Nagyon sajnálom Amy-t
Elhunyt Amy Winehouse
2011. július 24. 21:34
|
|
Orsy0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.28. Hozzászólás: 573 Csatolások: 28 Azonosító: 132119 offline
|
Én először a híradóban hallottam és nagyon megrázott.El sem tudtam hinni,pedig sajnos várható volt.Lassan az összes jó énekes meghal és színre lépnek a rebbeca black-ek.
Nagyon sajnálom Amy-t
Nyugodjon békében!
Nagyon sajnálom Amy-t
2011. július 24. 21:50
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Nyugodjon békében!
2011. július 24. 22:02
|
layerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.14. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 136371 offline
|
Komolyan ennyien sajnáljátok? A saját nagyszüleitek és más ismerőseitek is meghalnak előbb-utóbb, mint mindenkinek - és egy ilyen embert sajnáltok? Gyenge idegrendszere volt, ami nem volt képes megbírkózni a mondvacsinált média által valósan vagy vélten felkapott tehetségével és hírnevével, ami elől az alkohol és drogok által képzett téveszmékbe menekült, ami a halálát okozta. Cseppet se tudom sajnálni az ilyen embereket. Próbáljatok ti is egy kicsit inkább a saját életetekkel foglalkozni és ne egy ilyen érdemtelen "sztárocskával". Üdv
2011. július 24. 22:46
Teljesen elrontotta az életét a droggal, pedig tehetséges volt. Sajnálom. ilyen fiatalon meghalni..
2011. július 24. 23:31
Teljesen egyet kell értsek layerrel. Jó, persze sajnálom ,hogy meghalt, de úgy mint embert. Mint énekesnőt, abszolút nem hat meg a dolog, hiszen az egész világot áltatta azzal ,hogy ő teljesen jól van és neki nem kell segítség, se rehab, se elvonó, semmi! Mindenki segíteni akart rajta de ő nem használta ki. Legalább ha volt annyi esze ,hogy kábítószeren élt több éven keresztül, és ráadásul alkoholizált is akkor legalább az a pici segítséget fogadta volna el, vagy legalább a rajongói -más nem a szerettei- kedvéért lemondhatott volna a szenvedélyeiről.
2011. július 24. 23:44
Lemondhatott volna? Ti amúgy tudjátok, hogy miről beszéltek? Ti tudjátok, milyen élete volt? Ti tudjátok, ő mit érzett, mit akart? Nem.
A függőség betegség, nem úgy működik, hogy na most akkor holnaptól nem nyúlok hozzá. Igen, lehet, hogy nem volt elég ereje hozzá, hogy leszokjon, de lehet, hogy nektek sem lenne, ha mások tömnék belétek, utána meg már nem tudott nemet mondani rá, de gondolom, nem a saját agyában fogant meg, hogy na akkor holnaptól drogozni fogok.
Aki nem képes tiszteletben tartani, az inkább ne írjon ide. Csak fikázzátok, pedig aki nem szerette, az gondolom életében nem látott vele se egy interjút, se egy fellépést, csak az alapján ítéltek, amit az undorító bulvár megír.
Ne sajnáljuk? Én igenis sajnálom, mert egy előadóval kevesebb fog ezentúl hozzájárulni a ZENÉHEZ. Marad a sok igénytelen szar, nekem meg marad ez a két tökéletes album tőle. Meg ha jól tudom, közben befejezte a harmadikat is, talán kiadják majd.
Aki a tehetségét vitatja, az totál süket. Valószínűleg nem véletlenül lett a Back To Black az összes országban többszörös platina, néhol gyémánt. Az 5db Grammy-ről nem is beszélve...
De lényegtelen, akkor sem lehet így beszélni senkiről, aki eltávozott. Nem értem, hogy létezhetnek olyan emberek, akikbe semmi emberség nem szorult.
Undorító.
A függőség betegség, nem úgy működik, hogy na most akkor holnaptól nem nyúlok hozzá. Igen, lehet, hogy nem volt elég ereje hozzá, hogy leszokjon, de lehet, hogy nektek sem lenne, ha mások tömnék belétek, utána meg már nem tudott nemet mondani rá, de gondolom, nem a saját agyában fogant meg, hogy na akkor holnaptól drogozni fogok.
Aki nem képes tiszteletben tartani, az inkább ne írjon ide. Csak fikázzátok, pedig aki nem szerette, az gondolom életében nem látott vele se egy interjút, se egy fellépést, csak az alapján ítéltek, amit az undorító bulvár megír.
Ne sajnáljuk? Én igenis sajnálom, mert egy előadóval kevesebb fog ezentúl hozzájárulni a ZENÉHEZ. Marad a sok igénytelen szar, nekem meg marad ez a két tökéletes album tőle. Meg ha jól tudom, közben befejezte a harmadikat is, talán kiadják majd.
Aki a tehetségét vitatja, az totál süket. Valószínűleg nem véletlenül lett a Back To Black az összes országban többszörös platina, néhol gyémánt. Az 5db Grammy-ről nem is beszélve...
De lényegtelen, akkor sem lehet így beszélni senkiről, aki eltávozott. Nem értem, hogy létezhetnek olyan emberek, akikbe semmi emberség nem szorult.
Undorító.
7 felhasználónak tetszik:
Coco Selly,
bibicsibi,
Grace Benning,
Twilight6,
olsenfan..,
Lady Suzy,
janet7
2011. július 25. 00:42
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
Idézet (Regina @ 2011.07.24. 23:44)
Lemondhatott volna? Ti amúgy tudjátok, hogy miről beszéltek? Ti tudjátok, milyen élete volt? Ti tudjátok, ő mit érzett, mit akart? Nem.
Undorító.
Undorító.
Én azt olvastam, hogy nem tudta befejezni az albumot, sőt, neki sem tudott állni, mert nem igazán volt olyan állapotban. De remélem az az igazság, amit te írtál...
Egyébként sok cikket elolvastam a halálával kapcsolatban, és mindegyikben más volt: hol öngyilkosságot sejtenek (a halál előtti estén rengeteg drogot vett, és még annál is többet ivott), hol a tüdőtágulására vezetik vissza a dolgot. Mindenesetre nagyon kíváncsi vagyok, mi végzett szegénnyel.
A dalai/albumai biztos, hogy rendkívüliek voltak, csodás nő volt (csak azt sajnálom, hogy sokan nem is ismerték, vagy csak most jelölgetik be), aki a világ szeme láttára tette tönkre magát, és tényleg senki nem tudott rajta segíteni, mert biztos vagyok benne, hogy nem egy ember próbálta felkarolni. Sőt, ő sem egyszer ígérte meg az apukájának, hogy leteszi a drogokat, de mégsem sikerült neki
Még egyszer nyugodj békében, Amy!
2011. július 25. 08:31
|
|
lizzy_starúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.12. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 155235 offline
|
R.I.P < 333
2011. július 25. 08:34
|
|
MissMusic110{ Be Positive } |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 1228 Csatolások: 987 Azonosító: 127832 offline
|
meglepődtem mikor meghallatom hogy meghalt hisz még fiatal volt.. de mondjuk a sok italtól és drogtól lehetett rá számítani én mindenesetre sajnálom mert nagyon jó hangja volt
2011. július 25. 09:03
|
csajszika11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 156399 offline
|
Amy tudta hogy meg fog halni ezértb is mondta vissza a fellépést!!!
2011. július 25. 09:04
Amikor megtudtam csak pislogtam!!Én sajnálom!!Jó hangja volt..
2011. július 25. 09:22
Nem tartozott a kedvenceim közé, sőt egyetlen számát sem hallgattam, de őszintén sajnálom és Nyugodj Békében Amy!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.