A sztárok is megemlékeznek Amy Winehouse-ról
2011. július 24. 10:44
Szörnyű.Még mindíg nem bírom felfogni Amy halálát... Még mindig sokkos állapotban vagyok.
Kedves volt a sztároktól a sok üzenet. Legjobban Nicki Minaj üzenete fejezi ki az én véleményemet erről a tragédiáról.
R.I.P. Amy
Kedves volt a sztároktól a sok üzenet. Legjobban Nicki Minaj üzenete fejezi ki az én véleményemet erről a tragédiáról.
R.I.P. Amy
2011. július 24. 10:44
|
|
summertündérkevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.01. Hozzászólás: 128 Csatolások: 195 Azonosító: 154397 offline
|
R.I.P Amy, hiányozni fogsz, és egyébként mindig az igazán tehetséges sztárok halnak meg, vagy balesetben, vagy drogozásban, satöbbi... nagyon megdöbbentő ,szomorú és tragikus
:'(
2011. július 24. 10:45
|
|
wikcii_yeahúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.03. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 132535 offline
|
neeeeee :OOOOOOOO
AMY <3333333
RIP :'((
AMY <3333333
RIP :'((
2011. július 24. 10:47
|
|
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline
|
nagy kár értük RIP
2011. július 24. 10:49
|
|
Lucky99Holiday.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.28. Hozzászólás: 1172 Csatolások: 213 Azonosító: 150215 offline
|
Még mindig nem tudom elhinni...Nicki Minaj mintha csak a számból vette ki volna a szót...
Csak olvasom a hírt,és nézek,hogy "Mi vaan???"
Nem voltam nagy rajongója,de azért ez tragikus...
R.I.P.
R.I.P.
2011. július 24. 10:50
Én nagyon-nagyon sajnálom! Nem voltam nagy fan, és nem díjaztam amit tett az elmúlt években, de valami hihetetlen tehetsége volt. Nagyon sajnálom. Nyugodj békében Amy !!!
2011. július 24. 10:53
|
|
orion.annavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.05. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 60019 offline
|
Sajnálom, h meghalt, nagyon tehetséges volt. De saját maga tehet róla. A drog megöl. Aki van olyan hülye, h elkezdi/kipróbálja... magára vessen.
RIP Amy
RIP Amy
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: