Elhunyt Amy Winehouse
2011. július 24. 09:27
|
|
molnár pannaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 151108 offline
|
Nem is ismertem,de akkor is baj ha valaki 28 évesen meghal.Nyugodjon békében.
2011. július 24. 09:34
Olyan nagy sikerre lehetett volna ha nem teszi tönkre magát
nagyon sajnálom mert nagyon tehetséges volt . R.I.P
2011. július 24. 09:51
|
|
slytherin princessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.01. Hozzászólás: 37 Csatolások: 27 Azonosító: 154339 offline
|
én először azt hittem, hogy vicc, vagy ugye szoktak lenni ezek a félrevezető hírek, hogy valaki pl. öngyilkos lett és akkor a cikkben írják, hogy na nem igazából, csak a show kedvéért. R.I.P Amy!
2011. július 24. 09:55
|
|
Catherineboobtana |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 30 Azonosító: 137378 offline
|
Tegnap este tudtam meg a hírt és először én is azt hittem, hogy valami vicc, de aztán rámentem a cikkre... Hát rossz érzés fogott el, mert bár Amy nem volt nagy kedvencem, de azért szerettem őt.
RIP Amy!
RIP Amy!
2011. július 24. 10:14
|
|
lysfan2 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.17. Hozzászólás: 671 Csatolások: 0 Azonosító: 145640 offline
|
Szerintem ez már nem csak arról szól, hogy szórakozásból drogozott. Komoly segítségre lett volna szüksége, de senki sem állt mellette. Nem voltam rajongója, de sokkolt a hír. R.I.P.
2011. július 24. 10:27
|
Orsi.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 0 Azonosító: 153301 offline
|
Sajnálom,mert nagyon fiatalon halt meg.......37 évesen?Vagy már nem is tudom,nem szerettem,de auzért senkinek nem kivánnék ilyet,de ezt most ő csinálta magának,mert ha nem ivott volna,nem drogozott volna,mai napig élne...Erre is bizonyiték,a drog milyen veszélyes...
a hangja nem volt rossz...3-4 hete irta az újság,h mielőtt bement az elvonóra,vitt magával valami drogot be,aztán az orvosa azt mondta,h vagy leáll vagy meghal-és erre Amy idézem-"Rendben,akkor meghalok"-szóval szerintem ha nem tette volna tönkre magát lelkileg,ma is élne....Lehet rosszul lenne,beteg lenne,de élne,és meg lehetne gyógyitani....hildus:én sem értem,hol voltak ilyenkor a rtokonok barátok,ha a dorgról nem is,az ivásról leszokhattatták volna,a drogról,meg a dorgelvonón...De ha ő sztem meg akart halni,mert azt mondta,h ő dorggal a szájában akarja életét veszteni,akkor nem lehetett volna megállitani,és tessék,valóban a drog vitte el fiatalon,és tehetségesen....Nme mondom,h az ó hibája,de van olyan,h önkontroll,és neki meg kellet volna fékeznie magát....
2011. július 24. 10:32
|
Orsi.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 0 Azonosító: 153301 offline
|
Bocsii,nem 37-et,27-et akartam irni...Itt egy kép,én nem mondanám meg,h 27 éves,45-nem gondolnám,ha nem tudnám:
http://img.index.hu/cikkepek/0809/velvet/amy308.jpg
http://img.index.hu/cikkepek/0809/velvet/amy308.jpg
2011. július 24. 10:38
|
|
Frizzievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.04. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 154644 offline
|
Én nagyon sajnálom, tök jó hangja volt, meg még csak 27 éves volt! Nagyon durva, engem sokkolt a hír, pedig nem is voltam nagy rajongója...

Nyugodj békében!
Nyugodj békében!
2011. július 24. 10:40
Úgy sokkolt a hír
Ez borzasztó, tényleg hirtelen azt se tudom hova tegyem, elképesztő
RIP
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.

0 felhasználónak tetszik: