Elhunyt Amy Winehouse
2011. július 23. 19:12
Amikor erre a cikkre rákattintottam, még nem is annyira hittem el, de miután elolvastam... Ez most lesokkolt. Nyugodjon békében!
Úristen amikor meghallottam dobtam egy hátast. Nyugodjon békében!
|
|
Norczi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 590 Csatolások: 230 Azonosító: 130617 offline
|
Most ledöbbentem:(Igaz sok problémája volt, de a hangja fantasztikus és egyedi volt, nem gondoltam volna...most...huhh Amy, R.I.P
Ám aki még most is támadja és a drogproblémáiról karattyol gondoljon arra,hogy ő is érzett, és most a családja és baráti köre siratja....
Ám aki még most is támadja és a drogproblémáiról karattyol gondoljon arra,hogy ő is érzett, és most a családja és baráti köre siratja....
2011. július 23. 19:13
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
omg úristen pont most hallom a rádióban is!!!! ez nagyon durva...R.I.P. szegény..fiatal volt és tehetséges
2011. július 23. 19:13
|
|
Emm01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.23. Hozzászólás: 250 Csatolások: 0 Azonosító: 151623 offline
|
OMG hát ez tényleg egy váratlan hír volt számomra is nem rég még olyan hírek voltak hogy részegen koncertezett,meg lemondta a sziget fesztiválon való fellépését,dehogy meghalt?! Mondjuk,igen valószínű hogy a drogok miatt lehetett a hirtelen halála,27 évesen elvesztette életét.
Nyugodj Békében,Amy Winehouse!
Nyugodj Békében,Amy Winehouse!
2011. július 23. 19:14
Úristen! Amikor megláttam a címet, azt hittem, valami új klip kedvéért vagy neadjisten egy filmben vagy sorozatban hal meg, szerep kedvéért, de sajnos nem. Sosem kedveltem, és nekem a hangja sem tetszik kifejezetten, de sosem kívántam volna a halálát. Mindenesetre nyugodjon békében!
U.i.: Tudom, halottról jót vagy semmit, és kérlek ne kövezzetek meg, de én azt hittem, volt már vagy 42 éves
U.i.: Tudom, halottról jót vagy semmit, és kérlek ne kövezzetek meg, de én azt hittem, volt már vagy 42 éves
|
|
Bonnie_Wrightvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.31. Hozzászólás: 208 Csatolások: 318 Azonosító: 119035 offline
|
Húha...Ez most kicsit gyors. Hát Nyugodjon békében.
|
|
Tengerimoszatúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.10. Hozzászólás: 16 Csatolások: 2 Azonosító: 119909 offline
|
nagyon szeretem a számait, különleges hangja volt. Nyugodjon békében :/
|
|
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline
|
Nem kedveltem, de ez most teljesen ledöbbentett
Nyugodjék békében
1 felhasználónak tetszik:
Bogszics
2011. július 23. 19:15
Nem tudom hogy ki ő.Egyébként tényleg nem kelltett volna szétdrogoznia és szétinnia magát.De azért nyugodjon békében
2011. július 23. 19:15
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Úristen, ez tényleg lesokkolt
A számait is szerettem, nagyon tehetséges nő volt, csak kár hogy így elrontotta magát, mibe hogy a drogoktól halt meg 
De nem fogjuk elfelejteni az biztos...R.I.P Amy
De nem fogjuk elfelejteni az biztos...R.I.P Amy
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.