Leighton Meester édesanyjával pereskedik
2011. július 24. 17:18
Idézet (Mia @ 2011.07.24. 16:37)
Gyönyörű, hogy egy "anya" a lányán élősködik, és azt a pénzt, amit a beteg gyerekére kellene költenie, hajhosszabbításra fordítja. Meg mi ez, hogy Leightonnak kellene gondoskodnia róla, mert ő munkanélküli? Menj el dolgozni b@szod... Úristen.
szebben én sem mondhattam volna.
2011. július 24. 19:16
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
Hát ez az anya nem normális basszus. Az nem zavarja, hogy a saját gyereke beteg, hanem inkább törődik azzal, hogy nem elég tökéletes a külseje?
Amúgy meg nem Leighton dolga lenne ellátni egy ilyen nőt, mert egyrészt attól mert még a lánya sikeres, ő is ugyanúgy dolgozhat mint a többi ember, másrészt pedig ha a legnagyobb gondja a hajhosszabbítás, akkor azt a pénzt neki kéne előteremtenie! És szerintem Leigh igenis jól tette hogy beperelte, mert ez már kicsit sok!
Amúgy meg nem Leighton dolga lenne ellátni egy ilyen nőt, mert egyrészt attól mert még a lánya sikeres, ő is ugyanúgy dolgozhat mint a többi ember, másrészt pedig ha a legnagyobb gondja a hajhosszabbítás, akkor azt a pénzt neki kéne előteremtenie! És szerintem Leigh igenis jól tette hogy beperelte, mert ez már kicsit sok!
2011. július 24. 23:03
|
|
Fruzsmavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 111 Csatolások: 14 Azonosító: 133900 offline
|
Pár emberke,vagy anyuka csak magára gondol,és nem arra hogy a gyerekét ellássa hanem inkább magára költi azt a sok pénzt..
Ez a mai világ,mit vártunk?
Főleg hogy még egy híresség anyukája,attól függetlenül ugyan olyan anya mint a többi...
Ez a mai világ,mit vártunk?
Főleg hogy még egy híresség anyukája,attól függetlenül ugyan olyan anya mint a többi...
2011. július 29. 17:57
Úristen.
Ezt nem lehetne megbeszélni? Anya a lányát, lánya az anyát perli be... Gratula.
Kapcsolódó sztárok
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.

0 felhasználónak tetszik: