Elhunyt Amy Winehouse
2011. július 24. 13:02
|
|
AvrillirvAvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 455 Csatolások: 12 Azonosító: 125828 offline
|
R.I.P. sajnálom :/
2011. július 24. 13:02
|
|
WillyWonkaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.24. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 156327 offline
|
:/ rest in peace
2011. július 24. 13:26
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Ez nagyon megdöbbentett.Még mindig nem tudom elhinni
Nyugodj békében Amy
Nyugodj békében Amy
2011. július 24. 13:34
|
|
Barta Adettavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 226 Csatolások: 633 Azonosító: 129317 offline
|
Nyugodj Békében
2011. július 24. 13:37
|
|
BernadettkehDirectioner™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1144 Csatolások: 584 Azonosító: 124774 offline
|
Jezus
! Mikor a tegnap este olvastam az egyik zeneadoncsak ultem es olvastam mitortent vele..Nemhittem Volna ilyen hamar elmegy.! R.I.P
2011. július 24. 13:54
Mint írtam egy másik témába, nem igen ismertem őt, de sok jó száma van, tehetséges volt, kár, hogy a droggal tönkretette magát.. :\
2011. július 24. 13:59
|
|
The World Of Dreamsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.16. Hozzászólás: 86 Csatolások: 1 Azonosító: 138865 offline
|
Aztap*csaa
Nem is tudom, hogy erre mit írjak....Sosem tartoztam a rajongói közé, mindig is elítéltem ezt az életmódot.De Amy egy roppant tehetséges énekesnő volt, akárki akármit mond!És szerettem a zenéjét.. nagy ikon volt.Mindegy, nem csípted őt vagy a zenéjét.... mindenkinek el kell ismerni hogy nagyon tudott..
Nem is tudom, hogy erre mit írjak....Sosem tartoztam a rajongói közé, mindig is elítéltem ezt az életmódot.De Amy egy roppant tehetséges énekesnő volt, akárki akármit mond!És szerettem a zenéjét.. nagy ikon volt.Mindegy, nem csípted őt vagy a zenéjét.... mindenkinek el kell ismerni hogy nagyon tudott..
2011. július 24. 13:59
uhh szegény!!! :/ részvétem a családjának
jó hangja volt,kár hogy droggal elrontotta az életét!
2011. július 24. 14:01
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Részvét a családnak,és Amy nyugodj békében
A halottakról vagy jót vagy semmit: Tehetséges volt
Remélem h ez most példamutatás a mai világnak, h 2 szörnyű dolog, a drog és a pia milyen fantasztikus embert tud elvinni
2011. július 24. 14:33
Agyon itta magát és drogozott. Ő kereste a bajt. Napról napra esett szét, egyre jobban. Így kellett lennie, nem bírta volna sokáig, "rossz nézni" amit csinált.
DE nézzük a jobb oldalát, már ő sem szenved.
DE nézzük a jobb oldalát, már ő sem szenved.
2011. július 24. 14:34
|
|
KicsikeZsófiúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.04.05. Hozzászólás: 62 Csatolások: 1 Azonosító: 124256 offline
|
Úristen már most sirók R.I.P amy
2011. július 24. 14:36
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
Más híroldalról tudtam meg...Baromira lesokkolt
Sosem rajongtam érte, de mindig is az egyik legtehetségesebb énekesnőnek tartottam.A lemezeit rongyosra hallgattam, igényes számai voltak.De az életmódja láttán/hallatán én is hányni tudtam volna.Közönséges volt, és elítélendő, de az biztos, hogy nagy ikon volt, és őszinte ember.
Az meg, hogy egyesek olyan undorítóak, és alpáriak, hogy olyanokat írnak;'Aki hülye haljon meg', kész szégyen-gyalázat.Drágák, ti embernek valljátok magatokat?Mert szerintem ez undorító!Igaz, egy mocskos drogos volt, és iszákos is, de érző lényként született, és élt, sőt, betegségben szenvedett!Méghozzá egy olyanban, amit szenvedélybetegségnek hívnak!Igaz, ő csinálta magának, de azért most hogy már nincs köztünk, csak most kéne elismernetek hogy igenis tett valamit azért, hogy fent maradjon az iparban(és itt nem a részegességéről, vagy a drogozásáról beszélek)!És akármennyire is utálnak egyesek egy ember, akár sztárt, akár egy átlagos embert, SENKINEK, SOHA nem kívánjuk hogy meghaljon!Még egy olyan embernek sem, akinek ilyen szenvedélye volt!És ezt most jól gondoljátok meg!Mert nem emberre vall, amit egyesek most írtak itt.
Amúgy meg tuti nem kívánta magának, és nem akarta hogy ilyenek miatt hulljon ki, ilyenkor nem az agya vezérelte a tetteit...Ezért nem kéne a halálát kívánni.
R.I.P. Amy Winehouse mi szerettünk♥
Az meg, hogy egyesek olyan undorítóak, és alpáriak, hogy olyanokat írnak;'Aki hülye haljon meg', kész szégyen-gyalázat.Drágák, ti embernek valljátok magatokat?Mert szerintem ez undorító!Igaz, egy mocskos drogos volt, és iszákos is, de érző lényként született, és élt, sőt, betegségben szenvedett!Méghozzá egy olyanban, amit szenvedélybetegségnek hívnak!Igaz, ő csinálta magának, de azért most hogy már nincs köztünk, csak most kéne elismernetek hogy igenis tett valamit azért, hogy fent maradjon az iparban(és itt nem a részegességéről, vagy a drogozásáról beszélek)!És akármennyire is utálnak egyesek egy ember, akár sztárt, akár egy átlagos embert, SENKINEK, SOHA nem kívánjuk hogy meghaljon!Még egy olyan embernek sem, akinek ilyen szenvedélye volt!És ezt most jól gondoljátok meg!Mert nem emberre vall, amit egyesek most írtak itt.
R.I.P. Amy Winehouse mi szerettünk♥
1 felhasználónak tetszik:
Twilight6
2011. július 24. 14:40
Ez a hír lesokkolt!
Szegény!!! Nyugodjon békében!
2011. július 24. 14:49
Dolly-Lolly teljesen egyetértek veled én sem voltam annyira nagy rajongója de mégis nagyon sajnálom. és attól még mert a saját maga hibájából halt meg attól nem kéne ilyeneket írogatni rá.
R.I.P. Amy :/
R.I.P. Amy :/
Dolly-Lolly
2011. július 24. 14:51
|
|
minimancsikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 145789 offline
|
Igazából nem kellett volna drogoznia,nem kellet volna olyan sokat cigiznie..és alkoholt is fogyaszthatott volna,csak ne olyan sokat..de akkor is Nuygodj Békében♥Mert én szerettelek♥
Dolly-Lolly
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.