Nyugodjon Békében!
Elöször én néztem,hogy mi van?Ez most valami átverés?Sajnos nem.
Szerintem tehetséges énekesnő volt,és volt pár olyan száma ,amit nagyon szeretek.
Megérdemelte? Ugye,ez ti se gondoljátok komolyan?Ilyen érzéketlenek,hogy lehettek?
Senki nem érdemli meg halált.Mindenki előbb vagy utóbb meghal,őt most szólította magához az Úr.
Alkohol és drogfüggőség,igen komoly betegség.Amiből nagyon nehéz kigyógyulni.Ilyen ember nem lehet elitélni.Fogalmatok sincs róla,miért kezdett el inni vagy drogozni.Nem tudjátok,milyen volt az élete(miket élt át,milyenek voltak a kapcsolatai,kudarcok veszteségek),legfeljebb csak a sajtón keresztül.
Ti vagy akár a barátaitok és ismerősitek is kerülhetnek ilyen helyzetbe.
Mégegyszer Nyugodj Békében Amy!
Elhunyt Amy Winehouse
2011. július 23. 22:46
Oké, elég legyen ebből! Ki a franc mondta, hogy 'megérdemelte'?
Én azt mondtam, hogy így jár, aki szétdrogozza az agyát.
Én azt mondtam, hogy így jár, aki szétdrogozza az agyát.
2011. július 23. 23:03
|
|
Miss.ChelseaS. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 585 Csatolások: 2524 Azonosító: 134456 offline
|
Nyugodj békében Amy
2011. július 23. 23:13
|
|
szabinaa98c |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 636 Csatolások: 34 Azonosító: 143007 offline
|
2011. július 23. 23:13
|
|
audrey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.24. Hozzászólás: 1761 Csatolások: 26436 Azonosító: 121080 offline
|
Bár lehet hogy Amy pályafutását nem sokan követték itthon, de azt mindenki beláthatja hogy egy ritka tehetséges énekesnő volt. Angliában gyakorlatilag megalapozta Duffy és Adele karrierjét, ha Amy nem lett volna, talán ők sem tartanának ott ahol.
Bár ismerve Amy "előéletét" tényleg nem meglepő hogy ilyen hamar eltávozott. Bár mindig reménykedtem benne hogy felépül és felhagy szenvedélyeivel, de sajnos nem így lett.
Amy-re a világ a Black to Black album miatt figyelt fel, az tette ismerté. Ami igazán borzasztó, hogy az albumot a piás, drogos, szexelős élményei ihlették, szóval ha nem keveredik bele ezekbe, akkor a lemez sem olyan lett volna amilyen, és akkor talán nincs az az 5 Grammy és a világhírnév. Persze akkor még 2006 volt, azóta meg pár év eltelt. A helyzetet pedig csak súlyosbította a Blake Fielder-Civil-el való kapcsolata, ami tényleg egy önpusztító szerelem volt.
Én megértem hogy Amy beteg volt, és súlyosak voltak a problémái, de ezek már tényleg jó ideje tapasztalhatóak voltak, nem értem hogy miért nem segítettek neki hamarabb. Persze, azon nem lehet segíteni, aki nem akar meggyógyulni... Bár ki tudja hogy Amy mit is akart.
Remélem most már egy sokkal jobb helyen van, és békében fog nyugodni ilyen zűrös élet után.
Bár ismerve Amy "előéletét" tényleg nem meglepő hogy ilyen hamar eltávozott. Bár mindig reménykedtem benne hogy felépül és felhagy szenvedélyeivel, de sajnos nem így lett.
Amy-re a világ a Black to Black album miatt figyelt fel, az tette ismerté. Ami igazán borzasztó, hogy az albumot a piás, drogos, szexelős élményei ihlették, szóval ha nem keveredik bele ezekbe, akkor a lemez sem olyan lett volna amilyen, és akkor talán nincs az az 5 Grammy és a világhírnév. Persze akkor még 2006 volt, azóta meg pár év eltelt. A helyzetet pedig csak súlyosbította a Blake Fielder-Civil-el való kapcsolata, ami tényleg egy önpusztító szerelem volt.
Én megértem hogy Amy beteg volt, és súlyosak voltak a problémái, de ezek már tényleg jó ideje tapasztalhatóak voltak, nem értem hogy miért nem segítettek neki hamarabb. Persze, azon nem lehet segíteni, aki nem akar meggyógyulni... Bár ki tudja hogy Amy mit is akart.
Remélem most már egy sokkal jobb helyen van, és békében fog nyugodni ilyen zűrös élet után.
2011. július 23. 23:22
Nyugodjon békében.Csodálatos hangja volt,kár hogy nem tudott lemondani a káros szenvedélyeiről.
2011. július 23. 23:23
Én már tudtam mielőtt felléptem ide, de engem is teljesen lesokkolt a hír! Bár azért valljuk be, tudni lehetett volna előre, és sokan már figyelmezették is a hanyag életmódja miatt, de úgy tűnik nem hallgatott senkire (vagy csak képtelen volt) és ez vitte a halálba..
Nyugodjon békében!
Nyugodjon békében!
2011. július 23. 23:39
|
|
katikacskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.16. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 136542 offline
|
Nyugodjon békében!
2011. július 23. 23:50
Nem szép dolog ilyet mondani, de amiatt, amilyen életmódot élt, (drog, alkohol, botrányok) én nem tudom sajnálni! Ő választotta ezt az utat, és megkapta érte a büntetését, az életével fizetett érte! Az ismert dalával "egyetértve" nem ment a rehabra, pedig kellett volna...
2011. július 24. 00:04
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
amikor olvastam majdnem sírógörcsöt kaptam mi lett volna ha nagyon szeretem pedig tehetséges volt isten nyugasztalja
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

4 felhasználónak tetszik: