Nyugodjék békében.
Elhunyt Amy Winehouse
2011. július 23. 19:08
Sok problémája volt a drogok miatt, de remek énekesnő volt, igazán szép, egyedi hanggal.
Nyugodjék békében.
Nyugodjék békében.
2011. július 23. 19:09
|
|
alcoholicillusionúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 156196 offline
|
Sajnálom, mert tehetséges énekesnő volt, viszont... ez várható volt. Drog és alkohol problémái voltak már nagyon régen, és én sejtettem, hogy ez lesz a vége. De nem gondoltam, hogy ilyen hamar o.o Szóval sokkolt kicsit, még ha lehetett is rá számítani, hogy ez lesz a következménye. R.I.P.
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
|
|
Mirtill.Demi98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 160 Csatolások: 3 Azonosító: 153592 offline
|
hát én nem nagyon tudom ki ez a nő de csak kicsit sajnálom mert hát drogozott és magának csinálta de azért nyugodjon békében-!
Amikor megláttam a hírt ledöbbentett, de sajnos nem lepett meg túlzottan... Nyugodjon békében.
|
|
viviennxdvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 109 Csatolások: 0 Azonosító: 138211 offline
|
hülye vagyok, ha ez nem lep meg? végül is ő volt függő, lehet, hogy ez okozta a dolgot... sose szerettem, és most se érzem ramatyul magam miatta, kicsit sem. lehet, hogy hülye vagyok, de ez van nem tudok mit mondani.
Sally Sparrow : detto... am bírom a Sparrow nevedet XD
Sally Sparrow : detto... am bírom a Sparrow nevedet XD
2011. július 23. 19:10
R.I.P.
Jöhettek azzal, hogy szétdrogozta magát, de ezt senki sem érdemli meg! Nagyon fiatal volt és tehetséges....
Jöhettek azzal, hogy szétdrogozta magát, de ezt senki sem érdemli meg! Nagyon fiatal volt és tehetséges....
Úristen, amikor megláttam a címet akkor reakcióm azt volt, hogy legyen csak valami tréfaszerű valami, féltem megnyitni és elolvasni a cikket, és jól éreztem h nem tréfa lesz :/ Annak ellenére, hogy már nem nagy kedvencem kimondhatatlanul sajnálom, hiszen régen a n1 énekesnőm volt. Rengeteg jó dalt/klipet adott a világnak, és akármilyen volt a természete/magánélete, akkor is meghatározó munkásságot végzett a zeneiparban.
Nyugodj békében, Amy Winehouse!
Nyugodj békében, Amy Winehouse!
|
|
Gordonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.21. Hozzászólás: 200 Csatolások: 11 Azonosító: 485 offline
|
Ez várható volt! Így nem lehet hosszú távon élni. Sajnálom e..igazából nem,hisz mindene adott volt ahhoz,hogy boldog ,és sikeres élete legyen. Nem tudott élni vele,szétitta,drogozta az agyát is!
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
én még most sem tértem magamhoz. itt bőgök egymagamban. basszamegBASSZA?EGBASSZA?EG!!!
2011. július 23. 19:11
|
|
Barbygirl95'M'aime pour qui je suis..." :) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 2421 Azonosító: 130850 offline
|
Úristen!!
Nyugodjon Békében!!
amikor a híradóba hallottam h egy brit énekesnő meghalt és még nem mondtak nevet akkor már görcsbe rándult mindenem.amikor kimondták nem tudtam h mit monsjak.nyugodjon békében.
|
|
belieber11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.30. Hozzászólás: 488 Csatolások: 19 Azonosító: 151974 offline
|
nyugodj békében
Milyen furcsa hogy nemrég arról volt hír hogy kifutyulték a koncertről meg ilyenek ... most meg arról hogy meghalt , mindenesetre sajnálom
Milyen furcsa hogy nemrég arról volt hír hogy kifutyulték a koncertről meg ilyenek ... most meg arról hogy meghalt , mindenesetre sajnálom
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.