Leighton Meester édesanyjával pereskedik
2011. július 23. 22:57
|
|
wendy0402visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.14. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 138664 offline
|
Gratulálok!Constancenek valami baj lehet az agyával az fix.Ahelyett,hogy a beteg gyerekáre költené plasztikázat,hajhosszabítást csinál?Szegény fiú.Havonta másfél millió nem kevés pénz.Képes beperelni a lányát.Ez már vicc.
2011. július 23. 23:18
|
|
szabinaa98c |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 636 Csatolások: 34 Azonosító: 143007 offline
|
én eddig úgy tudtam hogy az anya támogatja a gyermekét!
Ez alatt nem csak a pénzt értem!!
2011. július 23. 23:24
Rémes, hogy milyen emberek vannak mindjárt elkap a hányinger ..
2011. július 23. 23:34
Ez elképesztő, a saját fia elől vette el a pénzt. Milyen anya az ilyen? De most komolyan? A beteg fia kevésbé fontos, mint a hülye plasztikai műtétek. Gratulálok hozzá. Leightonnak pedig igaza van.
2011. július 23. 23:43
Jesszusom! Ez most komoly? A fia elől veszi el a pénzt, amire neki nagyon is szüksége lenne, RÁADÁSUL bepereli a saját lányát, mert nem fizeti neki tovább a szépészeti hülyeségeit? És elvárja a lányától, hogy eltartsa? Mert persze, oké, híres, sok pénze van, na de amit ez a nő csinál már pofátlanság...munkanélküli, végülis minek, az "ostoba" lánya majd fizet neki mindent...?!
2011. július 24. 00:04
Az anyja akarja még beperelni hogy Leighton nem ad neki pénzt, mert elb*****???
Hát most örülök hogy nincs ilyen anyám.
2011. július 24. 01:08
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Ilyenkor sajnálom azt akinek ilyen anyja van. Hogy képes egy anyuka ilyet tenni, amikor nyilvánvaló, hogy az egyik gyermekének nagyobb szüksége van rá, mint neki a hajhosszabbításra. El nem tudom képzelni, hogy képes valaki ezt tenni a saját gyerekével.
2011. július 24. 01:29
|
|
minamartinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.01. Hozzászólás: 483 Csatolások: 177 Azonosító: 113676 offline
|
Itt a példa hogy még a sztároknak sincs tökéletes családjuk,de ez azért már nagyon durva hogy a saját fiától veszi el a pénzt azért hogy ő kevésbé érezze a kapuzárási pánikot.
2011. július 24. 07:45
Igen,ebben egyetértek.Jól is teszi.Mert az anya munkanélküli,de szépészeti cikkekre persze van elegendő pénze.Másrészt: egy gyerek csak fontosabb nem?
2011. július 24. 09:03
Én imádom Leighton. De az anyja ... elvenni a beteg fiának szánt pénzt?
2011. július 24. 09:38
szép anya lehet ha a saját gyerekének szánt pénzt költi el amikor Leighton jó szándékúan felajánlja.. és még neki áll feljebb
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: