Starity

Elhunyt Amy Winehouse

40 oldal 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. július 25. 12:48 #661
timcsi123
timcsi123
visszatérő vendég

StátuszKlaus <33333
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 125
Csatolások: 10
Azonosító: 156422
sad.gif
2011. július 25. 12:50 #662
Rainbow97
Rainbow97
új tag
Hozzászólás: 24
Csatolások: 0
Azonosító: 154376
R.I.P.sad.gif
2011. július 25. 12:51 #663
Fanny1227
Fanny1227
visszatérő vendég

StátuszVad Szív <3<3<3(L):$:$ IMÁDOM!:)
Hozzászólás: 159
Azonosító: 142776
(szegény...nyugodj békében:'(
2011. július 25. 13:00 #664
Orsi.Miley26
Orsi.Miley26
visszatérő vendég

StátuszNem vagyok több bárkinél,de tudom,h átlagos sem vagyok,hiszen senki sem az...
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 255
Azonosító: 153301
katica_1995:igen,ez igy van...
2011. július 25. 14:23 #665
lola17447
lola17447
új tag
    Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 38
Azonosító: 156202
Én sajnálom és dühös is vagyok Amy-re mert mindig mindenhonnan van kiút csak akaraterő kell hozzá és a szülei is figyelhettek volna rá és a barátai együtt tuti meg tudták volna menteni őt! Nem hallgatam a számait de azért megrázott a halálhíre! Nyugodj Békében Amy!
2011. július 25. 14:38 #666
- törölt felhasználó -    
ÚÚÚÚÚÚúh de nem szeretem ha valaki meghal O_O akkor mindig hiányérzetem van O_O
2011. július 25. 14:41 #667
kovicseni14
kovicseni14
visszatérő vendég

StátuszThe Vampire Diaries!!♥ Nagyon várom már #4.évad♥♥
Hozzászólás: 270
Azonosító: 141922
Nyugodjon békében RIP. De ez sajnos... Az ő hibája volt.
2011. július 25. 14:56 #668
- törölt felhasználó -    
Idézet (evelin0623 @ 2011.07.25. 11:53)
tudom mit élt át, hiszen ő is mániás depresszióval küzdött mint én, de ez az évek folyamán 1-re rosszabb lett. a pia és a dorogok csak súlyosbítottak a betegségén. ahogy tudom nem is suedett rá gyógyszert vagy ha szedett is abbbahagyta. 
én nemigen ismertem, mint előadót, csak mint egy drogfüggő, alkoholista ku**vát. ne essetek nekem, mert ez a saját és mások véleményének szüleménye az agyamban. azonkívül utáltam, h összehasonlítják GaGával.
2 album? ezt nevezitek ti tehetségnek??? nem tett ő le semmit az asztalra! 10 év múlva el is felejtjük, h valaha létezett!
a halálának híre nem rázott meg. számítottam rá, h ilyen életmóddal és a mániás depresszióval nem viszi még sokáig.
1ébként ez az egész elkerülhető lett volna ha figyelnek rá. legalább a szülei megtehették volna!
ez az én személyes véleményem nem kell érte leb***ni. és bocsánat a csúnya beszédért csak tudok amit tudok, ilyen a mániás depresszoó.

Én sem voltam oda Amyért, sőt én egyáltalán nem szerettem. Mint ahogyan leírtam az itteni hozzászólásomban, valahogy a stílusa túlságosan elvont volt számomra. Persze a Rehabot hallottam egy párszor a rádiókban, később meghallgattam a többi számát, de rájöttem, hogy nem igazán tetszik. Igaz, valóban csak annyit ismerhettünk meg belőle, amennyit ő mutatott, vagy amennyit a média lecikkezett róla. És valóban brutálisan negatívan állították be, elképzelhető, hogy sokan ezért sem szerettétek vagy éppen szeretitek. De azt el kell ismerni, és én magam is elismerem, hogy hihetetlen tehetsége volt és baromi jó hangja. Attól, mert csinált két albumot, az nem jelenti, hogy tehetségtelen volt. Vagy ezt csak én gondolom így?! A ti agyonsztárolt kedvenceitek 10 albuma sem érhet fel Amy két albumához. Neki nem volt szüksége hangfeljavító szoftverekre, mert tudott énekelni, de látom nem igazán néz itt senki sem live fellépést, pedig érdemes lenne. Amytől tegnap vagy tegnap előtt néztem élő fellépést, mert kíváncsi voltam rá. És meg kell mondjam, ugyanazt adta vissza, mint amit a stúdiókban felvett dalokban lehet hallani. Nem nyekergett valami harmatgyengét, hanem még saját magát is képes volt leénekelni a színpadon. Tény, nekem sem volt a kedvencem, de azt elismerem, hogy nagyon tehetséges énekesnő volt. Sokan fognak rá emlékezni még 10 év múlva, úgy ahogy Aaliyah-ra, bár ő kettő helyett, három albumot adott ki. 2001-ben esett áldozatául egy repülőgép szerencsétlenségnek, mégis tudják az emberek, hogy ki ő és hallgatják. Persze nem vitatom, hogy ilyen fiatalon mániás depresszióban szenvedtél, hiszen akármi történhetett veled, de én is úgy gondolom, hogy még te sem tudhatod, hogy mi zajlott le ebben az énekesnőben. Én azt a véleményt vallom, hogyha nagyon akart volna, akkor rendbe tudta volna hozni az életét, hiszen sokan ajánlották fel neki a segítséget, de ő nem fogadta el. Maga alatt vágta a fát, és részben ő tehet arról, hogy ennyire lecsúszott. Sajnálom, mert hát ember volt, de mégis önmaga juttatta oda magát, ahol most van. Tehetett volna azért, hogy ez a történet ne így végződjön, ezzel egyetértek veled. De az nonszensz, hogy tehetségtelennek tartod.
2 felhasználónak tetszik: Bogszics, janet7
2011. július 25. 15:24 #669
- törölt felhasználó -    
Nem voltam nagy rajongója, ma hallottam hogy meghalt. Azért sajnálom, de hülye volt mégha szomorú és depressziós is volt, hülye volt hogy drogozott. Azért Nyugodjon békében.
2011. július 25. 15:25 #670
evelin0623
evelin0623
Isααĉ

StátuszThe Vampire Diaries Mánia**
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 1057
Csatolások: 122
Azonosító: 147866
Idézet (Holly Keller @ 2011.07.25. 14:56)
Én sem voltam oda Amyért, sőt én egyáltalán nem szerettem. Mint ahogyan leírtam az itteni hozzászólásomban, valahogy a stílusa túlságosan elvont volt számomra. Persze a Rehabot hallottam egy párszor a rádiókban, később meghallgattam a többi számát, de rájöttem, hogy nem igazán tetszik. Igaz, valóban csak annyit ismerhettünk meg belőle, amennyit ő mutatott, vagy amennyit a média lecikkezett róla. És valóban brutálisan negatívan állították be, elképzelhető, hogy sokan ezért sem szerettétek vagy éppen szeretitek. De azt el kell ismerni, és én magam is elismerem, hogy hihetetlen tehetsége volt és baromi jó hangja. Attól, mert csinált két albumot, az nem jelenti, hogy tehetségtelen volt. Vagy ezt csak én gondolom így?! A ti agyonsztárolt kedvenceitek 10 albuma sem érhet fel Amy két albumához. Neki nem volt szüksége hangfeljavító szoftverekre, mert tudott énekelni, de látom nem igazán néz itt senki sem live fellépést, pedig érdemes lenne. Amytől tegnap vagy tegnap előtt néztem élő fellépést, mert kíváncsi voltam rá. És meg kell mondjam, ugyanazt adta vissza, mint amit a stúdiókban felvett dalokban lehet hallani. Nem nyekergett valami harmatgyengét, hanem még saját magát is képes volt leénekelni a színpadon. Tény, nekem sem volt a kedvencem, de azt elismerem, hogy nagyon tehetséges énekesnő volt. Sokan fognak rá emlékezni még 10 év múlva, úgy ahogy Aaliyah-ra, bár ő kettő helyett, három albumot adott ki. 2001-ben esett áldozatául egy repülőgép szerencsétlenségnek, mégis tudják az emberek, hogy ki ő és hallgatják. Persze nem vitatom, hogy ilyen fiatalon mániás depresszióban szenvedtél, hiszen akármi történhetett veled, de én is úgy gondolom, hogy még te sem tudhatod, hogy mi zajlott le ebben az énekesnőben. Én azt a véleményt vallom, hogyha nagyon akart volna, akkor rendbe tudta volna hozni az életét, hiszen sokan ajánlották fel neki a segítséget, de ő nem fogadta el. Maga alatt vágta a fát, és részben ő tehet arról, hogy ennyire lecsúszott. Sajnálom, mert hát ember volt, de mégis önmaga juttatta oda magát, ahol most van. Tehetett volna azért, hogy ez a történet ne így végződjön, ezzel egyetértek veled. De az nonszensz, hogy tehetségtelennek tartod.

nem azt mondtam, h tehetségtelen, csak azt, h nem tett ő le annyit az asztalra, h 10 év múlva is emlékezzünk rá.
sokan segíthettek volna neki, de ők csak nézték ahogy Amy tönkreteszi az életét és a halálba menekül. ezzel nem azt akarom kifelyezni, h öngyilkos lett, ne jöjjetek ezzel! ezzel azt akarom kifelyezni, h a drogokon és a pián kívül nem volt más amiért értelmét láthatta az életnek.
és jobb lesz ha ti akik csak itt okoskodtok elkerültök az értelmetlen válaszaitokkal, mert nem tudjátok milyen az amikor az ember nem látja értelmét az életnek és megpróbál kikúszni belőle. én tudom! az ami Amy-vel megtörtént velem is megtötrénhetett volna, ha nem vigyáznak rám eléggé! de rám vigyáztak és így nem lett belőle az ami Amy-ből:halott! ez is elkerülhető lett volna, ha vigyáznak rá!
Holly Keller a mániás depresszióból nem lehet kigyógyulni, csak kontrollálni azt. Amy úgy ahogy én mindvégig mániás depressziós volt. sajnos ő nem volt orvosi megfigyelés alatt(ez az én esetemben félévente-i kórházbajárást jelent) és ez csak súlyosbított a helyzeten.
a másik fő gond a drog és az alkohol volt. a drog az alkohol és a mániás depresszió nem kedvelik egymást. ennek ez lett a vége!
fogadja el mindenki:Amy a saját és hozzátartozói feletlőtlensége miatt halt meg.
2011. július 25. 15:32 #671
- törölt felhasználó -    
Amy Winehouse - Back To Black CÍMŰ SZÁMA R.I.P
2011. július 25. 15:41 #672
- törölt felhasználó -    
Idézet (evelin0623 @ 2011.07.25. 15:25)
nem azt mondtam, h tehetségtelen, csak azt, h nem tett ő le annyit az asztalra, h 10 év múlva is emlékezzünk rá.
sokan segíthettek volna neki, de ők csak nézték ahogy Amy tönkreteszi az életét és a halálba menekül. ezzel nem azt akarom kifelyezni, h öngyilkos lett, ne jöjjetek ezzel! ezzel azt akarom kifelyezni, h a drogokon és a pián kívül nem volt más amiért értelmét láthatta az életnek. 
és jobb lesz ha ti akik csak itt okoskodtok elkerültök az értelmetlen válaszaitokkal, mert  nem tudjátok milyen az amikor az ember nem látja értelmét az életnek és megpróbál kikúszni belőle. én tudom! az ami Amy-vel megtörtént velem is megtötrénhetett volna, ha nem vigyáznak rám eléggé! de rám vigyáztak és így nem lett belőle az ami Amy-ből:halott! ez is elkerülhető lett volna, ha vigyáznak rá!
Holly Keller a mániás depresszióból nem lehet kigyógyulni, csak kontrollálni azt. Amy úgy ahogy én mindvégig mániás depressziós volt. sajnos ő nem volt orvosi megfigyelés alatt(ez az én esetemben félévente-i kórházbajárást jelent) és ez csak súlyosbított a helyzeten.
a másik fő gond a drog és az alkohol volt. a drog az alkohol és a mániás depresszió nem kedvelik egymást. ennek ez lett a vége!
fogadja el mindenki:Amy a saját és hozzátartozói feletlőtlensége miatt halt meg.

Csak találgatsz te is, mint mindenki más, hogy mi lehetett halálának oka. Elképzelhető, hogy droggal adagolta magát túl, de az is lehet, hogy öngyilkos szeretett volna lenni. De szerintem egy gyilkosság sem kizárt, úgy ahogy MJ esetében. Hiszen perelik vagy perelték az orvosát, aki állítólag szándékosan adagolta őt túl gyógyszerrel. Úgy gondolom, amíg nem hoznak nyilvánosságra egy hivatalos boncolási jegyzőkönyvet, addig felesleges kitalálgatni a dolgokat. Amy anyja azt nyilatkozta, hogy szerinte a drogok végeztek vele, de a neten több sztorit is lehet hallani ilyen-olyan formában. Elképzelhető, hogy még az orvosok és a patológusok sem tudják teljesen megmondani. Akármi miatt is halt meg, a drog és az alkohol nagy szerepet játszott benne. Hiszen a drogok visszafordíthatatlan belső szervi károsodást tudnak okozni, a máját meg alapból tönkre vágta az alkohollal. Bármi lehetett a halálának oka. Az pedig, hogy ki a felelős, azon lehetne vitatkozni. Talán a felelőtlen szülők, barátok? Vagy a média? Esetleg ő maga? Szerintem ezek mind felelősek voltak a haláláért. Abban igazad van, nem figyeltek rá oda kellőképpen, de úgy gondolom egy huszonévesre már kevesebbet figyel a szülő, mint a te esetedben, aki 10-14 év között van. Szerencséd van, mert a szüleid, akkor nagyon figyelnek rád, ami a mai világban igen csak elenyésző tulajdonság. Egyébként nem tudom, hogy honnan veszed azt, hogy más nem élt át ilyet. Én nem szenvedtem mániákus depresszióban, de jó magam is beleestem egy ilyesmibe, amikor az egész életem pokollá vált és nem igazán akartam élni. Mások is ugyanúgy átélik ezt, csak én megráztam magamat és találtam egy olyan elfoglaltságot (konkrétan a regény írást), ami segített kilábalni a helyzetből. Mindenkinek vannak problémái, én is depresszióféleségbe estem még régebben, mert semmi sem jött össze. Kihasználtak, átvertek, családi gondok stb. Semmi sem lehetetlen, csak akarni kell. Én pedig nem nyúltam sem alkoholhoz, sem droghoz. Miért? Mert tudtam már akkor is, hogy ezek az élvezeti szerek nem oldják meg a problémáimat. Amy valóban gyenge volt és bár ez is csak egy hipotézis, de szerintem ő sem tudott megbirkózni a hírnévvel és a nyitott élettel. Nem tudhatjuk, hogy mi játszódott le benne, még te sem tudhatod, mert emberek vagyunk és te nem Amy vagy. Bármi miatt is kezdett el drogozni, bármi miatt is halt meg, szerintem soha sem fogjuk megtudni. Találgathatunk és kitalálhatunk bármit, de ezek mind csak hipotézisek sorozata lesz, és nem a valódi igazság.
2 felhasználónak tetszik: Bogszics, janet7
2011. július 25. 15:42 #673
Zutul
Zutul

StátuszVolt egyszer egy... utána meg kettő.
Hozzászólás: 798
Csatolások: 82
Azonosító: 124816
R.I.P.
2011. július 25. 16:18 #674
PankaaFruit
PankaaFruit

StátuszÚj adatlap,kis változás de annál jobb:)
Hozzászólás: 525
Csatolások: 94
Azonosító: 138629
Ehhez a cikkhez ez a kép kellet volna.
http://img2.hvg.hu/image.aspx?id=ac23a661-f660-472e-ab1a-16a1bf30a7dd&view=7fcefbf8-ac48-4ee6-aef5-322...f5-32203afa118c
2011. július 25. 16:24 #675
Oo.Klauu.oO
Oo.Klauu.oO
új tag

StátuszI'm a dreamer! *-*♥
Hozzászólás: 63
Csatolások: 4
Azonosító: 155435
R.I.P : | :'(
2011. július 25. 16:40 #676
- törölt felhasználó -    
sad.gif
2011. július 25. 16:52 #677
- törölt felhasználó -    
Hát azért hogy nem szerettem meg nem is ismertem azért Sajnálom hogy meghalt....sad.gif
Nyugodj Békében Amy!
2011. július 25. 16:57 #678
Elizabeth.85
Elizabeth.85
visszatérő vendég

StátuszMég hogy ne haragudjak!!
Hozzászólás: 139
Csatolások: 3
Azonosító: 153156
Nyugodj Békében!! sad.gif
2011. július 25. 17:01 #679
Boró1999
Boró1999
visszatérő vendég

StátuszLehet jelölgetni mindenkit vissza jelölök de szavazz is ;)
Hozzászólás: 263
Csatolások: 4
Azonosító: 144630
Részvétem a családjának.Szörnyű lehet nekik :/
Nyugodj békében.
2011. július 25. 17:39 #680
Sugi
Sugi
új tag
Hozzászólás: 68