Starity

A sztárok is megemlékeznek Amy Winehouse-ról

14 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. július 24. 14:03 #121
- törölt felhasználó -    
Valóban nagy nevek emlékeztek meg róla. Példának okáért Jessica Alba vagy éppen Ricky Martin. Bár nekem nem volt nagy kedvencem Amy, ettől függetlenül néhány híresség, valóban igazán szépen fogalmazta meg a mondandóját.
2011. július 24. 14:15 #122
Bogszics
Bogszics

Státuszjobbára ártalmatlan
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 915
Csatolások: 439
Azonosító: 143956
Idézet (Bijja0405 @ 2011.07.24. 12:34)
most komolyan csak azokat az elhunyt embereket kell kirakni akik saját hibájukba haltak bele...nem akarsz meghalni? ne drogozz és ne igyál..ennyi!lehet h gonoszvagyok és nemérdekel ne nemsajnálom annyira Amy-t...-.- megint az lesz mint MJ.-nél.meghalt és mindenki utána fogja imádni

Mi az hogy ennyi? Tapasztaltad már a hírnévvel járó árnyoldalt, vagy netán ért egy sérelem, ami után nem, vagy alig bírtál felállni? Nem hinném. Tehát ne szóld le Amyt. A legtöbb ember azért nyúl drogokhoz, mert valamilyen fájdalmat nem tudnak elviselni. Persze ők is hibásak valamilyen szinten. De szerintem inkább sajnálni kéne őket. Abban viszont igazad van, hogy szánalmas, hogy egyesek csak a halála után kezdik ajnározni. Én nem vagyok kifejezett rajongója, de szeretem. Hatalmas veszteség mind az öt előadó a világnak sad.gif Pedig vannak olyan legendák (mondhatnám Slasht vagy Nikki Sixx-et), akik még élnek (és nagyon remélem, hogy még tovább is fognak), de hasonlóan nagy drogosok voltak. Kedves volt ez a részvétnyilvánítás a sztároktól, de a legszebb tényleg Ricky Martiné. Nyugodj békében, Amy :'(
2 felhasználónak tetszik: janet7, tya04
2011. július 24. 14:19 #123
cukorbogyo
cukorbogyo
vampire heart

Státuszamikor nem tudod mit érzel ✓
Hozzászólás: 7692
Csatolások: 953
Azonosító: 143757
Nagyon sajnálom.
2011. július 24. 14:19 #124
Annuu
Annuu
új tag

Státuszdo not judge, that not award
Hozzászólás: 99
Csatolások: 0
Azonosító: 151225
Holly Keller én is pont így vagyok vele, én se nagyon szerettem, de tragikus, hogy a függősége a halálba kergette:( RIP Amy!
2011. július 24. 14:33 #125
Drazséé
Drazséé
visszatérő vendég

Státuszotthon édes otthon:)))
Hozzászólás: 106
Csatolások: 339
Azonosító: 128272
imádtam a hangját smileeee.gif))RIP
2011. július 24. 14:35 #126
- törölt felhasználó -    
Nagyon sajnálom ;( . De a hírrésegektől ez rendes volt .
2011. július 24. 14:35 #127
- törölt felhasználó -    
Ricky tényleg szépen fogalmazott .
2011. július 24. 14:38 #128
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (Bijja0405 @ 2011.07.24. 12:34)
most komolyan csak azokat az elhunyt embereket kell kirakni akik saját hibájukba haltak bele...nem akarsz meghalni? ne drogozz és ne igyál..ennyi!lehet h gonoszvagyok és nemérdekel ne nemsajnálom annyira Amy-t...-.- megint az lesz mint MJ.-nél.meghalt és mindenki utána fogja imádni

Ha szerinted ez ilyen egyszerű, akkor szerintem gondolkodj el. Nem akarok meghalni, ne igyak, ne drogozzak? Szerinted ez így működik? Lehetek én az egészséges élet mintaképe, élhetek úgy, ahogy az a nagykönyvben meg van írva, de lehet, hogy holnap kimegyek az utcára és elb.sz egy villamos. Akkor mire mentem vele? Nem így működik. Nem lehet tudni. Senki nem mondta, hogy csak azokat sajnáljuk, akik "saját hibájukból" haltak meg. Meghalt, sajnáljuk, mert szerettük, vagy egyszerűen csak azért, mert EMBER volt, aki 27 évesen meghalt. Ezzel mi a baj? Ha valaki, aki sokat jelent nekünk balesetben halna meg/halt meg. (mint két hatalmas kedvencem), akkor is sajnálnánk/sajnáljunk. És elárulom neked, hogy a hírességek elég nagy része drogozik és iszik, csak jól titkolják, és nem jártak olyan rosszul, mint Amy. Már leírtam, Amy nem amiatt lett ilyen, mert ő ezt az életet akarta. Nem bírta a nyomást, a médiát, a gonosz embereket. Ebbe menekült. Én sem bírnám. Nem állítom, hogy nem volt hibás, de ez nem ilyen egyszerű dolog, hogy "ő akart drogos lenni és belehalni, ő baja". Bogsziccsal abszolút egyetértek, mindenben. És még annyit hozzátennék, hogy Michael NEM a halála után lett a világ egyik legikonikusabb, legimádottabb énekese. Egész kiskorától kezdve az iparban volt, és MEGŐRÜLTEK érte az emberek, érted? Hisztérikusan viselkedtek a koncertjein, elájultak csak amiatt, mert láthatták, sírtak örömükben, telt házas koncerteket adott sorra, a lemezeladásai mindenkit felülmúltak. Érted? És akkor bizony még nem volt internet, tehát neki nehezebb dolga volt, mint a mai sztároknak. De imádták. Halála előtt is. A 40 éves pályafutása alatt. Az más kérdés, hogy sok birka elhitte a sajtó undorító hazugságait, és így Michael viccek tárgya lett, és sok tudatlan ember szörnyként tekintett rá. De az IGAZI rajongók (akikből igenis rengeteg volt már a halála előtt is), ők mindig is kiálltak mellette. Az más, hogy halála után a sok kis divatmajom tinip.csa divatrajongóvá vált, és ha esetleg előtte gúnyolták, utána rajongónak hívták magukat, de az nem rajongás. Az addig is tartott. Amég szenzáció volt, imádták, aztán lecsengett a halála körüli dolog, és vége. De ha megnézed, így is mennyien imádják már? Ne csináljunk már úgy, mintha halála előtt egy névtelen kis senki lett volna. A világ egyik (ha nem a legimádottabb) legimádottabb, legikonikusabb, legújítóbb énekese volt. Nem egy mai tucatsztár, akiért most rengetegen rajonganak, de nem dolgozott érte semmit, és egyébként a rajongás már nem fog sokáig tartani. Michael ennek a tökéletes ellentéte volt. Úgyhogy elmondom neked, hogy az igazi rajongók (akikből el sem lehet képzelni, hogy mennyi van) nem a halála után jöttek rá, hogy hoppá, volt egy Michael Jackson is. Mert aki a halála után kihasználta a halála körülötti felhajtást, az már azóta el is felejtette. De Michael még mindig annyi rajongóval büszkélkedhet, amennyit sokan elképzelni sem tudnak.
Amyről meg annyit, hogy igazából nekem sem tetszik, hogy akik halála előtt szidták, most úgy csinálnak, mintha szerették volna, DE még mindig jobb, mint akik olyanokat írnak, hogy megérdemelte és nem is sajnálják. Nem hinném, hogy rajongók lennének sokan a halála után. Én legalábbis nem tudnék valakiért csak azért rajongani, mert meghalt. Leírják, hogy nyugodjon békében, oké. Ezzel szerintem nincs semmi gond. Az más kérdés, hogy aki halála előtt gúnyolta, most már szívecskékkel írja ki a nevét, az meg szánalmas. Én halála előtt is szerettem, kedvencek között volt, és majdnem minden ilyen jellegű cikknél megvédtem. Szóval így engem is zavarnak ezek a "divatrajongók", de szerintem itt nem olyan vészes ezeknek a száma, mint pl. Michaelnél volt. Eddig legalábbis.
2 felhasználónak tetszik: Bogszics, tya04
2011. július 24. 14:44 #129
nadorgabor97
nadorgabor97
visszatérő vendég

Státuszjust close your eyes and enjoy the roller coaster that is life :-)
Hozzászólás: 307
Azonosító: 155714
szegény amy sad.gif
igaz alig ismertem és azt se tudom ki az blink.gif
de biztos jól csinálta amit csinált unsure.gif
2011. július 24. 14:53 #130
misssha
misssha
Hozzászólás: 1691
Azonosító: 136913
Bijja0405:
EGYÁLTALÁN (!!!!) nem értek veled egyet.
nagyon nagy téveszmébe vagy, de ez miatt most nem akarok vitatkozni -.-'
2011. július 24. 14:58 #131
minimancsika
minimancsika
új tag

StátuszHey Guys♥
Hozzászólás: 14
Azonosító: 145789
Bijja0405 ez hogy is mondjam..nem olyan könnyű!Honnan tudod ha ki sem próbáltad?Honnan tudod amikor te nem is voltál semmilyen káros anyagnak/szernek függője..Most komolyan..oké,én is elismerem Amy hibáit,de mindenki ember,és én igenis ma sírtam miatta,mert ő tehetséges volt!!!És ő is ember..és inkább azt írnád ki hogy: én nem szerettem,de azért nyugodjon békében vagy valami ilyesmit..hogy lehet egy ember ilyen lekezelő?
1 felhasználónak tetszik: janet7
2011. július 24. 15:00 #132
AryaXD
AryaXD

