10 év nem nagy korkülönbség. Szerintem sokunk szüleinél is megvan ugyanez a szám. Az egyik leggyakoribb korkülönbség párok esetén.
Megjegyzem, megfigyeléseim szerint szerencsés szám ha korkülönbségről van szó.
Sztárok, akiknél a korkülönbség nem számít
2011. július 24. 20:19
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.07.24. 20:09)
Ez csodás, de 10 év szerintem nem sok. A szerző miért nem írt a 10 év fölötti, de jól működő kapcsolatokról? A felsoroltak egy része ráadásul tudtommal meglehetősen friss...
Mert most ezek a menő nevek. Valószínűleg a Harrison Ford és a Calista Flockhart közötti 22 év senkit sem érdekelt volna. És arra is fogadásokat lehetne kötni, hogy abba 10 hozzászólásból 8 az lett volna, hogy "kik ezek?", addig Nina Dobrevre és Nick Jonasra senki sem kérdezi meg, hogy ő meg ki a fene...
Ian tényleg olyan mintha 25 lenne
de szerintem nem korfüggő az ilyesmi mert az idősebb pasik például megfiatalodnak ha fiatalabb a barátnőjük vagy fordítva.
Szerintem 10 év nem gáz
Sőt lehet, hogy még jó is
Am még az sem gáz, hogyha a lány az idősebb, mint Shakira és Gerard kapcsolatában vagy mint Nicki és Delta kapcsolatában.
Sőt lehet, hogy még jó is
Am még az sem gáz, hogyha a lány az idősebb, mint Shakira és Gerard kapcsolatában vagy mint Nicki és Delta kapcsolatában.
2011. július 24. 20:21
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (szavy @ 2011.07.24. 20:19)
Mert most ezek a menő nevek. Valószínűleg a Harrison Ford és a Calista Flockhart közötti 22 év senkit sem érdekelt volna. És arra is fogadásokat lehetne kötni, hogy abba 10 hozzászólásból 8 az lett volna, hogy "kik ezek?", addig Nina Dobrevre és Nick Jonasra senki sem kérdezi meg, hogy ő meg ki a fene...
Na igen...
De a 10 év szerintem tényleg nem sok... (mondjuk csak akkor nem, ha a pasi az idősebb - a másik variációt én nem preferálom, de mindenki úgy él és azzal, akivel jólesik - de nekem fiatalabb pasi biztosan nem kellene
1 felhasználónak tetszik:
Holly Keller
2011. július 24. 20:22
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
Ez Shakiras sztori, hogy Pique miatt hanyagolja rajongoit engem kicsit kezd idegesiteni. Ok szerintem nagyon osszeillenek, es gratulalok nekik
En azt hittem, hogy ez csak pletyka, hogy Ian eljegyezte Nina-t, de gratulalok nekik
2011. július 24. 20:29
Nekem is ők jutottak az eszembe. Mármint Harrison és Calista, hiszen én is úgy emlékeztem, hogy több, mint 20 év van közöttük. És bár jó magam is nagyobbra tartom a régi sztárokat, de otthon mozgok a mai bulvárban is. Mégis felmerül bennem, hogy ki az a Victoria Justice és Ryan Rottman? A lány nevét hallottam már, de csak azért, mert állítólagosan ő Nina Dobrev másolója. Ettől függetlenül fogalmam sincs róla. Harrison Ford szerintem még mindig nagyobb név, bár őt és a felségét én is hiányolom a listáról. A témához térve 10 év valóban nem sok, de nem mindegy, hogy egy 12 éves egy 22 évessel jár, vagy egy 22 éves egy 32 évessel. A szerelemnek szerintem ez sem lehet akadály. Bár én és a párom egy idősek vagyunk, így mi nem küszködünk ilyen problémákkal, de sokaknál hallottam, hogy idősebb pasival járnak (ami nekem mondjuk nem a normális kategória 15-16 évesen) és tökéletes a kapcsolatuk. Ninának és Iannek én is nagyon örültem, de a listában felsoroltak valóban elég friss párocskák, legalábbis akiket ismerek. Kíváncsi vagyok, hogy kik fognak még az évben szétmenni.
2011. július 24. 20:30
|
|
rózsaszínvattacukorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 396 Csatolások: 2 Azonosító: 155025 offline
|
hátigeen (:
nina&ian *.*
nina&ian *.*
2011. július 24. 20:32
Szerintem nem baj ha van köztük ennyi. Nina és Ian annyira cukik együtt
1 felhasználónak tetszik:
DreamerGirl
2011. július 24. 20:33
|
|
Toxicpeligroso™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.27. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 5538 Azonosító: 150146 offline
|
Szerintem mindenki annyi idős amennyinek érzi magát és amennyire ad magára és törődik a külsejével. Az életbeli tapasztaltság meg csak jól jöhet egy kapcsolatban. Viszont inkább a férfi legyen idősebb a nőnél.
2011. július 24. 20:36
10 év az nem olyan nagy baj, az én szüleim közt is 10 év különbség van
2011. július 24. 20:41
Ki az a Nick Jonas?
A lényegre térve, szerintem nem gond a nagy korkülönbség, ha úgy valóban boldogok együtt, de könyörgöm ne a nő legyen az idősebb. Lehet, hogy Piqué-t és Shakirát bírom együtt, de azért ez sem egészséges.
2011. július 24. 20:50
|
|
belieber11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.30. Hozzászólás: 488 Csatolások: 19 Azonosító: 151974 offline
|
hogyha boldogok akkor kit érdekel a korkülönbség
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.