, a twitteren kiírta, és nyilván nem azért, hogy ki legyen téve. De a cikkben is benne van, hogy arról nincs infó, hogy milyen szerep. Egyébként meg nem értem minek kell belekötni abba hogy róla van cikk, kikerült, akkor nyilván nem olyan nulla. Adatlapja meg fél Ázsiának van, meg ki tudja még hogy kiknek, akkor kérdem én, neki miért ne lehetne?
2011. július 25. 16:22
Idézet (_ToTo_ @ 2011.07.25. 16:09)
Ha még az IMDB-n sincs fent, akkor talán nem is lesz belőle semmi, csak később
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.