Státuszどの ひと でも ゆめ が あります。わたし の ゆめ を あなた に あげます。♥
Hozzászólás: 709
Csatolások: 9
Azonosító: 146499
RIP. Amy :"(
2011. július 24. 15:04 #133
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
én igazából úgy vagyok vele,hogy sose szerettem,de a rehab száma az nagyon tetszik a mai napig.én is rossz szemmel néztem például azt,amikor részegen koncertezett,meg ezek,az alapján kissé sajnos meg is ítéltem a személyiséség sajna.hiba volt,belátom,mert azért előbb-utóbb rájöttem utána,hogy ez a viselkedés nem teljes mértékben az ő hibája,hogy ez lett.persze,senki nem mondta neki,hogy igyon és hasonlók,de azért mégiscsak rossz ez.a tehetségét szerintem soha nem kérdőjeleztem meg,nekem inkább csak a viselkeése okozott fejtörést és nem értettem az okát.sajnálom,hogy má nem él,mert mint ember(27 éves,azért az..) azért biztosan veszteség.a mai ennyi idősek vagy fiatalabbak körében is van ilyen probléma,csak sajnos a többség úgy tekint rájuk,mint a zombikra.
2011. július 24. 15:14 #134
kathleen
kathleen

StátuszChange is hard...
Hozzászólás: 544
Csatolások: 55
Azonosító: 73242
R.I.P. Amy, de sajnálatos módon, eddig mindenki tojt rá magasról... most fog jönni az a dolog, ami minden más hírességnél, amikor meghal, hogy egyből felkapják és többet fog keresni holtában... gusztustalan ez a világ. Hirtelen mindenki szereti stb... eddig mindenki szapulta. Ugyanez volt Jacksonnal, Cserhátival és a többivel...
2011. július 24. 15:14 #135
Nixii
Nixii
új tag

StátuszSaranghae. (L)
Hozzászólás: 15
Azonosító: 144160
Ó... :'( RIP. sad.gif
Nagyon tehetséges énekesnő volt, sajnálom, hogy így kellett történnie. sad.gif
2011. július 24. 15:15 #136
- törölt felhasználó -    
Én nem voltam Amy rajongója, de tegnap, amikor meghallottam, hogy meghalt, nem akartam hinni a fülemnek. Nem tudom e3lképzelni, hogy már nem él. Nagyon sajnálom a családját és igazán kedves gesztus volt ez a megemlékezés. smileeee.gifÉS Bijja0405 Én sem értek veled egyet. Igen, lehet, hogy drog függő volt és ivott, de valószínűleg nem azért tette, mert jó bulinak tartotta...
2011. július 24. 15:15 #137
lilla771
lilla771

StátuszCselekedj!! Éld az életed!! :)
Hozzászólás: 637
Csatolások: 22
Azonosító: 135144
hát tényleg . én is ezt kérdeztem először h ez egy beteg vicc?
2011. július 24. 15:16 #138
- törölt felhasználó -    
Bijja0405!
És az téged miért zavar, ha a halála után fogják imádni? Ő bajuk -.-"
Mellesleg a drogról és a piáról nem ilyen könnyű leszokni. Ha az lenne, nem kellenének elvonók sem. Ez ugyanolyan kényszer, mint az evés, v az önhánytatás, a szerencsejátékozás. Leszokni róla nem megy egyik pillanatról a másikra!
(nem, nem élek káros dolgokkal, csak sokat olvasok wink.gif)

A sztároknál ez természetes. Hiszen nyilván többen is ismerték őt, biztos nagyon megrázta őket a hír sad.gif
Kedves tőlük, h megemlékeznek róla! smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Bogszics, janet7
2011. július 24. 15:21 #139
Trinda
Trinda
BFMV
Hozzászólás: 2563
Csatolások: 122
Azonosító: 132827
Ezek valóban nagy nevek!!!
Nagyon sajnálom őket!!!
Szerintem Amy,ha folytatja karrierjét,akkor legenda is lehetett volna!Kár hogy 5 évre visszavonult,vagy nem is tudom.
Fantasztikus hangja volt,bár a függősége miatt nem nagyon szerettem,noo meg azért nem,mert amikor betört az iparba,még kicsi voltam.Nem igazán tudtam,hogy mi a jó,meg mi a nem.De most már tudom,elvesztettünk egy tényleg tehetséges embert,akit szerintem sokan tisztelnek!
Bár én kb 2 héttel ez előtt hallgattam a számait,meg ugye az durva volt,amikor részegen lépett föl.De akkor kezdtem megszeretni.Sajnos Ő már csak a szívemben énekel,már élőben nem láthatom! sad.gif R.I.P. sad.gif
2 felhasználónak tetszik: Bogszics, janet7
2011. július 24. 15:22 #140
HeyCassie
HeyCassie
visszatérő vendég

StátuszA dream you dream alone is only a dream. A dream you dream together is reality.
Hozzászólás: 471
Azonosító: 155936
RIP Amy sad.gif
Az Rékaa én is pont így vagyok..
14 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok