Elhunyt Amy Winehouse
2011. július 23. 21:20
|
|
SunnySolya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 785 Csatolások: 32 Azonosító: 147357 offline
|
uramisten..nemszerettem..de igazán sajnálom..
((
2011. július 23. 21:21
|
|
Elizabeth.85visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 139 Csatolások: 3 Azonosító: 153156 offline
|
én egy számát szerettem, de annak sem tom a címét xD
de a nagyim az előbb nézte a Blikk.hu -t, és ott is volt, és ma délután hunyt el, ugyebár alkohol problémái voltak, és drogozott... ezért ... szegény!
de a nagyim az előbb nézte a Blikk.hu -t, és ott is volt, és ma délután hunyt el, ugyebár alkohol problémái voltak, és drogozott... ezért ... szegény!
2011. július 23. 21:25
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
úristen, ez sokk.
2011. július 23. 21:30
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Most hívott apum,hogy ezt elmondja...csak pár órával ez előtt hagytam el a számítógépet,és mik történnek!
Nem voltam rajongója,de engem nagyon lesokkolt!
Főleg azért,mert nálunk is fellépett volna.
Sajnálom hogy ez történt,rossz ezt mondani,de sajnos ez magának csinálta :/ Sokan hittek benne,hogy egyszer leszokik,de sajnos ez nem jött neki össze!
Rest In Peace!
Nem voltam rajongója,de engem nagyon lesokkolt!
Főleg azért,mert nálunk is fellépett volna.
Sajnálom hogy ez történt,rossz ezt mondani,de sajnos ez magának csinálta :/ Sokan hittek benne,hogy egyszer leszokik,de sajnos ez nem jött neki össze!
Rest In Peace!
2011. július 23. 21:38
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Gyűlölöm, hogy mindig igazam van! Annyira piszokul gyűlölöm.
Csodálatos tehetség volt. Ragyogó karriernek nézett elébe, legenda lehetett volna! Micsoda pazarlás! Szavakat se találok erre a veszteségre.
Nyugodj békében, Amy, ha már életetben nem tudtál megbékélni magaddal.
2011. július 23. 21:39
|
evilgenius_96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 159 Csatolások: 0 Azonosító: 138096 offline
|
úristen.... facebook-on másodpercenként nő Amy rajongóinak száma...
2011. július 23. 21:41
Utáltam a csajt,mert mindig csak problémái voltak,de egy igazán remek énekesnő volt és meg kell hagyni jól csinálta amit csinált.Szép nő akit teljesen leroncsolta magát a droggal és hát ez lett a vége.Még ott volt előte az élet.Nos mikor meghallottam a tv-ben meglepett,de igaz volt sajnálom nagyon,mert igazán remek tehetség volt és még csak 27 éves volt.
Nyugodj békében!!
2011. július 23. 21:43
|
|
Vivien Russovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.03. Hozzászólás: 322 Csatolások: 114 Azonosító: 132514 offline
|
RIP AMY WINEHOUSE
2011. július 23. 21:43
|
|
Lisa Veronicastjlc |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 2705 Csatolások: 448 Azonosító: 130604 offline
|
Én tényleg nem voltam oda érte egy-pár dala tetszett és "ismertem".De látszódott,hogy már sajnos nem tudja korlátozni a drogot és piát
de engem is megrázott amikor először láttam hírekben...
Amy Rest In Peace !
http://25.media.tumblr.com/tumblr_losp9fhf8p1qbozmjo1_400.jpg
Amy Rest In Peace !
http://25.media.tumblr.com/tumblr_losp9fhf8p1qbozmjo1_400.jpg
2011. július 23. 21:48
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
Ez most sokkolt...
Nem, nem, nem és nem hiszem, hogy MIÉRT MINDIG A LEGJOBBAKNAK KELL MEGHALNIUK??
Amy egy fantasztikus énekesnő volt, igényes zenékkel, a zeneiparnak még igazán szüksége lett volna rá. Most hirtelen annyi minden jutott eszembe... Persze lehetett rá számítani, de akkor is olyan hihetetlen, hogy máris
Az ok meg nyilvánvaló már most is: a drog végzett vele. Egyrészt Amy is hibás volt, de aki droghoz nyúl, higgyétek el nem véletlen, hogy azt teszi (leszámítva azokat a tiniket, akik azért csinálják, mert 'menő'-.-). Szeretethiányos volt, az életben olyan sérelmek érték, amiket nem bírta feldolgozni, vagy csak a hírnevet, és az azzal járó felhajtást nem viselte el. Nem tudom, de nem ítélem el ezért. Nem azért szeretem (bár kifejezett rajongója nem vagyok), mert drogos/nem, hanem a zenéjéért, és ő abban tudott értékelhetőt nyújtani. Reméltem, hátha kilábal ebből az ördögi körből, akármilyen nehéz is, de nem sikerült és nagyom sajnálom
Ebben a '27-esek'-ben sem igazán hittem, de ez most durva, hogy ő is 27 évesen halt meg. Talán valami sorsszerűség. A legjobbak, akiknek csak 27 év adatott meg a földön, de azalatt is beírták magukat a legnagyobbak közé. Azért Amyt nem tartom akkorának, mint mondjuk Janis Joplint, de fantasztikus volt a maga nemében. Nem kellett volna, hogy így alakuljanak a dolgok. Most ezt hallgatom: http://www.youtube.com/watch?v=lKg4g9zMeHI - ezt 'küldeném' Amynek. Nyugodjék békében!
8 felhasználónak tetszik:
LittleVampire,
Grace Benning,
Riri,Avrilfan,
janet7,
Lady Suzy,
twilightgirl0910,
anna21,
DiscoDiva
2011. július 23. 21:49
|
foffancsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 150264 offline
|
whatthefuck?????
:OOO. engemis nagyon lesokkolt eza hír. tudtam h már régen kűzd alkohol és drogproblémákkal de azt nem gondoltam volna h ilyen hamar meg fog halni. nagyon sajnálom szegény amyt mert tényleg az ő hangja pótolhatatlan számomra:(((. és arról még nemis szólva h nagyon fiatal volt még a halálhoz. R.I.P:((
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.