Nagyon Sajnálom AMYT hogy a sok drog megölte!
Nyugodj Békében Amy Winehouse!
Elhunyt Amy Winehouse
2011. július 28. 11:14
2011. július 28. 11:53
|
teenstarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.26. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 156572 offline
|
En nem hallgattam a szamait, de a hangjat mar hallottam lattam a egy klipjet, de csak miutan meghalt. Nagyon jo volt a hangja es tehetseges! Nagyon sajnalom, hogy meghalt, de aki azt mongja, hogy hulye volt, hogy drogozott az teved persze nem volt okos dontes, de szerintem, ha valaki kiprobalna, hogy milyen az, ha nincs magan eleted sehovase tudsz menni ugy, hogy ne kovetnenek, borzaszto lehet! A sztarsagnak nem csak jo oldalai vannak, hogy gazdag vagy meg hires esmindenki szeret, bizony a sztarsagba bele lehet orulni. Nagyon sajnalom, hogy meghalt!
Nyugodj bekeben AMY!
Nyugodj bekeben AMY!
2011. július 28. 13:38
|
|
domi0317visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.05. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 113913 offline
|
Elsem tudom mondani,hogy mennyire sajnálom. Nagyszerű énekesnő volt. Sajnálom,hogy a drog és az alkohol tette tönkre. De lehet,hogy pont ettől volt ő aki ?! Ezt nem lehet tudni.. De minden esetre sokkolt a hír,hogy meghalt és őszinte részvétem minden hozzátartozónak és nyugodjék békében. R.I.P Amy ♥
2011. július 28. 15:00
|
|
Ezel-Eysantúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 150966 offline
|
Hát én nem sajnálom őt annyirí mert magának csinálta!Így jár az aki annyit drogozik mint ő!!
2011. július 28. 17:02
|
|
VicaUnaMileyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.04. Hozzászólás: 310 Csatolások: 1 Azonosító: 146608 offline
|
R.I.P. Amy!
2011. július 28. 21:49
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
Nyugodj békében, Amy! igazán tehetséges volt.
2011. július 29. 12:07
Amikor meghallottam, azt hittem, hogy ez nem igaz.
Csak bámultam magam elé,tudtam elhinni, hogy ez igaz.
2011. július 29. 12:08
Tud valaki felmutatni olyan bizonyítékot hogy a drog vitte el? Mert én nem hiszem.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: