Elhunyt Amy Winehouse
2011. július 23. 21:49
|
|
Best Friends Forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.24. Hozzászólás: 242 Csatolások: 0 Azonosító: 149901 offline
|
R.I.P. Amy Winhouse. Teljesen lesokkolt a halálod!Igaz nem szerettelek sőt.... de részvétem!!!!! :'(( ♥♥♥♥
2011. július 23. 21:49
|
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline
|
R.I.P.
de azért a drognak is van határa!
de azért a drognak is van határa!
2011. július 23. 21:53
És ebbe az a szemétség Amy-re nézve ,hogy eddig mindenki drogosnak, meg botrány ladynek hitte, de 1-2 nap és ha lecsüngött egyből írjátok a véleményeket Amyről, hogy ti mennyire szeretitek. De ez csak most jut eszetekbe, nem előtte.
Nem mintha én annyira szeretném, de legalább nem játszom az álszentet és bevallom ,hogy a csaj sosem volt a szívem csücske.
Nem mintha én annyira szeretném, de legalább nem játszom az álszentet és bevallom ,hogy a csaj sosem volt a szívem csücske.
8 felhasználónak tetszik:
LittleVampire,
Riri,Avrilfan,
Bogszics,
twilightgirl0910,
Lisa Veronicas,
anna21,
DreamerGirl,
DiscoDiva
2011. július 23. 21:55
|
evilgenius_96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 159 Csatolások: 0 Azonosító: 138096 offline
|
nore<P így van... eddig meg mindennek elhordták...
2011. július 23. 21:57
|
evilgenius_96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 159 Csatolások: 0 Azonosító: 138096 offline
|
én nem mondom magam akkora nagy fannak, de voltak számai amiket szerettem... és nem itéltem el, úgy ahogy egyes emberek tették... senki nem tudja mi állt a drogozás hátterében.. :S
2011. július 23. 22:02
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Idézet (itsQuinn @ 2011.07.23. 21:53)
És ebbe az a szemétség Amy-re nézve ,hogy eddig mindenki drogosnak, meg botrány ladynek hitte, de 1-2 nap és ha lecsüngött egyből írjátok a véleményeket Amyről, hogy ti mennyire szeretitek. De ez csak most jut eszetekbe, nem előtte.
Ez mindig így van, minden egyes hírességgel. Nekem az egyik kedvenc énekesnőm volt valóban, sokat hallgattam a dalait, szerettem a stílusát. Rajongó nem voltam, az mást jelent nálam, de tényleg nagyon szerettem, mint énekesnőt. Annyira álszent és csúnya dolog, hogy sokan azok közül, akik eddig szidták, hogy ilyen, meg olyan, most úgy csinálnak, mintha szerették volna, mert attól többnek érzik magukat. Pedig mennyivel jobb lenne, ha meghagynák tisztán a gyászt nekünk, akik valóban veszteségként éljük meg a halálát.
2011. július 23. 22:02
|
|
LittleVampireMissMagic™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline
|
Milliószor leírtam már, hogy a drogosok és az alkoholisták is egy betegségben szenvednek. Szenvedélybetegségben. Ezért ítélitek el őket? Mindegy milyen betegségről beszélünk, a betegség az betegség. Ha komoly, akkor könnyen bele lehet halni. Amy nagyon komolyan benne volt eben a szenvedélybetegségben. Nem élte túl, sajnos. A sok tapintatlan ember pedig leszólja, hogy megérdemelte. Ez most komoly? Halott emberről vagy jót, vagy semmit. Tény, hogy Amy nem volt egy szent, de nem érdemelte meg a halált. A sok kedves hozzászóló magába nézhetne. Köszönöm.
2011. július 23. 22:05
|
|
Somewhere Someonevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 152345 offline
|
Na ja, szerintem is érdekes, hogy egyből hatványozódott a rajongóinak száma... na mindegy. Én sosem bírtam különösebben, nem is tudtam róla kb. semmit, de azért sajnálom, hiszen ő is csak ember volt.
2011. július 23. 22:09
|
|
Vattacukor96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.08. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 134494 offline
|
Hát én nagyon meglepődtem amikor a híradóban hallottam.. hiába mondta be 3 különböző híradó, egyszerűen nem .. szóval ezt ne tudtam elhinni.. bár sosem érdekelt Amy, de akkoris nagyon meglepődtem.. bár számíthattunk rá, elvégre ugye drogfüggő volt.. azért én nagyon sajnálom, hogy csak 27 év adatott az életéből, és hogy ebből csak pár évet élvezhetett ki.. Nyugodjon békében!
Amúgy mivel a menedzsere még nem erősítette meg, arról gondoltam, hogy mi van, ha ez csak kamu.. azon nagyot néznék..
Amúgy mivel a menedzsere még nem erősítette meg, arról gondoltam, hogy mi van, ha ez csak kamu.. azon nagyot néznék..
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.