Egy kicsit csalódott vagyok!Persze tudtam,hogy a horvátok erősek,de még is legbelül reménykedtem,hogy végső soron sikerül megnyerni,de lássuk be,hogy a horvát csapat nem véletlenül lett csoport első.A fiúk megpróbáltak mindent,és ezért is kell úgy hozzájuk fordulnunk,mint a közönség.Hogy szép volt fiúk!
És ez egy fiatal kézilabda válogatott,úgyhogy biztosra veszem,hogy még találkozni fogunk velük a következő olimpián.Mert mondom,hogy fiatalok még,és,ha sikerül a kvalifikáció,akkor láthatjuk őket Rioba.És ez jogos női vízilabdára is,ők is fiatalok,biztos,hogy látjuk őket.
A férfi vízilabdázóknak köszönjük,hogy visszahozták a régi emlékeket így az utolsó meccsként.Fantasztikusak voltak,végre a régi vízilabdásokat láttam,és remekül telesítettek.Még szép,hogy megérdemlik az 5.helyet.És hát remélem,hogy a következő olimpián még egy-kettőjüket látni fogjuk,és,ahogy lógni fog az érem a nyakukba.
Én minden estre köszönöm mind a 3 csapatnak,hogy ilyen szépen teljesítettek az olimpián.Mind a 3 csapatnak elsőnek lekellet győznie önagát,és végén sikerült is önmagukra találniuk.Büszkék lehetünk rájuk,és lehet bosszantó,hogy a vízilabdázó lányok és a kézis fiúknak nem sikerült megszerezniük a bronzt,de még is megmondtam,hogy fiatalok még,biztos vagyok benne,hogy látjuk őket.És érem is lóghat a nyakukba.
Ennyit a beszámolómról!Még majd jövök beszámolni erről az olimpiáról.Egyelőre külön fejeztem ki magamat ezekről a csapatokról.És egy nagy gratuláció jár nekik!