Elhunyt Amy Winehouse
2011. július 25. 13:00
|
Orsi.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 0 Azonosító: 153301 offline
|
katica_1995:igen,ez igy van...
2011. július 25. 14:23
|
|
lola17447új tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 156202 offline
|
Én sajnálom és dühös is vagyok Amy-re mert mindig mindenhonnan van kiút csak akaraterő kell hozzá és a szülei is figyelhettek volna rá és a barátai együtt tuti meg tudták volna menteni őt! Nem hallgatam a számait de azért megrázott a halálhíre! Nyugodj Békében Amy!
2011. július 25. 14:38
ÚÚÚÚÚÚúh de nem szeretem ha valaki meghal O_O akkor mindig hiányérzetem van O_O
2011. július 25. 14:41
|
|
kovicseni14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 270 Csatolások: 0 Azonosító: 141922 offline
|
Nyugodjon békében RIP. De ez sajnos... Az ő hibája volt.
2011. július 25. 14:56
Idézet (evelin0623 @ 2011.07.25. 11:53)
tudom mit élt át, hiszen ő is mániás depresszióval küzdött mint én, de ez az évek folyamán 1-re rosszabb lett. a pia és a dorogok csak súlyosbítottak a betegségén. ahogy tudom nem is suedett rá gyógyszert vagy ha szedett is abbbahagyta.
én nemigen ismertem, mint előadót, csak mint egy drogfüggő, alkoholista ku**vát. ne essetek nekem, mert ez a saját és mások véleményének szüleménye az agyamban. azonkívül utáltam, h összehasonlítják GaGával.
2 album? ezt nevezitek ti tehetségnek??? nem tett ő le semmit az asztalra! 10 év múlva el is felejtjük, h valaha létezett!
a halálának híre nem rázott meg. számítottam rá, h ilyen életmóddal és a mániás depresszióval nem viszi még sokáig.
1ébként ez az egész elkerülhető lett volna ha figyelnek rá. legalább a szülei megtehették volna!
ez az én személyes véleményem nem kell érte leb***ni. és bocsánat a csúnya beszédért csak tudok amit tudok, ilyen a mániás depresszoó.
én nemigen ismertem, mint előadót, csak mint egy drogfüggő, alkoholista ku**vát. ne essetek nekem, mert ez a saját és mások véleményének szüleménye az agyamban. azonkívül utáltam, h összehasonlítják GaGával.
2 album? ezt nevezitek ti tehetségnek??? nem tett ő le semmit az asztalra! 10 év múlva el is felejtjük, h valaha létezett!
a halálának híre nem rázott meg. számítottam rá, h ilyen életmóddal és a mániás depresszióval nem viszi még sokáig.
1ébként ez az egész elkerülhető lett volna ha figyelnek rá. legalább a szülei megtehették volna!
ez az én személyes véleményem nem kell érte leb***ni. és bocsánat a csúnya beszédért csak tudok amit tudok, ilyen a mániás depresszoó.
