Nem tudom.. valahogy számítottam rá, hogy nem lesz hosszú élete. De azért nem gondoltam volna, hogy 27 évesen fog meghalni. Az az igazság, hogy ő tehet az egészről, és ha nem drogozik és piál, akkor most nem így lenne. Persze, sajnálom hogy meghalt, de valahogy engem nem sokkolt.
R.I.P.
Elhunyt Amy Winehouse
2011. július 24. 11:26
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
szerintem a drogok miatt történt meg a dolog,de valahogy érezhető volt,hogy nem fog 70 éves koráig élni.azért sajnálom,nem volt rossz énekesnő,elvégre grammy-díjat is kapott.sokkolni nem sokkolt a dolog,de azért tényleg sajnálom....
2011. július 24. 11:37
Persze, hogy a drogok miatt történt.Legalább vett volna erőt magán és elmegy elvonóra és ott is marad egy ideig, nem pedig, hogy 2 hetet jár csak. A drogok el hatalmasodtak felette...
R.I.P Amy...
R.I.P Amy...
2011. július 24. 11:39
|
|
neon csajszíí_új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 153039 offline
|
Rest in Peace Amy Winehouse.
(
előtte volt még az élet.:SS
előtte volt még az élet.:SS
2011. július 24. 12:02
|
|
Miss.Marsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.26. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 148041 offline
|
te jóságos ég...és még csak 27 éves volt...amúgy meg elvonókúrán volt nem? Mielőtt lemondta volna a fellépéeit azelőtt a koncertjén úgy be volt jőve hogy csak néztem ki a fejemből...a nézők le füttyögték a színpadról. R.I.P ='(
2011. július 24. 12:03
Részvétem! Annyira sajnálom Amy-t! Ahhoz képes hogy drog-illetve alkoholfüggő volt, ahhoz képest tehetséges volt! Igaz hogy nem 1 és nem 2 botránya volt de azért tényleg sajnálatos hogy elhúnyt! Én nagyon sajnálom! Részvétem!
2011. július 24. 12:08
Halottról csak jót, vagy semmit! Bezzeg az előző cikkekben mindenki elmondta mindennek, mert drogozott, és ivott. Most meg... mindegy. Éppen a TV-t néztem és a hírekben hallottam, rendesen ledöbbentem. Érthetetlenül néztem a Tv-t hogy most mi van? Sajnálom, mert kivételes énekesnő volt, de és én is szinte biztos vagyok benne hogy túladagolta magát.
2011. július 24. 12:08
|
|
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline
|
Sztem is a drogok és az alkohol miatt halt meg
2011. július 24. 12:09
|
|
B_ogiii..Bieber.fan_visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 139656 offline
|
Ilyen fiatalon elhunyni :'( A bátyám mesélte hogy a barátja szoktatta rá újra drogra..mert sikerült leszoknia de miután szakítottak folytatta..
R.I.P
2011. július 24. 12:29
|
csokkkkovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.07. Hozzászólás: 454 Csatolások: 0 Azonosító: 152510 offline
|
Én nem hallgattam a számait, de ha hallottam valahol a nevét, akkor tudtam kiről van szó. Lehetséges, hogy ő csinálta magának a bajt, de fiatal volt még.Nyugodjon békében!!!
2011. július 24. 12:39
Énis letörtem amikor megláttam a híradóban,hogy meghalt szegény.Kevés fehér énekesnő van akit szeretek,de őt szerettem mert igényes előadó volt.Az ő halálával már tényleg beigazolódott az,hogy mindig a tehetséges emberek halnak meg olyan fiatalon.Szörnyen sajnálom,mert ő tényleg tudott énekelni.Kiváló művész volt és nagy karrier állhatott volna még előtte,dehát a drogok meg az alkohol.Nyilván ő is hibás,de azért ha esetleg támogatták volna meg nem gyűlölködött volna mindenki rajta könnyebben leszokhatott volna.Őt viszont mindenki csak bántotta.R.I.P. Amy Jade Winehouse.
2011. július 24. 12:51
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Sajnálom is meg nem is. Az ő hibájából halt meg...Annyi beteg ember van aki meg akar gyógyulni, ő meg csak úgy eldobja magától az életet...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: