aki tud,az segítsen,nagyon de nagyon megköszönném neki
Videó készítésére alkalmas programok letöltése
2011. július 24. 14:00
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
lenne egy kisebb problémám,de talán tud valaki segíteni.rengeteg videót készítek animációkból,vagy egyszerűen csak feliratozok.viszont kezdem megunni a régi videkészítőmet,egyre kevesebbnek látom a lehetőségek számát,jobb lenne egy profibb program.viszont nem tudom,hogy egyáltalán milyen típust keressek,mivel legutóbbi próbálkozásomnál is igaz,hogy találtam új és jobb videókészítő program letöltését,de miután levettem a netről,egyszeűen kudarcba fulladt a telepítés,pedig értek azért a dologhoz,ha nem is tartom magam zseninek.
2011. július 24. 14:46
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Ha mindenképpen komolyabb programra van szükséged, akkor a én a Sony Vegas Movie Studio-t ajánlom, elég profi program, nagyon sok lehetőséggel. Én is ezt használom videószerkesztésre, audio szinkronizálásra, slideshow-k összeállítására.
2011. július 25. 15:25
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Idézet (lpmaskmancick @ 2011.07.24. 14:46)
Ha mindenképpen komolyabb programra van szükséged, akkor a én a Sony Vegas Movie Studio-t ajánlom, elég profi program, nagyon sok lehetőséggel. Én is ezt használom videószerkesztésre, audio szinkronizálásra, slideshow-k összeállítására.
ksözi szépen
2011. július 25. 16:47
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Remélem megtalálod valahol, mert több mint 100ezerbe kerül, de ingyen is megtalálja aki ügyes.
2011. július 28. 12:16
|
|
An_d_ainebriant |
|
Idézet (lpmaskmancick @ 2011.07.25. 16:47)
Remélem megtalálod valahol, mert több mint 100ezerbe kerül, de ingyen is megtalálja aki ügyes. 
akkoris nagyon köszönöm,már ezzel is elöbbre vagyok
2011. július 28. 13:44
Idézet (lpmaskmancick @ 2011.07.25. 16:47)
Én egyszer leszedtem egy ingyenes verziót, még sok-sok évvel ezelőtt, csak azóta úgy eltettem a telepítő ikont, hogy azóta sem találtam meg. De legfeljebb az ember leszed egy próbaverziót, keres hozzá cracket és kész.
1 felhasználónak tetszik:
An_d_a
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.