Én sem voltam oda Amyért, sőt én egyáltalán nem szerettem. Mint ahogyan leírtam az itteni hozzászólásomban, valahogy a stílusa túlságosan elvont volt számomra. Persze a Rehabot hallottam egy párszor a rádiókban, később meghallgattam a többi számát, de rájöttem, hogy nem igazán tetszik. Igaz, valóban csak annyit ismerhettünk meg belőle, amennyit ő mutatott, vagy amennyit a média lecikkezett róla. És valóban brutálisan negatívan állították be, elképzelhető, hogy sokan ezért sem szerettétek vagy éppen szeretitek. De azt el kell ismerni, és én magam is elismerem, hogy hihetetlen tehetsége volt és baromi jó hangja. Attól, mert csinált két albumot, az nem jelenti, hogy tehetségtelen volt. Vagy ezt csak én gondolom így?! A ti agyonsztárolt kedvenceitek 10 albuma sem érhet fel Amy két albumához. Neki nem volt szüksége hangfeljavító szoftverekre, mert tudott énekelni, de látom nem igazán néz itt senki sem live fellépést, pedig érdemes lenne. Amytől tegnap vagy tegnap előtt néztem élő fellépést, mert kíváncsi voltam rá. És meg kell mondjam, ugyanazt adta vissza, mint amit a stúdiókban felvett dalokban lehet hallani. Nem nyekergett valami harmatgyengét, hanem még saját magát is képes volt leénekelni a színpadon. Tény, nekem sem volt a kedvencem, de azt elismerem, hogy nagyon tehetséges énekesnő volt. Sokan fognak rá emlékezni még 10 év múlva, úgy ahogy Aaliyah-ra, bár ő kettő helyett, három albumot adott ki. 2001-ben esett áldozatául egy repülőgép szerencsétlenségnek, mégis tudják az emberek, hogy ki ő és hallgatják. Persze nem vitatom, hogy ilyen fiatalon mániás depresszióban szenvedtél, hiszen akármi történhetett veled, de én is úgy gondolom, hogy még te sem tudhatod, hogy mi zajlott le ebben az énekesnőben. Én azt a véleményt vallom, hogyha nagyon akart volna, akkor rendbe tudta volna hozni az életét, hiszen sokan ajánlották fel neki a segítséget, de ő nem fogadta el. Maga alatt vágta a fát, és részben ő tehet arról, hogy ennyire lecsúszott. Sajnálom, mert hát ember volt, de mégis önmaga juttatta oda magát, ahol most van. Tehetett volna azért, hogy ez a történet ne így végződjön, ezzel egyetértek veled. De az nonszensz, hogy tehetségtelennek tartod.
2011. július 25. 15:24
Nem voltam nagy rajongója, ma hallottam hogy meghalt. Azért sajnálom, de hülye volt mégha szomorú és depressziós is volt, hülye volt hogy drogozott. Azért Nyugodjon békében.
2011. július 25. 15:25
|
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 offline
|
Idézet (Holly Keller @ 2011.07.25. 14:56)
Én sem voltam oda Amyért, sőt én egyáltalán nem szerettem. Mint ahogyan leírtam az itteni hozzászólásomban, valahogy a stílusa túlságosan elvont volt számomra. Persze a Rehabot hallottam egy párszor a rádiókban, később meghallgattam a többi számát, de rájöttem, hogy nem igazán tetszik. Igaz, valóban csak annyit ismerhettünk meg belőle, amennyit ő mutatott, vagy amennyit a média lecikkezett róla. És valóban brutálisan negatívan állították be, elképzelhető, hogy sokan ezért sem szerettétek vagy éppen szeretitek. De azt el kell ismerni, és én magam is elismerem, hogy hihetetlen tehetsége volt és baromi jó hangja. Attól, mert csinált két albumot, az nem jelenti, hogy tehetségtelen volt. Vagy ezt csak én gondolom így?! A ti agyonsztárolt kedvenceitek 10 albuma sem érhet fel Amy két albumához. Neki nem volt szüksége hangfeljavító szoftverekre, mert tudott énekelni, de látom nem igazán néz itt senki sem live fellépést, pedig érdemes lenne. Amytől tegnap vagy tegnap előtt néztem élő fellépést, mert kíváncsi voltam rá. És meg kell mondjam, ugyanazt adta vissza, mint amit a stúdiókban felvett dalokban lehet hallani. Nem nyekergett valami harmatgyengét, hanem még saját magát is képes volt leénekelni a színpadon. Tény, nekem sem volt a kedvencem, de azt elismerem, hogy nagyon tehetséges énekesnő volt. Sokan fognak rá emlékezni még 10 év múlva, úgy ahogy Aaliyah-ra, bár ő kettő helyett, három albumot adott ki. 2001-ben esett áldozatául egy repülőgép szerencsétlenségnek, mégis tudják az emberek, hogy ki ő és hallgatják. Persze nem vitatom, hogy ilyen fiatalon mániás depresszióban szenvedtél, hiszen akármi történhetett veled, de én is úgy gondolom, hogy még te sem tudhatod, hogy mi zajlott le ebben az énekesnőben. Én azt a véleményt vallom, hogyha nagyon akart volna, akkor rendbe tudta volna hozni az életét, hiszen sokan ajánlották fel neki a segítséget, de ő nem fogadta el. Maga alatt vágta a fát, és részben ő tehet arról, hogy ennyire lecsúszott. Sajnálom, mert hát ember volt, de mégis önmaga juttatta oda magát, ahol most van. Tehetett volna azért, hogy ez a történet ne így végződjön, ezzel egyetértek veled. De az nonszensz, hogy tehetségtelennek tartod.
nem azt mondtam, h tehetségtelen, csak azt, h nem tett ő le annyit az asztalra, h 10 év múlva is emlékezzünk rá.
sokan segíthettek volna neki, de ők csak nézték ahogy Amy tönkreteszi az életét és a halálba menekül. ezzel nem azt akarom kifelyezni, h öngyilkos lett, ne jöjjetek ezzel! ezzel azt akarom kifelyezni, h a drogokon és a pián kívül nem volt más amiért értelmét láthatta az életnek.
és jobb lesz ha ti akik csak itt okoskodtok elkerültök az értelmetlen válaszaitokkal, mert nem tudjátok milyen az amikor az ember nem látja értelmét az életnek és megpróbál kikúszni belőle. én tudom! az ami Amy-vel megtörtént velem is megtötrénhetett volna, ha nem vigyáznak rám eléggé! de rám vigyáztak és így nem lett belőle az ami Amy-ből:halott! ez is elkerülhető lett volna, ha vigyáznak rá!
Holly Keller a mániás depresszióból nem lehet kigyógyulni, csak kontrollálni azt. Amy úgy ahogy én mindvégig mániás depressziós volt. sajnos ő nem volt orvosi megfigyelés alatt(ez az én esetemben félévente-i kórházbajárást jelent) és ez csak súlyosbított a helyzeten.
a másik fő gond a drog és az alkohol volt. a drog az alkohol és a mániás depresszió nem kedvelik egymást. ennek ez lett a vége!
fogadja el mindenki:Amy a saját és hozzátartozói feletlőtlensége miatt halt meg.
2011. július 25. 15:41
Idézet (evelin0623 @ 2011.07.25. 15:25)
nem azt mondtam, h tehetségtelen, csak azt, h nem tett ő le annyit az asztalra, h 10 év múlva is emlékezzünk rá.
sokan segíthettek volna neki, de ők csak nézték ahogy Amy tönkreteszi az életét és a halálba menekül. ezzel nem azt akarom kifelyezni, h öngyilkos lett, ne jöjjetek ezzel! ezzel azt akarom kifelyezni, h a drogokon és a pián kívül nem volt más amiért értelmét láthatta az életnek.
és jobb lesz ha ti akik csak itt okoskodtok elkerültök az értelmetlen válaszaitokkal, mert nem tudjátok milyen az amikor az ember nem látja értelmét az életnek és megpróbál kikúszni belőle. én tudom! az ami Amy-vel megtörtént velem is megtötrénhetett volna, ha nem vigyáznak rám eléggé! de rám vigyáztak és így nem lett belőle az ami Amy-ből:halott! ez is elkerülhető lett volna, ha vigyáznak rá!
Holly Keller a mániás depresszióból nem lehet kigyógyulni, csak kontrollálni azt. Amy úgy ahogy én mindvégig mániás depressziós volt. sajnos ő nem volt orvosi megfigyelés alatt(ez az én esetemben félévente-i kórházbajárást jelent) és ez csak súlyosbított a helyzeten.
a másik fő gond a drog és az alkohol volt. a drog az alkohol és a mániás depresszió nem kedvelik egymást. ennek ez lett a vége!
fogadja el mindenki:Amy a saját és hozzátartozói feletlőtlensége miatt halt meg.
Csak találgatsz te is, mint mindenki más, hogy mi lehetett halálának oka. Elképzelhető, hogy droggal adagolta magát túl, de az is lehet, hogy öngyilkos szeretett volna lenni. De szerintem egy gyilkosság sem kizárt, úgy ahogy MJ esetében. Hiszen perelik vagy perelték az orvosát, aki állítólag szándékosan adagolta őt túl gyógyszerrel. Úgy gondolom, amíg nem hoznak nyilvánosságra egy hivatalos boncolási jegyzőkönyvet, addig felesleges kitalálgatni a dolgokat. Amy anyja azt nyilatkozta, hogy szerinte a drogok végeztek vele, de a neten több sztorit is lehet hallani ilyen-olyan formában. Elképzelhető, hogy még az orvosok és a patológusok sem tudják teljesen megmondani. Akármi miatt is halt meg, a drog és az alkohol nagy szerepet játszott benne. Hiszen a drogok visszafordíthatatlan belső szervi károsodást tudnak okozni, a máját meg alapból tönkre vágta az alkohollal. Bármi lehetett a halálának oka. Az pedig, hogy ki a felelős, azon lehetne vitatkozni. Talán a felelőtlen szülők, barátok? Vagy a média? Esetleg ő maga? Szerintem ezek mind felelősek voltak a haláláért. Abban igazad van, nem figyeltek rá oda kellőképpen, de úgy gondolom egy huszonévesre már kevesebbet figyel a szülő, mint a te esetedben, aki 10-14 év között van. Szerencséd van, mert a szüleid, akkor nagyon figyelnek rád, ami a mai világban igen csak elenyésző tulajdonság. Egyébként nem tudom, hogy honnan veszed azt, hogy más nem élt át ilyet. Én nem szenvedtem mániákus depresszióban, de jó magam is beleestem egy ilyesmibe, amikor az egész életem pokollá vált és nem igazán akartam élni. Mások is ugyanúgy átélik ezt, csak én megráztam magamat és találtam egy olyan elfoglaltságot (konkrétan a regény írást), ami segített kilábalni a helyzetből. Mindenkinek vannak problémái, én is depresszióféleségbe estem még régebben, mert semmi sem jött össze. Kihasználtak, átvertek, családi gondok stb. Semmi sem lehetetlen, csak akarni kell. Én pedig nem nyúltam sem alkoholhoz, sem droghoz. Miért? Mert tudtam már akkor is, hogy ezek az élvezeti szerek nem oldják meg a problémáimat. Amy valóban gyenge volt és bár ez is csak egy hipotézis, de szerintem ő sem tudott megbirkózni a hírnévvel és a nyitott élettel. Nem tudhatjuk, hogy mi játszódott le benne, még te sem tudhatod, mert emberek vagyunk és te nem Amy vagy. Bármi miatt is kezdett el drogozni, bármi miatt is halt meg, szerintem soha sem fogjuk megtudni. Találgathatunk és kitalálhatunk bármit, de ezek mind csak hipotézisek sorozata lesz, és nem a valódi igazság.
2011. július 25. 16:18
|
|
PankaaFruit |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 525 Csatolások: 94 Azonosító: 138629 offline
|
Ehhez a cikkhez ez a kép kellet volna.
http://img2.hvg.hu/image.aspx?id=ac23a661-f660-472e-ab1a-16a1bf30a7dd&view=7fcefbf8-ac48-4ee6-aef5-322...f5-32203afa118c
http://img2.hvg.hu/image.aspx?id=ac23a661-f660-472e-ab1a-16a1bf30a7dd&view=7fcefbf8-ac48-4ee6-aef5-322...f5-32203afa118c
2011. július 25. 16:24
|
|
Oo.Klauu.oOúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.14. Hozzászólás: 63 Csatolások: 4 Azonosító: 155435 offline
|
R.I.P : | :'(
2011. július 25. 16:52
Hát azért hogy nem szerettem meg nem is ismertem azért Sajnálom hogy meghalt....
Nyugodj Békében Amy!
Nyugodj Békében Amy!
2011. július 25. 16:57
|
|
Elizabeth.85visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 139 Csatolások: 3 Azonosító: 153156 offline
|
Nyugodj Békében!!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.

0 felhasználónak tetszik: