Britney Spearst bepereplte korábbi testőre
2011. július 24. 11:14
Ez már szánalmas...Most őszintén: Hogy tudna Britney szexuálisan zaklatni egy testőrt? Akik ugye kb. 2 méteres izomtornyok. Na meg a lelki kár! Kétlem, hogy attól valaki lelki károkat szenvedne el, mert valaki nem fürdik meg stb... Ez hülyeség! Max csak undor, de semmiképp sem lelki kár. Csak a pénz kell neki!
2011. július 24. 11:17
ezeket azért "eltudom képzelni Britney-ről", de nemhinném hogy a saját testőrét "megszexuálta" volna xD
2011. július 24. 11:24
lelki károkat szenvedett? persze.. csak a pénz kell neki és,hogy lejárassa Britneyt amikor már végre jól érzi magát.
2011. július 24. 11:27
|
|
Demiley00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 150025 offline
|
Na persze...Ha hallottam volna a testőr szájából a fenti mondatot...Ott helyben kiröhögtem volna....Depis lett attól hogy Briney nem fürdik ?!xDDD.Ember ilyen röhejes dolgot még életemben nem hallottam!!!XD
Na meg ez a pasas teljesen el van szállva magától, 10 millió dollát?????Adnák neki 10 millió seggbe rúgást -.-"
Na meg ez a pasas teljesen el van szállva magától, 10 millió dollát?????Adnák neki 10 millió seggbe rúgást -.-"
2011. július 24. 11:44
Ezt nem nagyon tudom elhinni.
Mennyi ilyen ügy volt már... Pénz, Pénz.
2011. július 24. 11:53
|
|
elistar.smilevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.04. Hozzászólás: 119 Csatolások: 3 Azonosító: 154610 offline
|
panka10.03 én is egyetértek.
2011. július 24. 12:27
ilyenekért is be lehet perelni valakit? WTF!? Nem vagyok egy Britney rajongó, sőt, de ez szerintem is nevetséges. Hogy néz már ki hogy egy 60 kg-os NŐ, zaklat egy kb. 120 kg, TESTŐRT? ez csak nekem ilyen irracionális?
2011. július 24. 12:28
Hát istenem.emberből van.és az emberek csinálnak ilyen dolgokat......
2011. július 24. 12:40
|
|
Zsuviii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.24. Hozzászólás: 1386 Csatolások: 51 Azonosító: 110782 offline
|
ikszddéé..
Álmatlanság, mert valaki nem fürdött meg, és mert szellentett. A cigánysoron már meghalt volna a testőr, aki arra van kiképezve, h megvédje bármi áron az ügyfelét..Ráadásul a védelem számára annyit jelent, hogy pereli a csajt? Na...És pár szellentés meg kibontatlan haj miatt lelki trauma érte?! Ez gááz.
Lehet, h drogozott, de akkor se érne trauma szerintem egy nagy testőrt, aki akkora mint a medve..2 méteres izompacsirta, aki gondolom súrolja a 100 kilót.Biztosan Britney kényszerítette 18-as dolgokra, mi?! Na ezt nem veszem be!
Álmatlanság, mert valaki nem fürdött meg, és mert szellentett. A cigánysoron már meghalt volna a testőr, aki arra van kiképezve, h megvédje bármi áron az ügyfelét..Ráadásul a védelem számára annyit jelent, hogy pereli a csajt? Na...És pár szellentés meg kibontatlan haj miatt lelki trauma érte?! Ez gááz.
Lehet, h drogozott, de akkor se érne trauma szerintem egy nagy testőrt, aki akkora mint a medve..2 méteres izompacsirta, aki gondolom súrolja a 100 kilót.Biztosan Britney kényszerítette 18-as dolgokra, mi?! Na ezt nem veszem be!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: