Leighton Meester édesanyjával pereskedik
2011. július 23. 20:32
|
|
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2000 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline
|
Ez... Jól is tette Leigh, hogy beperelte.. Normális az ilyen anya?! Habár olvastam, hogy akkor is börtönben volt, amikor Leighton született... És a saját fiától elveszi a pénzt? Keressen munkát! Vagy oké, éljen a lánya pénzéből, vegyen kaját, de plasztika? És azért havi 7500 dollár nem kis pénz...
2011. július 23. 20:35
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
ez kész röhej... hát milyen anya ez?
2011. július 23. 20:35
|
|
liltoria™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 1761 Csatolások: 2777 Azonosító: 135587 offline
|
A saját gyerekétől veszi el a pénzt? Normális ez a nő?! Én a helyébe annak örülnék, hogy a lánya ad pént, és Leigton nem kér érte semmit cserébe.
És ez mi? Örüljön neki, hogy ilyen természet mellett, kap pénzt. És ahelyett, hogy különböző sz_rságokra elköltené a pénzt, a fiát gyógyítattná meg.
Idézet
Constance a vádakat nem cáfolta, ám azt állította, volt egy szóbeli megállapodása lányával, miszerint élete végéig havi támogatásban részesíti, hiszen jelenleg is munkanélküli.
És ez mi? Örüljön neki, hogy ilyen természet mellett, kap pénzt. És ahelyett, hogy különböző sz_rságokra elköltené a pénzt, a fiát gyógyítattná meg.
2011. július 23. 20:36
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Az ilyenre én valahogy nem használnám az anya szót.A saját fiának szűksége lenne a pénzre ehelyett inkább jelentéktelen beavatkozásokra költi a nem is kevés pénzt.Teljesen megértem,hogy beperelte.
2011. július 23. 20:37
|
|
littlecartervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 230 Csatolások: 2 Azonosító: 147420 offline
|
remélem Leigh nyeri a pert..
2011. július 23. 20:38
Idézet (nemááár @ 2011.07.23. 20:29)
Borzasztó mikor egy gyereket ilyen ostoba emberek nevelnek. Én a helyében még a kisöcsi felügyeleti jogát is megvonnám tőle.
Helyes tőle, hogy fellázad ezellen!
Teljes mértékben egyetértek! Szánalmas az ilyen szülő, legyen apuka vagy anyuka, akinél nem a gyermeke az első, az minek vállal gyereket? O.o
Helyes tőle, hogy fellázad ezellen!
Én nem szeretem a gyerekeket, nem is tervezem, hogy lesz valaha is, és szerintem, inkább legyek ilyen, mint hogy legyen gyermekem és magamat előrébb helyezzem, mint őt...
Szegény Leighton... :/
2011. július 23. 20:38
|
|
Claudiiadirectioner ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 371 Azonosító: 144535 offline
|
milyen anya az ilyen'? ahelyett hogy a beteg gyerekére költötte volna a pénzt magát cicomázta' :@ el tudom képzelni mennyit foglalkozhat szegény gyerekkel :|
2011. július 23. 20:39
|
|
Ne3avisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.04. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 135662 offline
|
Hihetetlen az ilyen anya. A lánya tartja őt el, mert nem képes munkát vállalni, és még neki áll feljebb. örülhetne, hogy Leighton pénz küld havonta, megjegyezném nem kis összeget, és azt is ilyen hülyeségekre költi. Hajhosszabbítás, plasztika? Van egy gyereke, akinek szüksége van orvosi ellátásra. Nőljön már fel!!! Leight meg jól tette.
2011. július 23. 20:42
|
|
Potyidanon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 153097 offline
|
Ez milyen már?!legjobb lenne,ha Leighton magához venné az öccsét.sajnos nem sokat tudna foglalkozni vele a munkája miatt,de legalább el lenne látva rendesen!teljesen egyet értem az előttem szólókkal.
2011. július 23. 20:49
Rossz lehet hogy ilyen anyukája van..hogy lehet valaki ilyen a saját lányával?
2011. július 23. 20:58
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
Milyen undorító az anyja viselkedése!
Nagyon sajnálom Leightont és az öccsét, hogy ilyen anyával kellett felnőniük. Jajj szegénykék! Nagyon remélem, hogy Leighton nyeri a pert és még az öccsét is elveszik az anyjától.
Nagyon sajnálom Leightont és az öccsét, hogy ilyen anyával kellett felnőniük. Jajj szegénykék! Nagyon remélem, hogy Leighton nyeri a pert és még az öccsét is elveszik az anyjától.
2011. július 23. 21:00
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Szóbeli megállapodás? Ez vicces. Kb olyan, mintha meg sem történt volna, semmi sem bizonyítja, hogy megtörtént. Nem lehet valami okos asszony az anyja, ha egy szóbeli megállapodás be nem tartására alapozta a pert.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: