Elhunyt Amy Winehouse
2011. július 26. 12:00
|
|
kolonicskrisztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.26. Hozzászólás: 205 Csatolások: 0 Azonosító: 153921 offline
|
sajnálom meg minden, de manapság már mindenki egyszer meghal. Szerintem nem kéne olyan nagy dobra verni, mert én is meg mindenki meg fog sajnos egyszer halni. De ettől függetlenül sajnálom.
2011. július 26. 12:00
|
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 offline
|
Idézet (Holly Keller @ 2011.07.25. 15:41)
Csak találgatsz te is, mint mindenki más, hogy mi lehetett halálának oka. Elképzelhető, hogy droggal adagolta magát túl, de az is lehet, hogy öngyilkos szeretett volna lenni. De szerintem egy gyilkosság sem kizárt, úgy ahogy MJ esetében. Hiszen perelik vagy perelték az orvosát, aki állítólag szándékosan adagolta őt túl gyógyszerrel. Úgy gondolom, amíg nem hoznak nyilvánosságra egy hivatalos boncolási jegyzőkönyvet, addig felesleges kitalálgatni a dolgokat. Amy anyja azt nyilatkozta, hogy szerinte a drogok végeztek vele, de a neten több sztorit is lehet hallani ilyen-olyan formában. Elképzelhető, hogy még az orvosok és a patológusok sem tudják teljesen megmondani. Akármi miatt is halt meg, a drog és az alkohol nagy szerepet játszott benne. Hiszen a drogok visszafordíthatatlan belső szervi károsodást tudnak okozni, a máját meg alapból tönkre vágta az alkohollal. Bármi lehetett a halálának oka. Az pedig, hogy ki a felelős, azon lehetne vitatkozni. Talán a felelőtlen szülők, barátok? Vagy a média? Esetleg ő maga? Szerintem ezek mind felelősek voltak a haláláért. Abban igazad van, nem figyeltek rá oda kellőképpen, de úgy gondolom egy huszonévesre már kevesebbet figyel a szülő, mint a te esetedben, aki 10-14 év között van. Szerencséd van, mert a szüleid, akkor nagyon figyelnek rád, ami a mai világban igen csak elenyésző tulajdonság. Egyébként nem tudom, hogy honnan veszed azt, hogy más nem élt át ilyet. Én nem szenvedtem mániákus depresszióban, de jó magam is beleestem egy ilyesmibe, amikor az egész életem pokollá vált és nem igazán akartam élni. Mások is ugyanúgy átélik ezt, csak én megráztam magamat és találtam egy olyan elfoglaltságot (konkrétan a regény írást), ami segített kilábalni a helyzetből. Mindenkinek vannak problémái, én is depresszióféleségbe estem még régebben, mert semmi sem jött össze. Kihasználtak, átvertek, családi gondok stb. Semmi sem lehetetlen, csak akarni kell. Én pedig nem nyúltam sem alkoholhoz, sem droghoz. Miért? Mert tudtam már akkor is, hogy ezek az élvezeti szerek nem oldják meg a problémáimat. Amy valóban gyenge volt és bár ez is csak egy hipotézis, de szerintem ő sem tudott megbirkózni a hírnévvel és a nyitott élettel. Nem tudhatjuk, hogy mi játszódott le benne, még te sem tudhatod, mert emberek vagyunk és te nem Amy vagy. Bármi miatt is kezdett el drogozni, bármi miatt is halt meg, szerintem soha sem fogjuk megtudni. Találgathatunk és kitalálhatunk bármit, de ezek mind csak hipotézisek sorozata lesz, és nem a valódi igazság.
Nem találgatok tudom! De én itt felyeztem be, mert tudom amit tudok és ha senki se hisz nekem akkor hiába írhatom le 1000X akkor is ugyanaz lesz a helyzet.
És igenis lehet figyelni egy huszonévesre is. Példa erre Lady GaGa.
2011. július 26. 12:27
|
|
Mrs.Cullenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.14. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 155455 offline
|
2011. július 26. 12:45
|
|
Misike141visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 143270 offline
|
Alkoholt meg háromfajta különböző drogott fogyasztott?!Mit ért azzal hogy híres volt, ha 27 évesen meghal?Bárcsak jobban megbecsülte volna az életet, gratula neki :@
2011. július 26. 13:17
Én meg azt nem hiszem el, hogy azon van a vita, hogy megérdemelte-e vagy nem, jó énekes volt-e vagy nem. Kérem szépen, ha valaki alkoholhoz vagy droghoz nyúl, az a gyengeség jele, ha az illető ráadásul híres is, akkor a média is okozhatja ezt a gyengeséget. Amy karrierjét én évek óta figyelem, és Mo-ra elég későn érkezett, híres, pedig a szülőhazájában már 2006-ban is sokat cikkeztek róla és egyik sem aról szólt, hogy így meg úgy iszik vagy drogozik. Lényeg a lényegben, hogy a gyengeség nem ok a halálra. Ha valaki akarva kárt tesz a másikban vagy egy állatban, akkor más a helyzet de ő egy gyenge nő volt, aki nem tudott leszokni. Ahhoz képest, hogy a mostani sztároknak milyen hangja van, Amy-nek igen is volt, ha nem is a legjobb énekesnő ...
Nem sorolom a kedvenceim közé és a dalait sem szeretem, nem védeni akarom, de ha meghalt, ne arról beszélgessünk már, hogy hogy nézett ki. Tényleg nem a legszebb, főleg nem a lesifotós képeken, de egy igaz sztárral kevesebb lett, pedig olyanból sajnos nincs sok. Ez veszteség, hány olyan fiatal, kis tizenéves 'énekes' van vagy 'öregmotoros' énekes, aki x y éve drogozik és mégis él? Hány olyan ember van még, aki mást ölt meg, drogozott és még mindig él?
Nem sorolom a kedvenceim közé és a dalait sem szeretem, nem védeni akarom, de ha meghalt, ne arról beszélgessünk már, hogy hogy nézett ki. Tényleg nem a legszebb, főleg nem a lesifotós képeken, de egy igaz sztárral kevesebb lett, pedig olyanból sajnos nincs sok. Ez veszteség, hány olyan fiatal, kis tizenéves 'énekes' van vagy 'öregmotoros' énekes, aki x y éve drogozik és mégis él? Hány olyan ember van még, aki mást ölt meg, drogozott és még mindig él?
2011. július 26. 14:08
|
|
Legolas1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 363 Csatolások: 0 Azonosító: 125883 offline
|
2011. július 26. 14:26
|
|
rock-ladyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.12. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 155181 offline
|
Nagyon sajnálom, hogy meghalt.
Igazán tehetséges volt. Egy nagy énekesnő. Még nagyon fiatal volt. Bár lehetett volna segíteni rajta, hogy sokáig élhessen! Eddig is rengeteget tett le az asztalra és ezután is nagy sikereket érhetett volna el.
Nyugodj békében Amy!
<3
2011. július 26. 15:28
|
|
lady gaga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 565 Csatolások: 0 Azonosító: 126318 offline
|
sajnos
2011. július 26. 19:53
|
|
manócska98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 629 Csatolások: 48 Azonosító: 143398 offline
|
Sajnálom! de saját magát tette tönkre
2011. július 26. 21:00
|
|
Renesmee00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 241 Csatolások: 50 Azonosító: 149194 offline
|
Sajnálom én is de nem történt volna mindez ha nem alkoholizált és drogozott volna!
2011. július 26. 22:34
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
R.I.P Amy!
2011. július 26. 22:43
|
|
selena gomez 1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 130627 offline
|
Részvétem...de ha ilyen hülye volt akkor meg is érdemli...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.

0 felhasználónak tetszik: